Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evidencija prolaska kroz kapiju

+78
Zabuza Momochi
Hashirama
Hagoromo Ootsuki
Naruto Uzumaki
Sabaku no Shinryaku-sha
Kinta
Danzo
Obito Uchiha
Minato Namikaze
Enui
Ognjen-Shadow Ninja
Daniel
Izuna Uchiha
Aria DiLaurentis
prkandarko
Pain
Hisoka D. Kaguya
Zetsu
Law
Zacui Yokubi
Virtuoz
Urami Ketsukei
Itachi Uchiha.
Rikudo Sennin
Rju
Arashi Namikaze
HIRUKO=)
Aoba Yamashiro
Maksimovic
Jellal Mystogan
Zona
Danteo Uchiha
Yoruichi Shihouin
Yamato
Stewcha
Amaya Senju
NNW Story Maker
Seuta Katou
Hashirama Senju
K.
Namikaze Minato
Tokuchi Toua
Dero Gabaichi
Ace
Tsunade Senju
Kanno
Akki Rio
Akio Senju
Iawo Fujimoto
Madara Uchiha
Y.
Tobi
Erza
Asuna
L.
Sasuke Uchiha........
Q.
haris.tucakovic.3
Dokugan Rju
Sassori
Akira
Kotetsu Endo
Himiko Yumi
Kratos
Jumive
NNW Game Master
Tokaji Hayato
Imal
Zero
Asura Uzumaki
Shizu
Hosper.
Dante Uchiha
Gray Fullbuster
Diablo.
Shin Aburame
Takeshi
Orochimaru
82 posters
Go down
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 39 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Tue 19 Aug 2014, 01:37
Vrata Konohe su uvek otvorena za ninje Sunagakurea.
Hagoromo Ootsuki
Hagoromo Ootsuki
Jounin

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 39 Empty Re: Evidencija prolaska kroz kapiju

Tue 19 Aug 2014, 01:38
Prosetajmo onda (ulaze u selo)
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Tue 19 Aug 2014, 14:04
Idemo do u dvoriste...ispred Hokage zgrade,mirno je tamo,a i nema nikog...(odlaze).
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 19 Aug 2014, 14:42
(Odjednom, na kapiji se pojavljuje jedno jako poznato lice, duge, umrsene i masne kose, sa oziljkom preko nosa, staje i gleda u Konohu, sigurno i ponosno, udisuci vazduh, duboko, dobro poznat vazduh koji je delio sa svojim prijateljima jako dugo. Ali tih prijatelja vise nema. Sada je tu samo on. Spreman za nove pohode i pobede, spreman da ispise nove stranice istorije Shinobi sveta, on je.... Hashirama Senju. I on je spreman.)

Halooo!?!?!?!? IMA LI KOGA!?!?
Danteo Uchiha
Danteo Uchiha
Academy Student

Tue 19 Aug 2014, 15:44
(Prilazi i staje kraj Hashirame i pali cigaretu)

Ziv si(nasmesi se),proslo je dost vremena nisam se nadao da cu te opet videti(Vrati upaljac u dzep)
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 19 Aug 2014, 15:51
(Nastavio je da gleda pravo u selo, registrovao je Danteo-a, ali nije upucivao pogled ka njemu, osmehnuo se blago a onda rece...)

Danteo Uchiha.... Stari prijatelj. Naravno da sam ziv. Da li si mislio da cu ja lako umreti? Zilavo sam ja zivince, hehe. (Odjednom, Hashirama se uozbilji, procisti grlo pa nastavi) Nego... Tebe sam ustvari i trazio. Odlucio sam nesto. Sve ovo vreme dok ste mislili da sam mrtav, putovao sam i naucio dosta novih stvari, poboljsao svoje Mokuton tehnike i majstor sam nove oblasti shinobi vestina, ali mislim da moram jos mnogo da ucim i mislim da je vreme da promenim svoj zivot iz korena. Pojavio sam se ponovo jer sada smatram da sam dovoljno jak da se brinem sam za sebe u ovom prljavom svetu, ali, opet, uz drustvo sve je lakse. (I dalje je gledao pravo, u selo, veoma ozbiljno) Sta mislis ti o tome, Danteo?
Hagoromo Ootsuki
Hagoromo Ootsuki
Jounin

Tue 19 Aug 2014, 15:58
(vracajuci se u selo peska Obito i ja primecujemo Dantea i Hasiramu ispred kapije)
Senjuu Hashiramaa, mrtvi pocinju da se vracaju reklo bi se...i ovaj tip iz borbe vs Kisaia...
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Tue 19 Aug 2014, 16:09
(Dolaze na kapiju Konohe)
Sta?
Dante Uchiha? Otkud on ovde?......I ko je onaj ninja pored njega?(Pomisli)

(Pogleda ninju iz peska,i krenuse ka njima)

Dante,otkud ti ovde?
(Zatim se okrete prema nepoznatom ninji)
Ko si ti,i kakvog posla imas u Konohi?
Danteo Uchiha
Danteo Uchiha
Academy Student

Tue 19 Aug 2014, 16:19

Vidim i dalje brlbljiv kao i uvek...(nasmejao se)

