Page 1 of 2 • 1, 2
- GostGuest
Ja vs Ko Treba
Sun 18 Aug 2013, 14:58
Posto admini nmg da kazu onda nek dodje prvi koj vidi ovo da ga izlemam.
- JumiveJounin
Re: Ja vs Ko Treba
Sun 18 Aug 2013, 16:00
Samnom :DBacicu kocku N. napisao sam ti gde da mi stavis te poene...
Byakuya meni je preko pm. reko verovatno i tebi, pogledaj
Byakuya meni je preko pm. reko verovatno i tebi, pogledaj
- NNW Game MasterAdministrator
Sun 18 Aug 2013, 16:00
Član 'Jumive' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- NNW Game MasterAdministrator
Sun 18 Aug 2013, 16:01
Član 'Byakuya Uchiha' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- GostGuest
Sun 18 Aug 2013, 16:11
ch:985
hp: 760
en:700
Prvo palim Byakugan i Sensor.
Dugo sam cekao da te razvalim od batina !
Bacam 5 smoke bombe
hp: 760
en:700
Prvo palim Byakugan i Sensor.
Dugo sam cekao da te razvalim od batina !
Bacam 5 smoke bombe
- JumiveJounin
Sun 18 Aug 2013, 16:22
Health:
(900/900)
Energy:
(700/700)
Chakra:
(890/900)/10
Palim sharingan i byakugan
nastavicu potez ali posto vidim kroz dim napisi sta si igrao, vec si mi rekao da si stvorio klona, sad pokazi karticu, posto sam video sve sto si radio i znakove rukama. Sto se tice poena treba admin da mi doda jos 100 na cakru i hp tako da imam 900, a imam i odelo tj. dodatno jos poene
(900/900)
Energy:
(700/700)
Chakra:
(890/900)/10
Palim sharingan i byakugan
nastavicu potez ali posto vidim kroz dim napisi sta si igrao, vec si mi rekao da si stvorio klona, sad pokazi karticu, posto sam video sve sto si radio i znakove rukama. Sto se tice poena treba admin da mi doda jos 100 na cakru i hp tako da imam 900, a imam i odelo tj. dodatno jos poene
- GostGuest
Sun 18 Aug 2013, 16:30
onda nek doda i meni od odela .... REKO SAM TI NA FB SKRIVENI ..... stvorio sam 2 wood klona i ja se skrio ... i transformisao sam flash bombe u kunaie i na njega sam bacio transformisanu flash bombu ....
- JumiveJounin
Sun 18 Aug 2013, 16:37
Health:
(900/900)
Energy:
(700/700)
Chakra:
(860/900)/10 -30
Nakon sto sam ih ukljucio vidim i tebe i klonove istovremeno vas napadam sa:
Zbog kontrole trosim 30 cakre, rasterao sam dim istovremeno
(900/900)
Energy:
(700/700)
Chakra:
(860/900)/10 -30
Nakon sto sam ih ukljucio vidim i tebe i klonove istovremeno vas napadam sa:
Zbog kontrole trosim 30 cakre, rasterao sam dim istovremeno
- GostGuest
Sun 18 Aug 2013, 17:19
stajem ispred clonova i radim ovo :
Vadim moja 2 kusanagia !
I ojacavam ih ovime : Sada je dmg svakog maca 400
i radim chakra slash sa oba maca po 5 zamaha dmg je 6000 ali ja radim u kombinaciji sa laido to tako da je dmg 8000 ( ako se vazi sa laido posto mi je bivsi admin reko da moze a i conte je ) ajde crve dmg ovaj 8000 pokriva tih pisljivih 400 tako da je dmg 7600
i upaljen mi je byakugan
ch : 735
en : 500
hp : 760
Vadim moja 2 kusanagia !
I ojacavam ih ovime : Sada je dmg svakog maca 400
i radim chakra slash sa oba maca po 5 zamaha dmg je 6000 ali ja radim u kombinaciji sa laido to tako da je dmg 8000 ( ako se vazi sa laido posto mi je bivsi admin reko da moze a i conte je ) ajde crve dmg ovaj 8000 pokriva tih pisljivih 400 tako da je dmg 7600
i upaljen mi je byakugan
ch : 735
en : 500
- JumiveJounin
Sun 18 Aug 2013, 20:27
Health:
(900/900)
Energy:
(700/500) -100 - 100
Chakra:
(760/900)/10 - 30 - 30 - 30
Izgleda da si suvise samouveren, ali snaga nije dovoljna da bi mene pobedila.
