Kapija sela
+55
Laki Logan
L.
Izanami Uchiha
Wu Geng
Sasuke Uchiha........
Iawo Fujimoto
Gaara
Uzumaki Naruto
Y.
Q.
Yoruichi Shihouin
Tsunade Senju
DejanD
Kotetsu Endo
Ace
Sassori
NNW Story Maker
Kratos
Jumive
Asura Uzumaki
Zero Kiryu
Dokugan Rju
Masked Man
Akira
zabuza momochi10
Saito
Imal
Noshi
Takeshi
Orochimaru
Shien Uchiha
Bernkastel
Jiraiya
Pain 2
Bellona
Eren
Hosper.
Bersa
Cloud Strife
Felicita Fullbuster
Himiko Yumi
Deadpool
Gray Fullbuster
K.
Namikaze Minato
NPC ninja
Hun
Dante Uchiha
Revan
Jushiro
Yagami Light
Diablo.
Shin Aburame
Guts
Zero
59 posters
- Q.ANBU
Re: Kapija sela
Thu 13 Feb 2014, 19:45
Izvoli , ovo je plan , predajde mu skrol
Moramo da se uputimo prema Vodi 2 , prati me ...
- Q.ANBU
Thu 13 Feb 2014, 20:21
Stigli smo nazad ... Ti kreni prema kancelariji Hokagea , ja cu proveriti da li su nas pratili ...
- Q.ANBU
Thu 13 Feb 2014, 20:29
Hmm , sta li je to , nikada nisam do sada osacao nista slicno , moram to da istrazim
Vas dvojca (obracao se dvojci cuvara na kapiji)
Ako se ne vratim za 5 minuta obavestite Hokagea da se nesto dogadja u Vatri 1 , a verovatno ce te morati obavjestiti i pogrebnika cuvari su samo pogledali jedan u drugog zaprepascenim pogledom dok sam ja odlazio prema sumi
Vas dvojca (obracao se dvojci cuvara na kapiji)
Ako se ne vratim za 5 minuta obavestite Hokagea da se nesto dogadja u Vatri 1 , a verovatno ce te morati obavjestiti i pogrebnika cuvari su samo pogledali jedan u drugog zaprepascenim pogledom dok sam ja odlazio prema sumi
- Namikaze MinatoAcademy Student
Thu 13 Feb 2014, 21:37
(Minato velikom brzinom istrcava iz sela na putu ka Vatri 1.)
Pozuri Yu!
Pozuri Yu!
Thu 13 Feb 2014, 22:52
(Minato stize nazad u selo, sav uzrujan i u zurbi.)
Trzi se... Q.
Trzi se... Q.
- SassoriAcademy Student
Fri 14 Feb 2014, 23:48
(Stize pticica na skrol a njoj na celu pise za hokagea Minata Namikaze-a zbog vazne misije)
- VAZNA PORUKA:
- maskaGuest
Sat 15 Feb 2014, 14:01
Osoba sa ogromnim kaputom preko sebe pocepanim i sesirom koji krije lice polako ide prema selu dok ignorise cuvare kapije i ulazi u selo.
Sat 15 Feb 2014, 16:57
(Minato se priblizavao misterijoznoj osobi.)
Ko si ti? I da li si dobio/la dozvolu za ulazak u selo od strane cuvara kapije?(Upitao je srdacno, ali i sa dozom opreznosti.)
Ko si ti? I da li si dobio/la dozvolu za ulazak u selo od strane cuvara kapije?(Upitao je srdacno, ali i sa dozom opreznosti.)
- Q.ANBU
Sat 15 Feb 2014, 17:38
Pojavljujem se ovde , u cucecem stavu , ne redeci nista .
Hokage , trebali ste me ?
- maskaGuest
Sat 15 Feb 2014, 17:40
Odjednom osoba se zalece na Minata velikom brzinom i napada ogromnim macem svom snagom.
- Q.ANBU
Sat 15 Feb 2014, 17:44
Velikom brzinom stajem ispred hokagea , skidajuci mac sa ledja i tako blokiram napad
Hokage , dobro ste ?
Sat 15 Feb 2014, 17:46
(Minato videvsi njegove pokrete brzo skace unazad.)
Nani?! Taj mac... Ali... Nije moguce! (Minato je sojao u borbenom gardu.)
Da li si to stvarno ti?! (Upitao je nesigurnim glasom. I dogovorio Q. takodje.) Dobro sam. Stoj mirno.
Nani?! Taj mac... Ali... Nije moguce! (Minato je sojao u borbenom gardu.)
