- PainAcademy Student
Ulazak u selo
Thu 12 Dec 2013, 15:54
Otvorite kapije, zelim da udjem u selo i razgovaram sa Hokagea
- Jaden KatarnGenin
Re: Ulazak u selo
Thu 12 Dec 2013, 15:55
Tu sam i ja Yahiko sensei, kao vas pomocnik
- Namikaze MinatoAcademy Student
Thu 12 Dec 2013, 18:57
(Minato stize na kapiju posle obavestenja koje je dobio od Chunina.)
Evo me. Cuo sam da si trazio Hokagea. Reci sta zelis, jer imam puno posla u selu. I da ko si? (Minato je bio zvanican koliko i srdacan.)
Evo me. Cuo sam da si trazio Hokagea. Reci sta zelis, jer imam puno posla u selu. I da ko si? (Minato je bio zvanican koliko i srdacan.)
- PainAcademy Student
Thu 12 Dec 2013, 19:25
Hokage Minato, moramo da razgovaramo ovo je vaznije nego da pricamo na kapiji. Inace ja sam Amekage, kage sela sakrivenog u kisi!
A ovo je Jedan on je moj ucenik.
A ovo je Jedan on je moj ucenik.
- Namikaze MinatoAcademy Student
Thu 12 Dec 2013, 19:43
(Minato se iznenadio ali samo u sebi, nije to pokazivao. Bilo je veoma cudno iako je on znao da ostala sela jos nisu skroz formirana Amegakure je bila mala zajednica koja je osnovana odmah posle Lista, mozda mesec dana posle. Nikada nisu imali veze sa spoljasnjim svetom, i nije se znalo kako oni rade. Zato je to iznenadilo Minata.)
Amekage hmmm. Sigurno je nesto od velike vaznosti kada si posle toliko vremena izasao sa teritorije zemlje Kise i svog sela Amegakurea. Podji samnom u kancelariju. Samo prvo moram da te zamolim da svo oruzije koje imate ostavite ovde na kapiji Chunini ce ih cuvati do vaseg povratka nazad.
Amekage hmmm. Sigurno je nesto od velike vaznosti kada si posle toliko vremena izasao sa teritorije zemlje Kise i svog sela Amegakurea. Podji samnom u kancelariju. Samo prvo moram da te zamolim da svo oruzije koje imate ostavite ovde na kapiji Chunini ce ih cuvati do vaseg povratka nazad.