Prvo koristim ovo, ne znam koliko ali mnogo ce ublaziti svoj napad:
Kao sto pise, skoro neprobojno, ulazem 430 cakre, ali zbog kontrole trosim 30.
Onda aktiviram ovo:
Ali koristim 2!!! To mogu zahvaljujuci 100 inteligenice koristim i za odbranu posto. Naravno, ti si se premio za ovo i nabavio sebi melody arm kako bi ga blokirao, ali koristis 2 oruzija u napadu si i nemas dovoljno inteligencije a napadas sa 3 oruzija. Tvoj napad je blokiran zato sto je moje oruzije za 20 lvl-a vece, a tvoj napad je vec oslabljen, kako ja koristim 2 to je 40 lvl-a vise. Kad ti udaris u mene zvuk se aktivira vec nemas vremena da se povuces i pauziran si na 2 poteza.
Napomena: moja byakugan odbara ne zauzima veliki prostor nego samo oko mene i ne moze se nista desiti pecini.
Previse si samouveren, ali surova snaga me ne moze pobediti
(900/900)
Energy:
(700/500) -100 - 100
Chakra:
(760/900)/10 - 30 - 30 - 30
Izgleda da si suvise samouveren, ali snaga nije dovoljna da bi mene pobedila.
Prvo koristim ovo, ne znam koliko ali mnogo ce ublaziti svoj napad:
Kao sto pise, skoro neprobojno, ulazem 430 cakre, ali zbog kontrole trosim 30.
Onda aktiviram ovo:
Ali koristim 2!!! To mogu zahvaljujuci 100 inteligenice koristim i za odbranu posto. Naravno, ti si se premio za ovo i nabavio sebi melody arm kako bi ga blokirao, ali koristis 2 oruzija u napadu si i nemas dovoljno inteligencije a napadas sa 3 oruzija. Tvoj napad je blokiran zato sto je moje oruzije za 20 lvl-a vece, a tvoj napad je vec oslabljen, kako ja koristim 2 to je 40 lvl-a vise. Kad ti udaris u mene zvuk se aktivira vec nemas vremena da se povuces i pauziran si na 2 poteza.
Napomena: moja byakugan odbara ne zauzima veliki prostor nego samo oko mene i ne moze se nista desiti pecini.
Previse si samouveren, ali surova snaga me ne moze pobediti
- GostGuest
Sun 18 Aug 2013, 20:44
hahaha gl*p si .... ja ti se nisam ni priblizio napisao sam da stajem kod 2 klona ... palim i ja 2 melody arma a onda tvoja smrt .... i da ublazice ali dmg ce da ti se nanese i krvarices .... tolko da znas sad nek dodje admin i nek kaze koliko , bila su 2 maca i 2 slasha i 10 zamaha .... sad crve gledaj !!!!!
otvaram veliki skrol iz kog izlaze 100 kutija makibishia a i radim ovaj sensor
Prvo ce ti smanjiti brzinu jer otvaram skroll iz koga ispadaju 50 kutijica makibishija, a drugo ce te naterati da skocic u vazduh kako ne bi bio pauzran, a ja cu samo baciti ka tebi sest kunaia.
Steta ti je 123.750.000. Ovo nikako ne mozes da izbegnes jer ovo unistava prirodu unaokolo bar 15 km. ahahahahha gotovo je jumive !
ch : 640
en : /
otvaram veliki skrol iz kog izlaze 100 kutija makibishia a i radim ovaj sensor
Prvo ce ti smanjiti brzinu jer otvaram skroll iz koga ispadaju 50 kutijica makibishija, a drugo ce te naterati da skocic u vazduh kako ne bi bio pauzran, a ja cu samo baciti ka tebi sest kunaia.
