Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum, naruto forum where you can be ninja, work on missions, fiht and everything elese. The real naruto rpg.


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1normal Za puppet mastere on Wed 28 May 2014, 19:43

Law

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Ovo su neka pravila za puppet mastere.

*Mozete imati ukupno 10 lutki na terenu jer imate samo deset prstiju na rukama jedan prst jedna chakra nit za kontrolisanje lutke dovoljno lutke trose naravno vasu chakru.

*Mozete sa sobom nositi ukupno 10 lutaka tj 9 u svom inventaru u skrolovima i jednu na ledjima kao Kankuro naravno te lutke morate kupiti i slicno.

*Napadi za lutke koriste vase kombinacione slotove

*Lutke mogu koristiti vasa prirodna oruzija tj Bone Sword iz Kaguya, Wood Sword,Paper spear i slicno..

*Kada koristite lutke tj kada se borite a koristite lutke tj napade lutaka ne mozete koristiti druge jutsu-e tipa elemente i sve druge za koje su potrebne znaci rukama (ovo ne vazi jedino kad je upitanju aktiviranje tehnike iz senzor klase-senzora)

*Puppet masteri mogu da koriste otrove mogu je staviti u svoju lutku ili tome slicno

*Damage napada od lutaka mozete pojacavati sa preciznost jer preciznost deluje na sve osim na explozije imajte na umu da na tehniku Puppet Destruction nemate + damage.

*Kada se puppet masterima pokidaju chakra konci ili ih oni sami prekinu moraju cekati 3 poteza da bi opet uspostavili kontakt sa lutkom

*Napadi lutke nisu razorni tako da se svaki napad lutke ili vise njih moze odnositi samo na jednu osobu naravno ako radite vise napada mozete ih podeliti na vise osoba

*Delovi za lutke se uvek trose misli se na senbone, kunaie otrovni gas i slicno tako da cete uvek morati kupiti kada to istrosite.

*Takodje i pri odbrani od razornih napada npr vatrenog napada od 1000 dmg-a puppet master moze da stvori kombinovani napad svojim lutkama od takodje 1000 dmg-a ali posto taj napad nije razoran njime ce uspeti da zastiti iskljucivo sebe,ali ne i da ublazi ili ponisti napad, dok ce njegovi saborci ili druge ninje koje su dalje na terenu morati sami da se odbrane od 1000 dmg-a od razornog vatrenog napada. 

Ako imate pitanja napisite ga ovde u postu i da bude razumljivo pitanje.

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 


Copyright © Naruto RPG - Ninja way forum 2010-2017 desinged and created by CONSAI DESING