Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~Izbor admina za pravljenje kartica!

+4
S.
Kato Suigetsu
Dante Uchiha
Itachi Uchiha..
8 posters
Go down
Itachi Uchiha..
Itachi Uchiha..
ANBU
http://steamcommunity.com/id/ice1man/

~Izbor admina za pravljenje kartica! Empty ~Izbor admina za pravljenje kartica!

Sun 09 Jun 2013, 17:30
~Zeleo bih da postanem admin~
~Primecujem da mnogi igraci dosta traze pravljenje kartica, a to koliko vidim ide prilicno sporo...
Mnogi igraci se zale da cekaju mnogo dugo na kartice, a nekad se zale i na njihov tekst ili slicno!
Ja sam oko 2 godine na forumu, a znam i da pravim kartice! Imam iskustva sa pravljenjem i mislim da bi mogao da vam budem od koristi. Ja necu odobravati kartice i slicno, nego cu ih samo praviti (mislim, ako mi dozvolite da ih odobravam, ja cu ih odobravati - to nije nikakav problem), ja bi bio nesto kao "Dante" (bivsi admin)....
Admini izjasnite se!!

P.S Hvala unapred! ;)
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

~Izbor admina za pravljenje kartica! Empty Re: ~Izbor admina za pravljenje kartica!

Sun 09 Jun 2013, 17:34
Svaka cast da se napokon neko pojavio...ja imam dosta licnih i + na to imam i summoninge e sve je to odobreno ali vec 3 meseca niko nece da mrdne prstom da to napravi(iako molim svakog dana ko slepac)...prvenstveno se obracam adminima i kazem im da bi bilo fer da postoji neko ovakav ko ma funkciju pomocnika...jer ovo stvarno vise nije uredu...
Kato Suigetsu
Kato Suigetsu
ANBU

~Izbor admina za pravljenje kartica! Empty Re: ~Izbor admina za pravljenje kartica!

Sun 09 Jun 2013, 17:39
Bravisimo da se i to neko seti meni trebaju kartice za samurai skilove a vidim niko ih ne pravi tako da vam trebaju takvi admini
S.
S.
Academy Student

Sun 09 Jun 2013, 17:49
Slazem se da se omoguci Itachiju da pravi vec odobrene kartice, ali ne da bude admin. Ako on postane, onda ce svi hteti da budu admini. Onda ce ponovo da krene prica kako su svi na forumu po majmanje 10 godina, kako svi znaju da prave kartice i kako su oni jedini najbolji za mesto admina. I ponovo ce da nastane haos kao proslog puta kada su objavili da se trazi admin.
Saito
Saito
Administrator

Sun 09 Jun 2013, 17:57
Ovako sto se mene tice ovo je okej xD Ali veruj mi Itachi niti ces moci da odobravas kartice niti ces imati admina niti ces imati benificija(msm najverovatnije)tako da ono bices obican igrac kome mi admini punimo inbox nasim poslom Very Happy Ako si spreman da to radis okej xD (pricam ovako zato sto mislim da ce tako biti)
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Sun 09 Jun 2013, 18:00
TO JE ODLICNO...JA DA ZNAM JA BIH RADIO TAJ CRNACKI POSAO..XD
Anonymous
Gost
Guest

Sun 09 Jun 2013, 18:04
Ja zelim da pitam zasto je ovo nepravedno toliko ?

~Izbor admina za pravljenje kartica! Uchihams9

kad je achiro bio admin ova kartica je mogla da se koristi a sad kad vise nije admin i kad neko drugi ima ms to ne vazi ... zasto ??
Saito
Saito
Administrator

Sun 09 Jun 2013, 18:07
Ranije dok je Ahicro bio admin xD pravili su se licni EMS,i i MS,i tako da je ovo licni EMS koji je kreirao doticni Achiro i zato je on mogao da ga koristi a zato ti ne mozes da ga koristis Very Happy jer da bi neko koristio ovo potrebne su njegove oci xD
Anonymous
Gost
Guest

Sun 09 Jun 2013, 18:08
Ok , onda ja zelim isto to samo 150 + da daje lvl na genjutsu ili brzinu ! Eto to moze
Itachi Uchiha..
Itachi Uchiha..
ANBU

Sun 09 Jun 2013, 18:09
Saito, nije mi problem da me toliko zatrpavate poslom Very Happy
Necu da se zalim.... Pomagacu i trudicu se, a ako mi Stewcha ili neko da admina ili neku pogodnost to je jos bolje! Ali ja to nisam zahtevao. Ti sam znas da ja znam da pravim kartice i da mi to ne pada tesko xDD A i poceo je raspust, tako da mogu da budem na forumu i da vam pravim kartice koliko vam dusa hoce! ;)
Saito
Saito
Administrator

Sun 09 Jun 2013, 18:10
Pa ne moze xD zato sto sada sve sto zelite od tih nekih skrivenih jutsu mozete da nadjete u istoimenoj temi Very Happy i to je to Very Happy Nema vise od toga
Itachi Uchiha..
Itachi Uchiha..
ANBU

Sun 09 Jun 2013, 18:13
To pricas Byakuyi? Very Happy
Kosaraky Senju
Kosaraky Senju
Genin

Sun 09 Jun 2013, 18:56
OVO PODRZAVAM 100%
Naruto Uzumaki.
Naruto Uzumaki.
Chunin

Sun 09 Jun 2013, 21:12
Podrzavam 100%
Conte
Conte
Academy Student

Sun 09 Jun 2013, 21:18
puste zelje i snovi xD
Sponsored content

Back to top