Steta ti je 123.750.000. Ovo nikako ne mozes da izbegnes jer ovo unistava prirodu unaokolo bar 15 km. ahahahahha gotovo je jumive !
ch : 640
- JumiveJounin
Sun 18 Aug 2013, 21:11
Health:
(900/900)
Energy:
(700/500)
Chakra:
(690/900)/10 -30 -30
Zamalo da ga unisti jel? XD U mocan ovaj potez, idemo ovako:
Ulazem 400 cakre i daleko sam od tebe sad, na vrhu negde. E sad bacam kunai sa 10 dmg i punim ga sa cakrom XD Ako napadas cak i sa samurai unistices pecinu, jer je blizu mene zid.
Ps. popustam kontrolu na kratko ali samo na kratko kad bacam kunai
(900/900)
Energy:
(700/500)
Chakra:
(690/900)/10 -30 -30
Zamalo da ga unisti jel? XD U mocan ovaj potez, idemo ovako:
Ulazem 400 cakre i daleko sam od tebe sad, na vrhu negde. E sad bacam kunai sa 10 dmg i punim ga sa cakrom XD Ako napadas cak i sa samurai unistices pecinu, jer je blizu mene zid.
Ps. popustam kontrolu na kratko ali samo na kratko kad bacam kunai
- GostGuest
Sun 18 Aug 2013, 21:29
ch : 640 - 600 = 40
Pripremio sam se dobro za ispit, zar mislis da cu da izgubim sad , posle ovoliko treninga ? E pa varas se ! Jos u dimu transformisao sam kunaie u flash bombe i to sam ti reko , a na tebe sam bacio samo jedan , ona 5 su mi ostala , bacio sam 6 kunaia (samo jedan je bio pravi). Naravno ti me nisi pitao, trebao si da razmisljas ( nisam druzan da ti pricam, a i vec sam ti jednom reko ) i ne znam dal si mogo tako da izbegnes moje napade, ali dobro. Gotov si. Sada si pauziram. Posto mi nije mnogo ostalo, uradicu ovo jednostavno. A i osim toga nisam koristio moju punu moc. Gotovo je! Radim Sensor tehniku !
A moja 2 wood klona rade :
jedan radi ovo i krvarices a drugi radi ovo
Gotovo je !
Dmg ti je 1000 i krvarices ( od wood klonova ) i bices opet pauziran nema ti izlaza ovo ide pravo na tebe !!!!!!!!!!!! haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pripremio sam se dobro za ispit, zar mislis da cu da izgubim sad , posle ovoliko treninga ? E pa varas se ! Jos u dimu transformisao sam kunaie u flash bombe i to sam ti reko , a na tebe sam bacio samo jedan , ona 5 su mi ostala , bacio sam 6 kunaia (samo jedan je bio pravi). Naravno ti me nisi pitao, trebao si da razmisljas ( nisam druzan da ti pricam, a i vec sam ti jednom reko ) i ne znam dal si mogo tako da izbegnes moje napade, ali dobro. Gotov si. Sada si pauziram. Posto mi nije mnogo ostalo, uradicu ovo jednostavno. A i osim toga nisam koristio moju punu moc. Gotovo je! Radim Sensor tehniku !
A moja 2 wood klona rade :
jedan radi ovo i krvarices a drugi radi ovo
Gotovo je !
Dmg ti je 1000 i krvarices ( od wood klonova ) i bices opet pauziran nema ti izlaza ovo ide pravo na tebe !!!!!!!!!!!! haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- JumiveJounin
Sun 18 Aug 2013, 21:42
Rekao sam da sam poleteo na stranu, nigde ne pise da sam koristio lagan pokret za izbegavanje, ne, odma sam poleteo, znaci da nisam gledao u njih. Leteo sam na stranu, znaci da sam na stranu i gledao, da sam na gore iso, pogodili bi me.
