- KotsuSpecial Jounin
Mizukage....
Thu 05 May 2011, 18:55
Mizukage, zelimo te pitati nesto, vrlo vazno... Ja i moj kolega koji smo zajedno u timu...
- KotsuSpecial Jounin
Re: Mizukage....
Thu 05 May 2011, 18:58
Azken Gurrero... Oglasi se ili nas uvedi u selo da pricamo na miru, ali nemoj misliti da mi nemozemo uci sami...
- Ognjen-Shadow NinjaAcademy Student
Thu 05 May 2011, 19:05
Ja cu mu poslati PM da dodje i onda cete moci da udjete u selo i da razgovarate samo budite strpljivi doci ce in evo idem da ga zovem
- Urami Ketsukei*Academy Student
Thu 05 May 2011, 19:13
Nemozemo vise da cekamo... Heheh Shadow moj ucenice stari drago mi je da te vidim ponovo...
- HidanJounin
Thu 05 May 2011, 19:14
Heheheh,moje mrtvo tijelo i meni je drago da te vidi cestitam svima iz zenkai-a dobro su obavili posao.....
Thu 05 May 2011, 19:14
I meni je drago sto te opet vidim Urami Sensei
Thu 05 May 2011, 19:15
xexexe Kisai Uchiha me je vaskrsao i od sada sluzim samo njemu... Shadow ako zelis mozes mi se pridruziti i sve ce biti kao nekada
- KotsuSpecial Jounin
Thu 05 May 2011, 19:17
xaxaxa nije li ovo divno... Ucenik i ucitelj se ponovo srecu...Urami...
Thu 05 May 2011, 19:18
Za sada sam preokupiran reorganizacijom sela posto sam postao Ninja Councelor a i ima vas dosta s Kisai-em ja bih vas ionako kocio ja sam odan mom selu Magle mada mi stvarno drago sto si ziv Urami :Sashead :
- HidanJounin
Thu 05 May 2011, 19:18
Fino od njega,a i od tebe sto mu sluzis i to postujem...hmmm ali opet ja i ti mamo dosta toga zajednickog.Tako do ponovnog susreta URAMI
Puffff....
Puffff....
Thu 05 May 2011, 19:26
xexexe osecam neku cudnu vezu sa tobom Hidan...Nema sumnje da cemo se ponovo sresti... Da ja sam postao clan Zenkai organizacije ali ne tako dugo umreo sam, Kisai kada mi je napravio klona da se borim sa Derom, napravio jos jednog u tajnosti to sam ja... Ali ako mislite da sam drugaciji varate, imam sva secanja, moci, i moju volju to je perfect klon potuno ista kopija nekoga bez i jedne mane... Xexxexe posteno i nije mi zao sto sam umreo sada imam priliku da budem jos jaci uz Kisaija i njemu cu sluziti jer mi je omogucio da ponovo budem tu... a kada vidim Paina imacemo revans!!!
Shadow postao si pravi ninja i drago mi je zbog toga, nadam se da ces me jednog dana zameniti i biti Mizukage, nezelim da me pogresno shvatis ali moram ovo da radim to je moja sudbina...
Mizukage pojavi se nezelimo ti nauditi samo da te pitamo da li zelis u nasu organizaciju, uclani se i tvoje selo imace potpunu zastitu od nas, cak i od mene licno jer ipak sam ga ja osnovao i nezelim da naudim...
Shadow postao si pravi ninja i drago mi je zbog toga, nadam se da ces me jednog dana zameniti i biti Mizukage, nezelim da me pogresno shvatis ali moram ovo da radim to je moja sudbina...
Mizukage pojavi se nezelimo ti nauditi samo da te pitamo da li zelis u nasu organizaciju, uclani se i tvoje selo imace potpunu zastitu od nas, cak i od mene licno jer ipak sam ga ja osnovao i nezelim da naudim...
- HidanJounin
Thu 05 May 2011, 19:30
Samo jedan stvar zovi kad budes revans protiv paina zelim malo....
God bye!
God bye!
- RyukAcademy Student
Thu 05 May 2011, 19:38
Evo pojavio sam se samo moje selo ne dirajte...
Uzmite moj zivot ako treba ali selo mi ne dirajte!!!
Uzmite moj zivot ako treba ali selo mi ne dirajte!!!
Thu 05 May 2011, 19:49
Xexexe mi ne zelimo to mi nismo nasilni... xexe Azken secam te se kada sam te poducavao ... nisam sumnjao da ces biti Mizukage...
Zelimo da saradjujes sa nama i da uskoro kada bude potrebno da uradis kako kazemo... Odbijes li moracemo to da uradimo nemamo izbora... smenicemo tebe sa Kagea i Shadow ce biti novi koji ce nas sigurno prihvatiti....
xexe
Zelimo da saradjujes sa nama i da uskoro kada bude potrebno da uradis kako kazemo... Odbijes li moracemo to da uradimo nemamo izbora... smenicemo tebe sa Kagea i Shadow ce biti novi koji ce nas sigurno prihvatiti....
xexe
Thu 05 May 2011, 19:50
Pa ja ne bih smenjivao Azkena on je dobar Mizukage
- KotsuSpecial Jounin
Thu 05 May 2011, 19:57
Xexe dobro je kada ti stigne poruka od nas samo uradi tako... Sada idemo... do ponovnog susreta....
Bye bye
Bye bye
Thu 05 May 2011, 20:01
xexe mi odlazimo... Drago nam je sto si prihvatio nasu ponudu...
Shadow jos jednom mi je drago sto smo se videli... a sada zbogom do ponovnog susreta...
Shadow jos jednom mi je drago sto smo se videli... a sada zbogom do ponovnog susreta...