Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kikaichu forest

+2
Shin Aburame
Namikaze Minato
6 posters
Go down
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Kikaichu forest Empty Kikaichu forest

Mon 14 Oct 2013, 12:08
Kikaichu forest 640px-The_Forest_church_2_by_weiweihua
Shino evo nas, stigli smo. Ovo je Kikaichū  forest. Da li znas sta je Kikaichu? I znas li uopste nesto o svojoj proslosti tj ko su ti preci, i iz kog klana potices?

Last edited by Minato Namikaze on Mon 14 Oct 2013, 12:34; edited 1 time in total
Shin Aburame
Shin Aburame
Genin

Kikaichu forest Empty Re: Kikaichu forest

Mon 14 Oct 2013, 12:13
*Ulazi sa Minatom u sumu, njemu nepoznatu, i gleda oko sebe i moze videti razne bube oko sebe. Osetio se veoma prijatno da je na trenutak zaboravio na sve, cak i da je Minato tu. Bube su mu prilazile sa svih strana, Shin je bio jako srecan, zatim se okrenuo ka Minatu, skocio na njega i zagrlio ga sa obe ruke

MINATO-SENSEI ! HVALA VAM PUNO !!

*Zatim se setio sta ga je Minato pitao, pa ga je ubrzo pustio, pogledao ga je zacudjeno : 

Minato-sensei, iskreno, ja ne znam nista o sebi. Znam samo da mi je otac bio veoma dobar shinobi i cuo sam da je umro tokom S-rank misije, takodje bio je ANBU Sela Lisca, i bio je odlican tracking shinobi. Citao sam u nekim knjigama i saznao sam da su tracking ninje veoma sposobne ninje i da je potrebno mnogo vremena da bi bio dobar i jak ninja, a pogotovo da bi se pridruzio ANBU organizaciji ... 

*Izgledao je pomnalo tuzno j
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 14 Oct 2013, 16:36
Hmmm. Pa i ne znas bas mnogo. (uzdahnuo je.) Evo ja cu ti sve ispricati. Hajde da sednemo na ovo drvo. (Tu se nalazio neki veliki koren drveta.)

Ti si potomak drevnog Aburame klana koji je u selu Lisca jos od nastanka. Ma znas sta, ja sam ovo cuvao za tebe, ne moram ti ja pricati, najbolje je da ti sam sve sam procitas o svome klanu. 

Aburame clan ovo je svitak sa istorijom tog klana. A sada cu te pustiti da sam pronadjes Kikaicu bubice i dozvolis im da se nastane u tvoje telo, time ces sklopiti ugovor sa bubama i postati pravi Aburame.

A ja sada moram brzo nazad u selo. TI se vrati kada zavrsis sve sto imas ovde. ;) Mozes ti to, ja verujem u tebe.
Shin Aburame
Shin Aburame
Genin

Mon 14 Oct 2013, 21:43
*Seta se po sumi, slusajuci Minatove reci, a zatim posle neuspesnog traganja seda pored jednog drveta i tu miruje par minuta, posle toga par buba dolazi ka njemu Kikaichu forest Kikaich%C5%AB
*Shin ih podigao i pomislio : Hmmm..mislim da ih razlikujem. Da, ovo su Kikaichu bube. Ovo je zenka, a ovo je muzijak *Zatim im Shin dozvoljava da se one popnu na njegovo telo, zatim nestaju ispod njegovog rukava a on se uputio ka selu
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Wed 16 Oct 2013, 20:20
(Minato je vec velikom brzinom stigao u Kikaicu sumu i prikrio svoje prisustvo ovi koji me prate Yin, Jumive, K, Bellona i Himiko nece znati gde sam. Jer nemaju nista od skilova za trazenje.)
Shin Aburame
Shin Aburame
Genin

Wed 16 Oct 2013, 20:27
*Shin ulazi u Kikaichu sumu, vodjen instinktima i mirisom zenke Kikaichu bube koja je prikacena na Minata jos od kada su bili u kancelariji, on trci sumom sto je tise mogao i pokusava da prikrije svoje prisustvo dok ne stigne do Minata

Tssch ... Drzite se Minato-sensei ! Stizem ! 

*Odjedno, tumarajuci krzo sumu on nalece na Minata, prilazi mu sa ledja i kaze tihim glasom : Minato-sensei , da li ste dobro, jeste li povredjeni ?
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Wed 16 Oct 2013, 20:29
(Minato se trgnu i polete sa udarcem na njega.)

