- NNW Game MasterAdministrator
Re: Kyousuke vs Tobito
Sun 01 Sep 2013, 22:49
Član 'Kyosuke Misuhi' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- TobitoAcademy Student
Mon 02 Sep 2013, 08:22
Definitifno ides da umres hahahahahahaha
Član 'Tobito' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Član 'Tobito' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- Kyosuke MisuhiJounin
Mon 02 Sep 2013, 18:49
Hmmm.....ovo je suvise tesko
Izgleda da mi je ovo poslednja borba u zivotu.
Pa zaigrajmo tobito.
Izgleda da mi je ovo poslednja borba u zivotu.
Pa zaigrajmo tobito.
Mon 02 Sep 2013, 18:49
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Mon 02 Sep 2013, 18:50
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
'Bacanje kockice' :
Rezultat :
- Kyosuke MisuhiJounin
Mon 02 Sep 2013, 19:52
(Kyosuke pocinje da oblaci svoje odelo)
Ovako tobito da ne odugovlacimo igraj prvi
Zao mi je Orami
Ovako tobito da ne odugovlacimo igraj prvi
Zao mi je Orami
- TobitoAcademy Student
Mon 02 Sep 2013, 20:59
2000
2000
2000-30
pretvaram se u blato i to je to za sada
ides dole Kyosuke, svi mi!!! Osecam da je kraj blizu i to me uzbudje ovo je svakako mesto gde svi umiremo!!!!
i palim ems
2000
2000-30
pretvaram se u blato i to je to za sada
ides dole Kyosuke, svi mi!!! Osecam da je kraj blizu i to me uzbudje ovo je svakako mesto gde svi umiremo!!!!
i palim ems
- Kyosuke MisuhiJounin
Tue 03 Sep 2013, 17:17
Bacam se sa speed dodge u nazad i bacam 10 smoke bombe ceo teren ja dim zatim palim ems i radim ovo
To radim oko tebe i zarobljavam te a sad radim nesta tajno i saljem adminu.
To radim oko tebe i zarobljavam te a sad radim nesta tajno i saljem adminu.
- Kyosuke MisuhiJounin
Tue 03 Sep 2013, 17:18
Vrednosti:
H:800
E:700-35
C:1000-100-5
H:800
E:700-35
C:1000-100-5
- TobitoAcademy Student
Tue 03 Sep 2013, 19:07
2000
2000
1970 -180
hoo? znaci ovo treba da me zadrzi?
hajde da te vidimo, radim i ja nesto tajno...
2000
1970 -180
hoo? znaci ovo treba da me zadrzi?
hajde da te vidimo, radim i ja nesto tajno...
- TobitoAcademy Student
Tue 03 Sep 2013, 19:18
I ti si gotov...Sam si prekrio teren dimom...A zaboravljas da mi je ems upaljen tako da si sada uhvacen...U jednu od mojih zamki...
Sam si bacio 10 bombi i rekao da je ceo teren prekriven...A zaboravljas da sam ems upalio potez pre tebe i lako mogu vidim u dimu, tako da sam mogao vidim i tvoj skriven...
Pauziran si ako to nije dovoljno imam jos trikova u rukavu koji su te ucinili da izgubis...
Sada napisi nesto pa da te ubijem.....
Sam si bacio 10 bombi i rekao da je ceo teren prekriven...A zaboravljas da sam ems upalio potez pre tebe i lako mogu vidim u dimu, tako da sam mogao vidim i tvoj skriven...
Pauziran si ako to nije dovoljno imam jos trikova u rukavu koji su te ucinili da izgubis...
Sada napisi nesto pa da te ubijem.....
- Kyosuke MisuhiJounin
Tue 03 Sep 2013, 19:39
Sorry ali Ems ne moze da vidi kroz dim samo moze da oseti chakru ali da vidi,ne Ovako pobaco sam senju zrnca svuda po terenu i iz njih se razvio wood klon i gadjao te sa kunaiem dok si se ti refleksno okrenuo u tu stranu ja sam se pojavio iza tebe i uradio ovo tako da si ti stunovan ali mene nisi mogao da osetis sa ems jer sam stavio klonove koji su te zavarali
imam jos 50 brzine
Uzimam kusanagi i secem te na delice bay bay tobito
imam jos 50 brzine
Uzimam kusanagi i secem te na delice bay bay tobito
- TobitoAcademy Student
Tue 03 Sep 2013, 19:40
ems moze vidi u dimu kao i obican sharingan.... tako je bilo oduvek...
