Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Gon Freecss
Gon Freecss
Genin

Rinengan tema Empty Rinengan tema

Mon 22 Jul 2013, 01:46
Predao sam rinengan Officeru,tacnije nisam ga ni uzimao ali sam samo pitao Iorija,koji je sada mrtav,Iori neka ti je laka zemlja!

Rinnegan je zahtevao da uzme Officer i dobio ga je,znamo da ce da pukne ili tako nesto tako da ga ja nisam ni pipao niti imao nista sa njim,ovo je tema samo gde ga je Siegrain kao ostavio Very Happy
Officer
Officer
Genin

Rinengan tema Empty Re: Rinengan tema

Mon 22 Jul 2013, 01:52
Uzimam rinengan i stavljam ga u usta xD

Okami
Okami
Special Jounin

Mon 22 Jul 2013, 15:25
Mozete da ga stavite i na neko drugo mesto, ne mora u usta. Rinnegan je raznesen i svi koji su bili blizu njega. I to pre oko 4 dana. A vi u svojim lepim glavicama mozete da vrtite sta hocete.
I jako je lepo sto se sami prijavljujete da ste bili blizu njega, da ne moram da vas jurim.
Basil
Basil
Administrator

Mon 22 Jul 2013, 15:35
Meni su sve javili u porukama,a pored toga ti lepo nisi ni skapirao sta ti je Siegrain rekao,mogu da ti i posaljem poruke sa datumima mada mislim da nemam neku obavezu da to radim.

A ti u svojoj "glavici" misli sta hoces a ja cu posteno da ti kazem da nisi upravu.
Pozdrav. Smile
Okami
Okami
Special Jounin

Mon 22 Jul 2013, 15:48
Ocekujem ovde u narednih 6 sati svaku poruku sa datumom koja je tebi poslata a tice se ove teme. A ja cu priloziti nas razgovor u kome ti 3 puta menjas iskaz zbog nemoci pred argumentima.
Stvari su mnogo proste, ali ih ti komplikujes. Rinnegan je raznesen kao i svako ko je bio blizu njega. to je kraj price. Vi se dogovorite da li je to bio Iori, Gon ili Officer, ili sva troica odjednom.
Basil
Basil
Administrator

Mon 22 Jul 2013, 15:56
Poruke postoje i na fejsbuku od strane Siegraina ili na skajpu da ja(Iori)  nikad nisam u prvom mestu ni hteo rinengan niti ga je on meni dao,ako nema teme na forumu to se nije desilo-i uvek sam se drzao tog pravila dok drugi nisu.

Iori je mrtav vec u onoj temi,ne mogu ja da promenim svoj iskaz ako nisam ni znao sta se desava na forumu,jer tada nisam bio tu uopste kada je Siegrain poginuo.Gon je samo pitao da preuzme rinengan tj poklon od Siegraina ja sam mu rekao da je to opasno i da radi sta hoce sa njim ja ga ne zelim blizu sebe,on i moze biti mrtav sa Oficirom.

Svakako ja nemam potrebu da se pravdam tebi jer sam ja admin a ti si igrac i mogu ti reci da uopste ne znas da oformis dobru recenicu i ono sto si ti meni slao nisu bili argumenti vec tvoje "potvrdjivanje" da si ti siguran kako je Iori mrtav.Toliko si bio siguran da si pitao:"Gde je telo?",nisi mi ni dozvolio da ti objasnim a za to si mogao da dobijes ban,pozdrav radi sta hoces,ja nisam jedan od onih koji ce da pusti nesto da mu prodje ispred nosa a da ne reagujem.
Okami
Okami
Special Jounin

Mon 22 Jul 2013, 19:01
Teske reci. Zasto nisi ovde prekopirao sve poruke, da mogu i ostali da procene moje "potvrdjivanje" i tvoje argumente. A cekao  sam i cekam da mi das ban pa da vidis kako se banuju admini. To sto si admin ne znaci da ces uvek biti u pravu. A to sto sam ja igrac ne znaci da cu tebi da popustam. Mnogo si se ti sine umislio. Treba ti jos da vezbas.
Basil
Basil
Administrator

Mon 22 Jul 2013, 22:54
Okej ako ti tako mislis ja sam ti to rekao  samo zbog toga jer si bio previse bahat i ja se prema tebi tako nikad nisam ophodio,jednostavno to nije odnos admin-igrac.Slobodno ovo stavi na tvojoj strani ce verovatno biti samo Dante koji je zaslepljen situacijom a fazon ne zna ni sta se desava ovde,nije mi bitno...Bitno je da moj lik Iori nije poginuo od strane ovoga radi sta hoces i uzivaj,ne zelim da ostavim neku mrznju sa strane kada odem,uzivaj u igri Smile
Basil
Basil
Administrator

Mon 22 Jul 2013, 22:59
I ja cu uvek da se drzim pravedne igre koliko god ti mene budes vredjao ovim "diplomatsim" recenicama,nece ti nista pomoci ako nisi pravedan a i shvatices vec ako ostanes jos na forumu.

P.S. da sam te banovao kazes dobio bih i ja ban,pa to bi mi ustvari bilo jos bolje,ali cekaj ja sam ti spomenuo to samo radi ponasanja nikad nisam ni nameravao da ti dam ban,pozdrav Very Happy
Sponsored content

Back to top