Da li si to stvarno ti?! (Upitao je nesigurnim glasom. I dogovorio Q. takodje.) Dobro sam. Stoj mirno.
- maskGuest
Sat 15 Feb 2014, 17:51
Osoba progovara:
Vidim da si konacno izgradio dobru odbranu, dobro si uradio u proteklih godinu dana Minato (osmehuje se i skida kapuljacu)
Vidim da si konacno izgradio dobru odbranu, dobro si uradio u proteklih godinu dana Minato (osmehuje se i skida kapuljacu)
- Q.ANBU
Sat 15 Feb 2014, 17:55
Q. pada na kolena , Lady Himiko da ... da li ste to vi ?!
Nismo vas videli toliko dugo vremena , nestali ste bez traga . Sta vam se deslio , slutili ... slutili smo na najgore ...
Sat 15 Feb 2014, 17:57
Hahahahahahahaha! Nisam ni sumnjao da si to ustvari ti, samo jedna osoba poseduje te poteze, i naravno taj mac! Himiko! Tako mi je drago da te vidim. (Osecalo se da je veoma srecan sto je vidi, a to je i pokazao, tako sto je prisao i zagrlio je.)
Dobrodosla nazad!
Dobrodosla nazad!
- Himiko YumiSpecial Jounin
Sat 15 Feb 2014, 18:00
Konacno sam se vratila i vi ste meni nedostajali ove godine. Od momenta kada smo isli na lov na demone sa Paina demon je bio suvise jak i bila sam pogodjena i zatrpana u tom napadu....Mislila sam da cu umreti kao i vi ste to mislili verovatno....Kada sam se osvestila izgubila sam bila pamcenje i mesecima lutala...Kasnije kada mi se vratilo i kada su mi rane zacelile trenirala sto vise da ojacam pre nego sto se vratim..
Sigurno ste mislili da sam odavno poginula
Sigurno ste mislili da sam odavno poginula
- Yoruichi ShihouinChunin
Sat 15 Feb 2014, 18:05
(Prolazi pored) Minato sensei, jeste videli Tsu? Celu noć se nije vraćala, a i ceo dan je nisam videla. (Glas joj je bio malo zabrinut)
Sat 15 Feb 2014, 18:07
Kako to mislis Himiko? Pa ja sam vas spasio? Tebe i Peina. (Minato je bio zbunjene.) Doneo sam tvoje telo u selo. Izuna i Ace su bili samnom. Zar se ne secas?
(Osvrnuo se na Ichi.) Kod mene u kuci je, spava jos verovatno. Ichi ovo je inace nas Shanin. Lady Himiko. (Predstavio ju je.)
(Osvrnuo se na Ichi.) Kod mene u kuci je, spava jos verovatno. Ichi ovo je inace nas Shanin. Lady Himiko. (Predstavio ju je.)
- Himiko YumiSpecial Jounin
Sat 15 Feb 2014, 18:08
Nove ninje drago mi je jedva cekam da vidim sta se sve promenilo u selu
- Yoruichi ShihouinChunin
Sat 15 Feb 2014, 18:11
AAA? Kod njega kući? Šta to znači? Šta će ona tamo?
Kod vas kući?
Usput, drago mi je, lady Himiko. Ja sam Ichi...tj. Yoruichi. (Nasmešila se)
Kod vas kući?
Usput, drago mi je, lady Himiko. Ja sam Ichi...tj. Yoruichi. (Nasmešila se)
- SassoriAcademy Student
Sat 15 Feb 2014, 18:23
(Dolazi na kapiju sela, medjutim lice im se ne vidi zbog kapuljace, i polako mu prilazi )
Heh, dugo je prošlo...
Heh, dugo je prošlo...
Sat 15 Feb 2014, 18:25
(Minato se prokikota.)
Hahahaha ma ne brini nista, dosla je da razgovara samnom. Pa smo pravili veceru, i palacinke, pa je posle i zaspala kod mene. Nista ne brini. Mozes slobodno da joj se pridruzis. (Minato se zatim osvrnu na Himiko.)
Pa hajde samnom, u Hokage zgradu, imamo dosta da pricamo.
Hahahaha ma ne brini nista, dosla je da razgovara samnom. Pa smo pravili veceru, i palacinke, pa je posle i zaspala kod mene. Nista ne brini. Mozes slobodno da joj se pridruzis. (Minato se zatim osvrnu na Himiko.)
Pa hajde samnom, u Hokage zgradu, imamo dosta da pricamo.