- TobitoAcademy Student
Tue 03 Sep 2013, 19:42
a i zar stvarno mislis da je samo dim stun u pitanju... ti si vec mrtav a sada cu ti to i dokazati.. jos si mlad ti da bi mogao protiv mene...HHh
- Kyosuke MisuhiJounin
Tue 03 Sep 2013, 19:53
Alo ludak ems ne moze da vidi kroz dim i zato cuti previse si bio u zatvoru da bi to video potvrdice N. ili Conte,Stewchu necu da vidim jel ce reci da moze jer njega boli tuki dali moze ili ne tako da jbg tobito postedeo bih te da mogu meni nije cilj da ubijam i greskom sam se prijavio ovde tako da...
Tue 03 Sep 2013, 19:54
Tobitov stun dim je uradjen pre nego sto je Kyosuke bacio kunai sto znaci odmah nakon poteza kada je bacio dim.
u tom potezu je bacio smoke bombe, upalio ems i uradio onaj zatvor nije vise imao poteza da stvori ni klonove niti bilo sta a i nije ni poslao skriven adminu... tako da nije nije ni uradio.
cak i da je uradio
Kako se nije uopste branio u tom potezu ili slicno nego je sam bacio 5 kunaia nije izbegao tobitov skriven koji je bio pre toga tako kako god se obrne Kyosuke je uhvacen u dim.
Tobito je na potezu. Kyosuke je pauziran.
Inace sharingan moze vidi kroz dim.
u tom potezu je bacio smoke bombe, upalio ems i uradio onaj zatvor nije vise imao poteza da stvori ni klonove niti bilo sta a i nije ni poslao skriven adminu... tako da nije nije ni uradio.
cak i da je uradio
Kako se nije uopste branio u tom potezu ili slicno nego je sam bacio 5 kunaia nije izbegao tobitov skriven koji je bio pre toga tako kako god se obrne Kyosuke je uhvacen u dim.
Tobito je na potezu. Kyosuke je pauziran.
Inace sharingan moze vidi kroz dim.
- TobitoAcademy Student
Tue 03 Sep 2013, 19:58
Necu da se otkrivam zbog drugih boraca sa koje imam da se borim. Ali cak i da si uradio to sve u momentu kada si me isekao sa kusanagi si automatski umreo hahahaha necu otrkivam sto ali ima veze sa mojim skrivenim. Tako da bi svakako izgubio...
A sada da zavrsimo ovo... Izlazi mi pipak iz ruke zabada se u Kyosukea i Kyosuke skroz nestaje (umire).
Ovo je bilo lako suvise...Boriti se sa pocetnicima...
A sada da zavrsimo ovo... Izlazi mi pipak iz ruke zabada se u Kyosukea i Kyosuke skroz nestaje (umire).
Ovo je bilo lako suvise...Boriti se sa pocetnicima...
Tue 03 Sep 2013, 20:03
Nije nije namesteno...I kao prvo ovde sam ja head, pa conte koji je kao ja a N je samo zamenik cak i nema pravo glasa kada je nesto vazno...
Kao drugo nista nije namesteno jer nisi ni slao skrivene. A skriveni se salju samo meni tako pise u pravila i sve da samo meni mogu se posalju i NIKOM vise. A meni ti nista nisi poslao tako da se smatra da nisi ni radio skriven.
A sto se tice poteza,dim nisi izbegao nego samo bacio 5 kunaia a dim je uradjen pre tebe. Tako da nemas pravo da se svadjas jer si gl*p da bi ovo igrao i pravis takve pocetnike greske. Tako da kako nisi izbegao nisi ni mogao napadnes jer si pauziran.
Kao drugo i da jesi znam sta je Tobito skriveno radio i svakako bi umreo nakon ovog poteza jer si vec uhvacen u njegov seal kada si ga pipnuo sa kusanagi.
Ovde ne mora nista da se desava da se to odma shvati da si izgbio posteno i da nista nije namesteno.
A sto se tice sharingana od kad postoji ovaj forum sa njim si mogao vidis skrivene i sve ostalo...Tako da nemoj da pametujes tu i zato si dobio BAN.
Kao drugo nista nije namesteno jer nisi ni slao skrivene. A skriveni se salju samo meni tako pise u pravila i sve da samo meni mogu se posalju i NIKOM vise. A meni ti nista nisi poslao tako da se smatra da nisi ni radio skriven.
A sto se tice poteza,dim nisi izbegao nego samo bacio 5 kunaia a dim je uradjen pre tebe. Tako da nemas pravo da se svadjas jer si gl*p da bi ovo igrao i pravis takve pocetnike greske. Tako da kako nisi izbegao nisi ni mogao napadnes jer si pauziran.
Kao drugo i da jesi znam sta je Tobito skriveno radio i svakako bi umreo nakon ovog poteza jer si vec uhvacen u njegov seal kada si ga pipnuo sa kusanagi.
Ovde ne mora nista da se desava da se to odma shvati da si izgbio posteno i da nista nije namesteno.
A sto se tice sharingana od kad postoji ovaj forum sa njim si mogao vidis skrivene i sve ostalo...Tako da nemoj da pametujes tu i zato si dobio BAN.