Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
S.
S.
Academy Student

Siegrainov Grob Empty Siegrainov Grob

Wed 17 Jul 2013, 00:05
Eto, docekasmo i prvu zrtvu nasih ideja. I kakva to bese zrtva?
Najbolji puppet master ikada. Dao je svoj zivot casno za odbranu mira u ovom svetu i sada ce njegova dusa lutati slobodno i mirno sirokim prostranstvima. Dodjite da se oprostite sa njim ovde i tada cu odrzati poslednje slovo njemu.

Takodje, ovde ce biti tvoj spomenik i ucinicu da bude neunistiv.

Neka buducim generacijama svetli tvoj lik kao sto je svetleo nama tokom tvog zivota.

RIP
Feitan
Feitan
Academy Student

Siegrainov Grob Empty adsdsasadasd

Wed 17 Jul 2013, 00:07
RIP Sad
Dante Uchiha
Dante Uchiha
Academy Student

Siegrainov Grob Empty Re: Siegrainov Grob

Sat 20 Jul 2013, 20:04
Bio je veliki ninja i zasluzio je da ga zauvek pamte..i ako ce mi uvek u secanju ostati nase velike svadje i ovaj oziljak koji mi je on napravio preko levog oka,mada bilo je tu i lepih stvari...zbogom...pocivaj u miru(palim cigaretu i bacam praznu kutiju na grob umesto cveca)
Kratos
Kratos
Special Jounin

Sun 11 Aug 2013, 16:41
Evo me. Nisam hteo da pravim temu, jer je ova dobra. Cekam te S.  Od tebe ocekujem da izvadis svoja 2 rinengana i da napravis nova 2 i ta 2 nova da mi das ( moze i 1 , ali imao sam nekoliko pomocnika, ali glavni je bio Aburame i trazio je rinengan, ako hoces da mu das ok, ako ne isto ok. ). Dante je crv, ne znam kako moze da bude medju mocnim ninjama.... video sam sta je pisao, kako me trazi, da je sad ziv brisao bi stalu demona sa njegovom glavom... I da napomenem upaljenji su mi byakugan i sharingan.
S.
S.
Academy Student

Sun 11 Aug 2013, 22:28
Zar mislis da cu ista raditi na grobu mog prijatelja i saborca. Ovo je velika uvreda. Ja cu otvoriti novu temu.
Sponsored content

Back to top