Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kamp za misiju

+7
Raiken Mystogan
Jumive
Kratos
Kotetsu Endo
Himiko Yumi
Shizu
Sassori
11 posters
Go down
Kotetsu Endo
Kotetsu Endo
Jounin

Kamp za misiju - Page 4 Empty Re: Kamp za misiju

Sat 30 Nov 2013, 23:48
*odlazim dok se dim jos nije rascistio* Humiko, Takumi srecno!
Kratos
Kratos
Special Jounin

Sat 30 Nov 2013, 23:51
Alo prestanite da spamujete, vi ste u munji 4, tamo sam vas odveo, onesvesteni ste od genjutsu napada. Dosta spamovanja dull
Sassori
Sassori
Academy Student

Sat 30 Nov 2013, 23:51
(Himiko je zaustavila genjutsu sa genjutsu blockader bar mislim xD)
Kratos
Kratos
Special Jounin

Sun 01 Dec 2013, 00:27
Pa da, ali to samo za nju, vi morate da se branite ( kao i ja ) ali ja sam se odbranio, odveo ove onesvestene sa klonom u munju 4 i vracam se ... ( ne zna niko gde sam )
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 11:31
Jel nastavljamo?
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 12:57
Health:1000
Energy:170
Chakra:740

Odjednom stojim iza Takumija i i on pada dole

Damage je 620
Kamp za misiju - Page 4 0hn9
Kamp za misiju - Page 4 8g2

Racunaj 1000 damage da je imam 20 preciznost 520+470 to je to je lvl200 napad. Razika u levelima je 40 tako da izbegao ne izbegao primas siguran damage 200. Uz to treba ti ili 1000 energy ili 1000 chakre da izbegnes ovaj napad. Kako nemas 1000 energy imas 600 chakre i 350 kontrolu. To znaci da ti treba 650 chakre da izbegnes ovaj napad a ti imas samo 630 chakre. Cak i da izbegnes neces moci da se boris vise. Health ti pada na 0 ali neces umreti ostaces tu paralizovan i onesvescen neko vreme budes li se jos uvek opirao i zeleo da se boris onda cu te ubiti tako prihvati ovo. (inace ja na svaku tehniku imam jedan kombinacioni slot manje to je ono sto sam skriveno uradio pored toga sto sam izbegao izasao iz kruga kad sam radio prasinu za skriveni, zato mogu ove dve u isto vreme uradim.)

Impresivno moram reci, napali ste me zajedno istim napadima i tako napravili ogroman damage velikih razmera. Stvarno imate moj respect. Vatra me je okruzivala od 400 damage a sta god da sam uradio 750 bi imao zagarantovan i onih 400 da izbegnem svakako bi bio mrtav. Ne samo ja nego bilo ko. Imao sam srece zato sto sam potez pre toga radio skriveni i pobegao iz kruga na vreme i ojacao se jedom tehnikom za veci damage taijutsua  inace bi bio porazen sada.

Takumi je porazen. Ostajes ti Himiko? Da li ces mi predati mac ili ces dopustiti da dokrajcim Takumija?
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 14:37
Health:500
Energy:550
Chakra:300
+35

Takumi!Ako ti predam mac svakako ces nas ubiti! Zasto bi?!
Sassori
Sassori
Academy Student

Mon 02 Dec 2013, 14:38
Dole paralizovan kaze*
Neka neka samo ti uzivaj nemoj da mu predajes nista zasto bi dala nesto sto tebi pripada.? Bezi... Ostavi mene ti si shanin sela lisca...
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 14:40
Ne mogu te ostaviti! Mi smo svi iz lisca!!! Odavde se svi vracamo zivi nazad u lisce!
Sassori
Sassori
Academy Student

Mon 02 Dec 2013, 14:42
Mozes veruj mi lako je...To je moj predlog..Svi smo iz lisca bolje da samo ja umrem nego oboje...
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 14:45
Chakra:650

Bube u vrednosti od 700 damage prekrivaju Takumija
Kamp za misiju - Page 4 Yl7z
Kamp za misiju - Page 4 Y2jg

Zatim

Kamp za misiju - Page 4 Xfd5

Sada nema gde otici. Jedan pogresan korak i ubicu Takumija, mac molicu?
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 14:52
Health:500
Chakra:370 -50

Takumi! Ti proklet bio!

(Ako mu predam mac svakako ce mene ubiti, tako selo lisca ostaje bez dva maca i mene sto je veliki gubitak, ako mu ne predam mac selo lisca ostaje bez takumija i jednog maca tako da je opet veliki gubitak, cak i da pobegnem njega ce ubiti uzeti mac i juriti mene i ubiti tako da je jos veci gubitak, sta god da odlucim mi gubimo tako da moram rizikovati).

Nestajem i radim nesto skriveno! Cak i da ubijes Takumija ogromne sanse su da i ti umres jer ne vidis sta radim!

Kamp za misiju - Page 4 49dz
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 15:01
Chakra:50

Uzimam Takumija pored mene bubama , i radim ovo damage je 1020 level 210 cak i da izbegnes primices 200 damage siguran zbog razlike.
Ovo razorno cak i da si uradila nesto negirace cu damagom i tako se odbraniti i napadnuti u istom potezu.