E sad ti si taj koj ne obraca paznju, rekao sam da sam kunai ispunio cakrom, tj ispunjen je senkom, zahvaljujuci mojoj tehnici za koje nisu potrebni znakovi rukama. Naravno morao sam ti reci da je cakra u njemu ali ne i sta je njega funkcija u buducnosti, ali kao sto pise na tehnici, ako se ulozi vise cakre, senka moze ici bez moje kontrole, ti si taj koj je sada uhvacen, posto si uhvacen u senku ona te kontrolise, ne ja posto moram da odrzavam svoju senku na kojoj sam pravis korak i upadas sam u svoju zamku, makibishi koje si bacio te ubijaju. Tj ne ubijaju te jer smo na ispitu. E da, surikene sam mogo da vidim ali sa byakuganom, ali ne mozes me zaslepeti jer nisam direkno gledao i da mozes, to je samo za jedno oko. Nakon sto ti padas porazen tvoj klonovi nestaju, a evo i tehnike koje sam koristio:
Znam da ces se verovatno buniti ali nek L. potvrdi, jer ja sam mu napisao sta je uloga kunai-a u sledecem potezu, tj. ovom
E sad ti si taj koj ne obraca paznju, rekao sam da sam kunai ispunio cakrom, tj ispunjen je senkom, zahvaljujuci mojoj tehnici za koje nisu potrebni znakovi rukama. Naravno morao sam ti reci da je cakra u njemu ali ne i sta je njega funkcija u buducnosti, ali kao sto pise na tehnici, ako se ulozi vise cakre, senka moze ici bez moje kontrole, ti si taj koj je sada uhvacen, posto si uhvacen u senku ona te kontrolise, ne ja posto moram da odrzavam svoju senku na kojoj sam pravis korak i upadas sam u svoju zamku, makibishi koje si bacio te ubijaju. Tj ne ubijaju te jer smo na ispitu. E da, surikene sam mogo da vidim ali sa byakuganom, ali ne mozes me zaslepeti jer nisam direkno gledao i da mozes, to je samo za jedno oko. Nakon sto ti padas porazen tvoj klonovi nestaju, a evo i tehnike koje sam koristio:
Znam da ces se verovatno buniti ali nek L. potvrdi, jer ja sam mu napisao sta je uloga kunai-a u sledecem potezu, tj. ovom
- JumiveJounin
Sun 18 Aug 2013, 21:47
Ne ozbiljno necu da se raspravljam, cekacem sad L. posto je on sad glavni za ispiti vidim, ako treba nek dodju i drugi admini, ako presude da si pobedio mogu da ti cestitam, ali mislim da nisi XD
- GostGuest
Sun 18 Aug 2013, 22:01
Cekam ja mog admina tj jednog. Necu da mi sudi neko ko igra manje od mene. Neko ko igra mesec dana !
- GostGuest
Sun 18 Aug 2013, 22:05
Jumve je pobedio to i jest bio njegov skriveni koji je meni poslao,to si trebao i ti da radis ovako bi borba bila mnogo cistija.Inace Byakuya ti bi sad trebao da popijes takav ban da to nije normalno jer si me prevario.si ni mogao d radis ispite jer si zarobljen u S.-ovom sklonistu.
- GostGuest
Sun 18 Aug 2013, 22:07
prvo raizena smo cekali drugo ti se ne mesaj cekam stewchu neces ti da mi pricas igras mesec dana ovde dante i jos si mrtav nemoj da me nerviras ja sam slao pravim adminima skrivene kao da imam poverenja u tebe ... reko ti je conte da cekas dok on dodje zvao sam ga na mob !
- GostGuest
Sun 18 Aug 2013, 22:10
a i dante ti nista ne znas o tome zato cuti ... nemoj da me nerviras jer neko ko je 98 i ko je mrtav i ko igra ovde mesec dana ne moze da mi prica nista jer sam ovde mnogo duze od tebe !
- GostGuest
Sun 18 Aug 2013, 22:13
Slusaj ti sad mene,prva stvar ja sam stariji od tebe i veruj mi mnogo ali mnogo inteligentniji i nacitaniji tako da ti samo u snu mozes da se meris samnom,ja sam za pola godine ovde vise uradio nego sto bi ti za 10.I nemam nikakav problem sacekacemo Contea on ce da objasni sve lepo.
- GostGuest
Sun 18 Aug 2013, 22:24
HAHAH NE LUPAJ DA SI OSTAO SA RAIZENA BI TE RAZVALIO A KENSEI TE NASAMARIO LAGANO AJ CUTI CEKAMO CONTEA TI SI BIO BRE OBICAN SLUGA ETO TO SI BIO
Page 1 of 2 • 1, 2