Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Basil
Basil
Administrator

Aleksandar Kaguya Empty Aleksandar Kaguya

Mon 24 Jun 2013, 22:11
     Aleksandar Kaguya

Spojler:

Aleksandar Kaguya je bio cetvrti raikage,jedan od legendarnih ninji.

Aleksandar je postao raikage posle Yamota,o njegovoj mladosti se ne zna mnogo,kada je postao raikage selo oblaka je dozivelo naglu promenu i uspelo je da se oporavi od stete koje je pretrpelo tokom ratova.Smatra se da je bio jedan od najmocnih ninji koje su ikada zivele.Pomocu tehnika svog klana mogao je da pravi snazne kosti koje je ojacavao strujomi time je pravio ubistvenu kombinaciju.Poznat je i po tome sto je stvorio Curse Seal,jedini je uspeo da ovu tehniku razvije do treceg nivoa koji je samo koristio u borbama sa jakim ninjama.Curse Seal je posedovao dark chakru i zbog toga je Aleksandar bio trazen od mnogih kriminalaca.Bio je prva meta Jaden Katarna,ninje koji je prikupljao dark chakru radi ostvarenja svojih ciljeva.Bio je dobar prijatelj sa Naguom-tadasnjim tshuchikageom a najbolji prijatelj mu je bio Minato-legendarni hokage.U znak njihovog vecnog prijateljstva Minato je naucio Aleksandra Space time-om a Aleksandar Minata Hell's Gate Summon tehniku. Najvise se istakao u borbi protiv Nipocha kako bi doneo mir ovom svetu.On je otvorio vrata pakla i uz pomoc Tokaji Hayata povukao Nipocha zajedno sa njim u pakao,gde je kasnije postao jedan od cuvara pakla,cuvar Nipocha.

Ovo je jedan od zapisa legendarne borbe  u kojoj je Nipoco porazen od strane Aleksandra Kaguye:

U tom momentu,sve ninje su pale,poslednja nada  utonula je u baru straha, siva velika senka obavijena  krvavim zavojima,ostrih zuba prekrila je baru i polako prilazila shinobijima koji su idalje u ocaju trazili trunkicu svetlosti kojom bi oslabili senku koja se nadvijala pred njima."Mi smi shinobi,zar ne?Mi smo kage,zar ne?Sta te stvari uopste znace?Kao shinobiji polazemo zakletvu da necemo imati emocija,da cemo stiti nase selo do poslednjeg daha?Bez emocija,stititi?Ali ipak ja se ovde plasim,ne mogu ustati,ne mogu zastiti svoje prijatelje,da li onda rec shinobi nema nikakvo znacenje?Strah ustvari nije zao,govori nam koja je nasa slabost.A jednom kada znamo nasu slabost mozemo postati jaca kao i bolja osoba.Ja necu sada pasti,ne zelim da vidim kako jos jedan shinobi umire zbog straha,ja cu...Zbog prijatelja...Ja cu...Savladacu ga!",i u tom momentu,u momentu kada je poslednja kap nade "kapnula" nesto je u njemu puklo,cetvrti raikage je ustao.Ustao je jos jednom,ovog puta ne samo protiv protivnika,ne samo zato sto je bio shinobi.Ustao je protiv straha,ustao je u ime svih shinobija!Gledajuci zver oci,spojio je dlanove,uradio poslednje znakove rukama.Crna kapija stvorena od zardljalog gvozdja,puna lanaca koji su je okrasavali.Na velikoj kapiji bilo je mnogo crteza,nacrtano mnogo shinobija koje su mucili pakleni demoni volovskih i konjskih glava,dok su oni bezglavo bezali u vrtlog vatre i dima,poput opalog lica sto ga oluja razbacuje na sve strane.Ali najvise se isticala suma maceva,maceva nalik na zverinje ocnjake.Na toj slici,bilo je mnogo nacrta,ali jedno je sigurno....To su bila vrata pakla!Lanci su scepali zver koja je bespomocno pokusavala da im pobegne,ali izgledalo je kao da su lanci beskonacno dugacki.Vrata kapije su se polako otvorila i zver nije imala kud,bila je zarobljena.Raikage na izmaku snage spojenih dlanova,pravio je nove lance koji su hvatali cudoviste.Ali i za njega,za obicnog shinobija,za obicnog shinobija koji je savladao sve svoje strahove ovo je bilo previse.Sirokim i ostrim kandzama zver ga je uhvatila i obavila oko sebe,nije ga pustala,bilo je kasno...Raikage nije mogao da se izvuce,povukao je demona zajedno sa sobom u pakao,u vecno mucenje.Njegove poslednje reci,bile su:
Zbogom prijatelji,bila mi je cast poznavati vas,nadam se da cemo se ponovo videti.Ustvari tamo gde ja idemo bolje je da se i ne vidimo,heh...

Shinobi koji je uvek postovao i stitio svoje prijatelje,shinobi vredan titule:"Cuvar iz pakla"

Struja:2
Summoning & Clones:1
Barrier & Sel:2
Kaguya:2

Brzina:500
Snaga:500
Inteligencija:500
Preciznost:500
Kontrola Chakre:500
Back to top