Konoha......
+8
Observation ghost
Sarutobi Konohamaru
K.
Maskedman
Satoshi Nara
Kuchiki Byakuya
Berserker
Hei Kaguya
12 posters
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
- K.Jounin
Re: Konoha......
Sat 27 Oct 2012, 15:41
Posto vas nesto nema ja cu racunati da erza nije izbegla ovaj napad (Nije ceo dan nista odigrala) i jedini koji su tu pri svesti su kasai byakuya i mozda konohamaru , svakako ja cu sada nestati uz pomoc
Tako sto cu da iskoristim svu moju preostalu chakru , lutke ce nestati sa mnom a vi nosite ovo dvoje ili troje u bolnicu , selo vam je kod shikamarua u kugli pa je samo razbite i odvedite ih , mene svakako ne mozete da stignete posto sam otisao daleko i ostao sam na 0 chakre tako da necete znati gde sam otisao
Tako sto cu da iskoristim svu moju preostalu chakru , lutke ce nestati sa mnom a vi nosite ovo dvoje ili troje u bolnicu , selo vam je kod shikamarua u kugli pa je samo razbite i odvedite ih , mene svakako ne mozete da stignete posto sam otisao daleko i ostao sam na 0 chakre tako da necete znati gde sam otisao
- Peda Carski.Academy Student
Re: Konoha......
Sun 28 Oct 2012, 10:42
Hahahahah vidite li deco moju moc cim je cuo da ja dolazim odmah je pobegao koliko ga noge nose. Ja sam Peda Carski haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vidis kako je K. pobegao cim sam dosao kao kukavica. Zna da cu ga poraziti i ubiti.
Pa pomogao sam vam dosta moje prisustvo je oteralo napadace sada odo! Ako vam treba nesto samo me zovite!!!!
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4