Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prijave za sesti veliki shinbi turnir

+8
Shin Aburame
Namikaze Minato
Asura
Jumive
Himiko Yumi
Gray Fullbuster
Kratos
Stewcha
12 posters
Go down
Stewcha
Stewcha
Administrator
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

Prijave za sesti veliki shinbi turnir Empty Prijave za sesti veliki shinbi turnir

Mon 04 Nov 2013, 13:53
6 meseci je vec proslo i vreme je za cuvenu tradiciju foruma! Turnir!
Ovo je sesti po redu turnir.

Tako mozete se prijaviti u ovoj temi a turnir pocinje 12. novembra. Tako da imate sanse svi da i ojacate i slicno cak i postanete chunini do turnira!

Svi se mogu prijaviti osim ninja ucitelja (ucitelji se mogu prijaviti samo ako do vremena kada treba pocne turnir barem 2 igraca dodje do 10 lvl iznad njih).
Ako se ne prijave ucitelji ce imati mini turnir cak i prijatlejsku borbu sa pobednikom turnira.
To se odnosi na Minata i Dantea.

Kao i uvek imace vredne nagrade ovog puta tokene kojima cete moci uzmete sta zelite posle.
Uz to borbe na turniru donose veliki xp i ryo po potezu a i ima i kladionica tako da svakako ako se prijavite nista ne gubite samo mozete da dobijete!

Do tada nadam se da cete se spremiti za turnir i prijaviti Very Happy

Last edited by Stewcha on Tue 12 Nov 2013, 21:13; edited 1 time in total
Kratos
Kratos
Special Jounin

Prijave za sesti veliki shinbi turnir Empty Re: Prijave za sesti veliki shinbi turnir

Mon 04 Nov 2013, 14:11
Tu je Ucitelj Splinter, da pokupi sve pare kao na prosli turnir !!! bese 6 miliona !! prijavljujem se haaaaaaaaaaa !!
Gray Fullbuster
Gray Fullbuster
Chunin

Prijave za sesti veliki shinbi turnir Empty Re: Prijave za sesti veliki shinbi turnir

Mon 04 Nov 2013, 14:36
Prijavljujem se Smile
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Mon 04 Nov 2013, 14:38
tu sam kao i svake godine
Jumive
Jumive
Jounin

Mon 04 Nov 2013, 15:01
Senkam se za ovaj turinr!!!!
Gray Fullbuster
Gray Fullbuster
Chunin

Mon 04 Nov 2013, 15:02
Valjda prijavljujes XD
Jumive
Jumive
Jounin

Mon 04 Nov 2013, 16:24
to se podrazumeva, kako ja da se ne prijavim??!!?!!
Asura
Asura
Genin

Mon 04 Nov 2013, 16:26
Ja cu ovde biti vatreni navijac! I naravno kladicu se na mog favorita xD
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 04 Nov 2013, 16:27
Hajde klinci nadam se da ce te me stici dok turnir pocne, bar jedan od vas Very Happy. Imamo i mi ucitelji dusu trebaju i nama nagrade. Very Happy
Shin Aburame
Shin Aburame
Genin

Mon 04 Nov 2013, 16:43
Prijavljujem se za ovaj turnir ...

Minato-sensei... Ucinicu vas ponosnim!
Zero
Zero
Jounin

Mon 04 Nov 2013, 19:17
Prijavljujem se!
Dokugan Rju
Dokugan Rju
Chunin

Tue 05 Nov 2013, 10:01
Prijavljujem se i ja Very Happy
Hosper.
Hosper.
Genin

Wed 06 Nov 2013, 17:10
I ja se pridruzujem....
Stewcha
Stewcha
Administrator

Fri 08 Nov 2013, 20:26
pozurite sa prijave jer je turnir u sredu Very Happy
K.
K.
Jounin

Sat 09 Nov 2013, 18:32
Ja sam tek sada primetio da se nisam prijavio, ne brinite se nece bez mene proci turnir
Stewcha
Stewcha
Administrator

Tue 12 Nov 2013, 09:10
Do veceras u 20:00 se morate se prijaviti ako zelite nakon toga se pravi lista borbi i sutra pocinje turnir.

Ucitelji ako zele mogu se i oni prijaviti imace zasebnu borbu.
Anonymous
Gost
Guest

Tue 12 Nov 2013, 12:00
Ae i ja da pokazem sta znm xDDD
Sponsored content

Back to top