Kamp za misiju - Page 4 S5n5

Da izbegnes treba ti 650 chakre sa tvoju kontrolu ili 940 energy sa tvoju snagu. Da vidimo kako ces se snaci!!! Gotovo je za tebe!
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 02 Dec 2013, 15:11
(Pticica je zapistala kako bi je Himiko primetila.)
Hokageova Naredba:
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 15:11
Health:100
Chakra:40

4 poteza cooldown je prosao

Palim sharingan tako da sada necu prmiti nikakvu razliku izmedju damagea i radim ovo
Kamp za misiju - Page 4 Ftf9

Zaustavicu 600 damage sto znaci da primam 400 damage.
Kamp za misiju - Page 4 910
Kamp za misiju - Page 4 P44l

Prezivela sam izgleda Very Happy ali sta ces sada i ti si bez chakre!

Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 15:18
Energy:130

Xaxaxaxaxaxaxaxax axaxaxaxa impresivno. Izgleda da sam nabasao na prilicno zilavu grupu ninji. Nisi dzaba shanin sela lisca. Ali ti si samo obican jounin!

Uzimam mac od Takumija i napadam te! Umri!

Kamp za misiju - Page 4 8gqr

Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 15:34
Energy:0
Chakra:40

Zaboravio si da sam ovaj potez nevidljiva jos uvek! Tako da mi ne mozes nista, ne mozes napadnes nesto sto ne znas gde je, uz to ja tebe mogu imam i sharingan koji dodaje +50 lvlna napad.

Odjednom padas na zemlju udaram te laktom od pozadi (u prvom kada sam radila napad otisla sam iza tebe skriveno)

Primas sigurno 400 damage!
Kamp za misiju - Page 4 062n

Ali kako te udaram tamo gde si mislio da sam ispred ostavila sam tri prvo to pa taijutsu napad  ove kako padas primas jos 300 damage.

Kamp za misiju - Page 4 Emd3

700 damage ti je zagarantovan jer ne mozes nikako vidis a ni izbegnes.
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 16:20
Health:300
Chakra:20

Zar mislis da ces s izvuci sa ovim!

Napadam te ovim gotovo je za tebe!
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 16:28
Chakra:10

Odjedom ostajes ukocen kako me napadas! Taman toliko imam chakre! Ne mogu se odbraniti od tvog napada ali mogu ovo uraditi! A ti nemas chakre da se oslobodis! Ovo ce mi dodji kao odbrana! Sto znaci ili ces morati da se oslobodis iz genjutsua ili si paziran jedan potez to jest nisi mogao ni izvedes tvoj napad! Kada sam prvi put bila nevidljiva aktivirala sam sharingan i postavila ovo tebi ali posto sam mogla da se spasim od onog 1000 damage napada nisam stigla da ga aktiviram. Cuvala sam za ne daj boze. Sve kako sa planirala zato mi je i ostalo 40 chakre. I sada cu aktivirati ovaj genjutsu.

Sada ili ces biti pauziran ili ces se osloboditi iz genjutsua!

Kamp za misiju - Page 4 Txvx

Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 16:30

Ne mozes nikako da me napadnes nemas cime vise. Tako da samo zaustavljam napad i "ukocen sam". Sta ces uraditi kada nemas ni energy ni chakru da me napadnes?
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 16:32
Chakra:10 +35

Dopunicu se chakrom ovaj potez sto mirujem!
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Mon 02 Dec 2013, 16:32
(Minato u trku stise na mesto gde je Himiko. Jos iz daljine je povikao!)

HIMIKO! (Priblizio joj se i zatekao i nepoznatog ninju.)

Jesi li dobro?! Gde su ostali! ZASTO MI NISI ODGOVORILA NA PORUKU! REKAO SAM DA SE ODMAH VRATITE U SELO!

[img]Kamp za misiju - Page 4 Large[/img]
Jumive
Jumive
Jounin

Mon 02 Dec 2013, 16:39
Minato, nisam mislio toliko da pozuris! Uh, previse si ubrzao. (Staje pored njega) Kada si ih video, nisam mogao da ti pratim korak
Raiken Mystogan
Raiken Mystogan
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 16:43
Minato, borba je pocela u istovreme kada su oni otisli na misiju bili su daleko ispred tebe. U isto vreme kada sam ih napao desio se napad i kod tebe u selu. Uz to tvoje ukupne borbe sa npc i putovanja i ono na kapiji sto je bilo ne moze nikako da se izmeri sa ovo ovde. Tako da cak i da si planirao ovde da dodjes neces moci jos dodjes ovde.

Ova borba odmakla je 12 poteza a u isto vreme pocela i na kapiji. Dok tebi da dodjes ovde treba 4 poteza. Potrosio si 5 dok si se borio sa npca i trazio nas to je ukupno 9 poteza. Ispred sela u kapiji desilo se 6 poteza. To je ukupno 15 poteza.

Uz to trebali ste da radite putovanje u munji 1kao i npc borbe tu. Tako da po celoj racunici ti i Jumive u ovu borbu ne mozete dodjete narednih 3 poteza plus ono sto ce vam se dodati kada uradite borbe sa npcovima u munji 1.

Sto se tice nas Himiko da nastavimo

Chakra:20

Napadam te ovim ponovo i zavrsavam!
Himiko Yumi
Himiko Yumi
Special Jounin

Mon 02 Dec 2013, 16:51
Chakra:0

Fali mi samo 5 chakre za ovo imam 45 ali ukupno mi treba 50 tako da palim mac i koristim ovo da se sakrijem u vatru maca. Posto mi falilo 5 chakre racunacu da sam mogla uradim ali da mi tehnika nece trajati 2 poteza nego samo jedan.
Ako moze moze ako ne moze onda je gotovo.
Ovo je moj poslednji adut!

Kamp za misiju - Page 4 Jhaa
Kamp za misiju - Page 4 H5on
Sponsored content

Back to top