Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum, naruto forum where you can be ninja, work on missions, fiht and everything elese. The real naruto rpg.


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1normal Kreator Poeni i Licne tehnike on Tue 25 Aug 2015, 13:22

Conte

avatar
Academy Student

500/1000

500/1000

500/1000Kreator poeni-Odredjena grupa poena koja se koristi za kreiranje licnih tehnika.Ove poene moguce je zaraditi kroz razna takmicenja, ali primarno mesto gde ih mozete osvojiti jesu nedeljne misije kojih zavisno od broja aktivnih ima od 1-2 u toku nedelje.Takodje dobijate po 20 ovih poena za postignut 200-ti lvl i 20 kada budete proglaseni special jouninom.Takodje i za skrivene tehnike su postrebni kreator poeni.

Licne tehnike-Ova vrsta tehnika(jutsua) jesu vase licne kreacije placene gore pomenutim kreator poenima,tokenima i uslovljene time da morate posedovati status special jounina kao i navrseni 200. lvl.Preporuceno je ne zaletati se u zeljama povodom ovih tehnika jer one obicno predstavljaju kombinacije ili varijacije na neke vase pojedine moci, stoga treba znati da vam licna tehnika ne moze imati veze sa nekim efektom ili vatrenim elementom ili pak sa necim trecim kada je slucaj da nista od toga nema uporiste u vasim trenutnim mocima.Na samom kraju konsultacija sa adminom zaduzenim za kartice ce vam olaksati zamisao vasih licnih tehnika i bez sumnje cete dobiti odgovarajucu moc, ali VAZNO UPOZORENJE JE-da ne smete o toj temi daviti admina dok ne ispunite odredjene uslove(makar uslov za titulu i lvl,od kolicine kreator poena zavisice i snaga vase tehnike), igrac koji bude pre ispunjenja uslova ometao admina za kartice u radu rizikuje da bude kaznjen.Spoiler:
View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 


Copyright © Naruto RPG - Ninja way forum 2010-2017 desinged and created by CONSAI DESING