Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Basil
Basil
Administrator

Nagrade turnira Empty Nagrade turnira

Sun 07 Jul 2013, 00:19
Kao i uvek u turnirima prva tri mesta dobijaju najbolje nagrade,dok naravno i drugi imaju sansu sa obzirom na pravilo "ulaganja" 

Prvo Mesto:

Drugo Mesto:

Trece Mesto:

Last edited by Basil on Mon 15 Jul 2013, 00:33; edited 2 times in total
Basil
Basil
Administrator

Nagrade turnira Empty Re: Nagrade turnira

Sun 07 Jul 2013, 00:59
Dante je dobio opomenu ;)
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Mon 08 Jul 2013, 01:14
Law dolazi na balkon odakle se gledaju igre

Ovako prvo bez hejta,Byakuya ovo je radi price,ja kada otvorim portal nestacu naravno a mozda ako budes dobar povescu i tebe ahahha(Basil je znas nemoj da pises to,to svi znaju ) xD

Nemojte da se svadjate oko onoga to je bilo samo radi price,znate da su se pre pravile takve price,ali takva vojska vas ceka u snake svetu i inace Light se samo zezao sa Suigetsuom koji je sada nazalost mrtav

(Pokazuje njegovu glavu)

Nagrade igre znate,ja cu otvoriti portal i odvesti vas do pocetnog dela ryuuchi cavea gde cete zapoceti potrag za blagom koje sam ostavio tamo,pozdrav 

(Lawa obuhvataju bube i on nestaje zajedno sa bubama)
Anonymous
Gost
Guest

Mon 08 Jul 2013, 01:18
nisam tu ali moram da napisem .... , ja cu sam otici u svet zmija i mozda cu vas sve pobiti tamo ko zeceve ? Videces ;) ocekuj me , napravi kafu ;)
Sabaku No Fukushuu
Sabaku No Fukushuu
Academy Student

Mon 08 Jul 2013, 01:21
Opet lupeta...
Kato Suigetsu
Kato Suigetsu
ANBU

Mon 08 Jul 2013, 01:22
Dolazim bezglav xDDDDD Ovo cu zadnji put da pisem Byakuya cuti bolje Very Happy ovo ne pricam vec pokazujem kao pantomima xD
Anonymous
Gost
Guest

Mon 08 Jul 2013, 01:22
aman covece basile ti me jos i lazes REKO SI DA JE DOBIO BAN sta sam doziveo da me i rodjeni admin laze msm stvarno nema smisla BASILEEE ?
Basil
Basil
Administrator

Mon 08 Jul 2013, 01:23
Banovan je nego nisam pritisnuo dole,do sutra bar a i ti ces dobiti ban ako opet probas da manipulises sa mnom xD
Anonymous
Gost
Guest

Mon 08 Jul 2013, 01:25
kako mislis da manipulisem XD pa ja kazem lepo obrisao si temu pa sam morao da ti kazem u inbox sta mi je pricao msm ....  pritisni ti to dugme veceras XDD Law videcemo seeee Smile <3333 AHAHHAHAH daj basile unban me na raizena da chatujem sa legendarnim ninjom ili kao moja dusa da ovde dolazi msm ono znas fazon ne mogu nikom ubiti XD nego ono ... xDD
Basil
Basil
Administrator

Mon 08 Jul 2013, 01:26
Pusti sad,cetovaces kasnije,otisao je Law Very Happy
Anonymous
Gost
Guest

Mon 08 Jul 2013, 01:28
kh kh xD ce se vrati xDDD msm ako je banovan sanato onda je i on posto ga je oziveo tako da se ponistava jutsu al nema veze xDDDDDD Very Happy ;) unban me msm ono dobio sam ban na 3 godine gde to ima XD , a reko sam samo cu ti posaljem u inbox sta , jer sam ja pristojan i ugledan clan nnw serbia stewchinog foruma Very Happy Very Happy
Sponsored content

Back to top