Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trening misije za sve klase ninji!!!

+4
Igor Rodic
Blaza Uchiha
Alker Kaguya
Stewcha
8 posters
Go down
Stewcha
Stewcha
Administrator
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

Trening misije za sve klase ninji!!! Empty Trening misije za sve klase ninji!!!

Tue 30 Nov 2010, 22:47

1. Misija za genina: Kontrola cakre

Ime misije:Kontrola cakre

XP:30

Opis misije: Moras da naucis da se koncetrises da bi lepo kontrolisao svoju cakru probajte tako sto cete probati da podignete koji stoji na vasoj glavi pomocu cakre!!!
Uradi misiju

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Misija za Genina: Hodanje po zidovima

Ime misije:Hodanje po zidovima

XP:60

Opis misije: Ovo je vazan deo treninga za svakog ninju, probacete da preusmerite vasu cakru u stopala i da se popnete uz drvo do vrha hodajuci...Morate tacno odretiti koliko je cakre potrebno za hodanje jer ako potisnete malo cakre necete se moci zalepiti a ako mnogo potisnete bice prejako i stopala ce utanjati u drvo... Za pocetak se zatrcite da vas inercija ponese.....
Uradi misiju

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Misija za genina:Hodanje po vodi

Ime misije: Hodanje po vodi

XP:90

Opis misije: Kada budete dobro mogli da koncetrisete svoju cakru noge i hodate po povrsini vode a da uopste ne potonete...
Uradi misiju

Sa sada je to to od osnovnih treninga...

Last edited by Stewcha on Sun 03 Apr 2011, 19:07; edited 1 time in total
Alker Kaguya
Alker Kaguya
Jounin

Trening misije za sve klase ninji!!! Empty Re: Trening misije za sve klase ninji!!!

Thu 10 Feb 2011, 17:09
uradio sam sva tri treninga... proveri ako hoces sve sam prosao Very Happy
Stewcha
Stewcha
Administrator

Trening misije za sve klase ninji!!! Empty Re: Trening misije za sve klase ninji!!!

Thu 10 Feb 2011, 19:41
Gotovo
Blaza Uchiha
Blaza Uchiha
Academy Student

Tue 22 Feb 2011, 20:37
Zavrsio sam sa treninzima
Stewcha
Stewcha
Administrator

Tue 22 Feb 2011, 20:46
Nisi uspeo... samo si postao a nisi upotrebi roleplay opciju uradi misiju tako da ti se ne vazi, probaj opet ako zelis ali lepo sad Very Happy
Blaza Uchiha
Blaza Uchiha
Academy Student

Tue 22 Feb 2011, 21:29
nemoj da me nerviras!! xD
Blaza Uchiha
Blaza Uchiha
Academy Student

Tue 22 Feb 2011, 21:29
zavsio sam...
Blaza Uchiha
Blaza Uchiha
Academy Student

Tue 22 Feb 2011, 21:30
Jesam prosao? ovako treba da odg?
Blaza Uchiha
Blaza Uchiha
Academy Student

Tue 22 Feb 2011, 21:38
ops na pogresnom sam mestu napisao. pao sam jednu misiju kad cu moci opet da je radim?
Blaza Uchiha
Blaza Uchiha
Academy Student

Tue 22 Feb 2011, 21:43
ZAVRSIO SAM!!! koristio sam roleplay xD... sad dobro?
Igor Rodic
Igor Rodic
Genin

Tue 08 Mar 2011, 23:39
uradio sam sva 3
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Sun 20 Mar 2011, 10:57
sve 3 sam uradio misije
Naruto Uzumaki*
Naruto Uzumaki*
Genin

Sun 03 Apr 2011, 17:21
Uradio sam sva 3 tri treninga :-)

dodato-stewcha
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Wed 06 Apr 2011, 12:14
I ja sam uradio sva tri treninga...

Dodato
Yamato
Yamato
Academy Student

Fri 29 Apr 2011, 14:37
Uradio sva 3
Anonymous
Gost
Guest

Mon 02 May 2011, 11:51
Uradio sam sve 3 misije
Sponsored content

Back to top