Svi smo napredovali...(Ostade samo smesak na licu i oko njega krenu da se stvara kreatura od cakre koja izazva strasan talas vetra okolo)

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 39 E7kqpz

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 39 20fux5c

Karasu je i dalje organizacija koja u mnogome pise istoriju naseg sveta,pridruzi mi se i postani jedan od nas...ukoliko to zelis!
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 19 Aug 2014, 16:32
(Pomeri se par koraka pa pogleda u Obita i samo klimnu glavom, a zatim u Danteo-a, osmehujuci se)

Oooo... Oduvek sam znao da ces biti veliki shinobi Danteo. A sada, razvio si i Susana. Odusevljavas me, ali naucio sam i ja dosta toga, Danteo. No, mislim da ovde ima previse radoznalih i sumnjivih lica da bih ti to pokazivao ovde. Ne zelim da iko zna za moje poteze i moj nacin borbe. (Zatim se osmehnuo Danteo-u) Naravno. Naravno da cu prihvatiti da se pridruzim takvoj elitnoj organizaciji. Mislim da bi bio red da se vratim korenima.
Danteo Uchiha
Danteo Uchiha
Academy Student

Tue 19 Aug 2014, 16:39
(Nasmesio se na Hashiramin odgovor i potom se okrenuo ka Hokageu i pogledao ga u oci)

Odgovori mi ti nistavni parazitu! (Govorio mu je grubi glas dok ga je Susanoo drzao na dlanu)
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 39 4ix9PQG

Koja je tvoja strana,Karasu ili Pesak biraj smrtnice!(Razorno je govorio grubi glas)
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Tue 19 Aug 2014, 16:42
(Hashirama se smeskao dok je gledao u sadasnjeg Hokage-a sela Lista, radi nesto skriveno dok su svi zaokupirani Danteom i Susanom.)
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Tue 19 Aug 2014, 16:43
(Pogleda u ninju do Dantea,i klimnu mu glavom)

Hm! Susano?
Pa Danteo,dokle ces vise da napredujes?

Hoces da odem u Karasu?(Pogleda ga  jos ozbiljnije)
Zbog cega ?
Danteo Uchiha
Danteo Uchiha
Academy Student

Tue 19 Aug 2014, 16:47
Reci mi deo u kome si dobrodosao u odaje Karasua?
To je samo obican predlog za saveznistvo protiv peska,jednim delom i ultimatum...

Potrudi se da ti sledeca recenica bude odgovor,u suprotnom iscedicu sve tebe...

Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 39 DR5dCA2
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Tue 19 Aug 2014, 16:56
(Pogleda ga ozbiljno)

Selo Peska....mi smo u savezu sa Peskom....tamo imam prijatelje...hvala na pozivu,ali moj odgovor je sledeci....

Odbijam da idem u Karasu!
Hagoromo Ootsuki
Hagoromo Ootsuki
Jounin

Tue 19 Aug 2014, 16:57
Pesak je saveznik Konohe !!!
Mokuton: Tajuu Mokuton Bunshin No jutsu !!
Evidencija prolaska kroz kapiju - Page 39 205w0ll
Dante bese...odlucio je da ide protiv peska a sada ga pusti...!
Danteo Uchiha
Danteo Uchiha
Academy Student

Tue 19 Aug 2014, 17:07
Vi bedna gamad,mislite da vas je neko nesto pitao...(Baci Hokagea na Hagoromoa i njegove klonove)

Uskoro vasa voljena sela bice spaljena do temelja...(Pogleda Hashiramu i uvuce njega i sebe u svoj sharingan i oni nestadose)
Hagoromo Ootsuki
Hagoromo Ootsuki
Jounin

Tue 19 Aug 2014, 17:14
(Klonovi skacu i hvataju Obita)
Jel kod vas u Konohi svaki dan ovakav ? (nasmeja se)
Obito Uchiha
Obito Uchiha
Academy Student

Tue 19 Aug 2014, 18:31
Stani!(Povika dok su Dante i ninja,nestajali)

Odose....Hvala (rekavsi dok je ustajao,i pogleda ninju iz Sela Peska).....nije bas svaki,ali u poslednje vreme se stvari zagrejavaju(nasmeja se)

Nego,jos ti neznam ime...Pa kako se zoves?
Killer Bee
Killer Bee
Genin

Wed 20 Aug 2014, 14:00
Idem na misiju dostava skrola u vatru 3.
Killer Bee
Killer Bee
Genin

Wed 20 Aug 2014, 14:04
Vracam se neuspesno sa misije.
Hashirama Senju
Hashirama Senju
Academy Student

Wed 20 Aug 2014, 20:29
(Hashirama se pojavljuje na kapiji sela, sa unutrasnje strane, radi nesto skriveno i nestaje ponovo. Za sve ovo mu je trebalo 5 sekundi)
Killer Bee
Killer Bee
Genin

Thu 21 Aug 2014, 00:45
Odlazim u oblast vatra 2 na misiju.

-------

http://www.nnw-serbia.com/viewtopic.forum?t=16411
Sponsored content

Back to top