Shin! (Izvini nisam znao da si ti.) Hajde brzo sakrijmo se.
Diablo.
Diablo.
Genin

Wed 16 Oct 2013, 20:30
Diablo samo slece pored njih nista ne govori , svestan svega samo pravi kontakt ocima
Shin Aburame
Shin Aburame
Genin

Wed 16 Oct 2013, 20:31
*Polazi sa Minatom da se sakrije sto je brze mogao, ali je pravio buku sto je manje mogao. Zatim pogledao je u Minata zabrinuto

Minato-sensei sta se dogadja ? Imate srece sto sam stavio Kikaichu bubu na vas, inace nikada ne bismo saznali da ste ovde, svasta je moglo da se desi 

*Delovao je jako zabrinuto
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Wed 16 Oct 2013, 20:33
(Pssst.) Cekamo sada. Cuti te.
ArcherCoazX
ArcherCoazX
ANBU

Wed 16 Oct 2013, 20:38
Minato-sensei dosli smo odmah cim smo dobili poruku, mi cemo vas zastititi!
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Wed 16 Oct 2013, 20:41
(Opazio je Leta.)

Psst! Sakrij se! Dodji ovamo. Sakrij se tamo.
ArcherCoazX
ArcherCoazX
ANBU

Wed 16 Oct 2013, 20:43
Pomoci cu vam mojim posebnim klanom mada jos nema kartice za njega
Gray Fullbuster
Gray Fullbuster
Chunin

Wed 16 Oct 2013, 20:43
Dolazi necujno i tumara sumom trazeci nekoga*  
Shin Aburame
Shin Aburame
Genin

Wed 16 Oct 2013, 20:46
*Pogleda u Gray-a i rece mu tihim glasom 

Heej, Gray, psst. Ovamo ! 

*Pokazuje mu rukom da se sakrije sa njima 
Gray Fullbuster
Gray Fullbuster
Chunin

Wed 16 Oct 2013, 20:50
Sakriva se sa Shinom*
Kotetsu Endo
Kotetsu Endo
Jounin

Wed 16 Oct 2013, 21:06
*Dolazi Hanzo i staje po strani*
Kotetsu Endo
Kotetsu Endo
Jounin

Wed 16 Oct 2013, 21:12
*Sakriva se*
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Thu 17 Oct 2013, 20:14
(Minato i svi ostali koji su bili tu sa njim vec neko vreme su cekali, ali niko nije dolazio. Odjednom Minato tiho progovori.)

Psst, slusajte me svi. (Gledao je u sve genine koji su dosli.) Ovi nas ipak nisu pratili, a proslo je dosta vremena, mi moramo da se vratimo u selo. Moramo brzo da krenemo svi kao jedan i da budemo sto ne primetniji. (Bio je veoma ozbiljan i zabrinut za sve njih.) Jeste li me razumeli? Ako jeste hajmo ondak.

(Minato osmotri okolinu pre nego sto su krenuli, okrenu se prema Shinu.) Ima li ikoga u sumi ?
Shin Aburame
Shin Aburame
Genin

Thu 17 Oct 2013, 20:18
*Nakon Minatovog pitanja, Shin se brzo fokusirao i ulozio je svu svoju koncentraciju i chakru u komuniciranje sa svojim Kikaichu bubama, koje si bile svuda, po zemlji i drvecu. Nakon par sekundi brzo je rekao Minatu, ali niskim glasom :

Sve je cisto, Minato-sensei...
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Thu 17 Oct 2013, 20:18
Dobro je, hajdemo nazad u selo. Sada brzo svi zamnom. (Rekao je tiho i brzo krenuo ka selu.)
Shin Aburame
Shin Aburame
Genin

Thu 17 Oct 2013, 20:21
*Shin je brzo posao za Minatom, bez pogovora ili bilo kakve reci, bio je srecan sto su svi zivi, pogotovo njegov sensei, Minato. Veliki kamen mu je pao sa srca jer oko sebe je takodje video ne povredjene saborce i prijatelje...

Napokon, idemo nazad u Selo. Drago mi je da se ovo zavrsilo ...
Gray Fullbuster
Gray Fullbuster
Chunin

Thu 17 Oct 2013, 20:47
Tiho ih prati ide prema selu...
Sponsored content

Back to top