- Iawo FujimotoJounin
Naša Manga
Sun 23 Feb 2014, 22:53
Jer vam je palo nekad na pamet da napravite mangu japanski strip. Meni jeste mnogo puta... ali usled nedostatka ideje i kreativnosti nisam nikad otišao dalje od 6 strane.
Hteo sam da ako ima zainteresovanih krenemo da pravimo naš strip moze a i ne mora da bude vezan za Naruta.
Molim vas kazite vaša mišljenja i ideje.
Hteo sam da ako ima zainteresovanih krenemo da pravimo naš strip moze a i ne mora da bude vezan za Naruta.
Molim vas kazite vaša mišljenja i ideje.
- Yoruichi ShihouinChunin
Re: Naša Manga
Mon 24 Feb 2014, 02:44
Pa ideja nije loša. Samo...trebalo bi to da se organizuje, trebalo bi nekoliko njih da znaju da crtaju super, nekoliko da smišljaju priču, pa efekte da dodajemo...
- Iawo FujimotoJounin
Mon 14 Apr 2014, 16:15
evo pa mi kazi na chat koji misliš da odgovara opisu XD
- Akki RioAcademy Student
Mon 14 Apr 2014, 16:22
Mislim da je ideja super i ja sam pre hteo ali nisam bas neki crtac pa mi je posle prvog desetak strana sam prestao jer me mrzelo a i nisu mi crtezi bili lepi hehe ali price znam da smisljam
- Iawo FujimotoJounin
Mon 14 Apr 2014, 16:23
ekstra pridruzi se i nek se pridruze i ostali ko hoće pa ćemo da podelimo uloge
- Kotetsu EndoJounin
Mon 14 Apr 2014, 21:37
moze NNW-Srbija manga, bice zanimljivo pogotovo starije verzije foruma xD
- Iawo FujimotoJounin
Mon 14 Apr 2014, 21:39
Ma moze i to sam predlagao samo da nadjemo crtače XD
- Iawo FujimotoJounin
Tue 15 Apr 2014, 15:04
VIDIM OVAKO POŠTO STE MNOGI ZAINTERESOVANI ZA MANGU, TREBA DA SE DOGOVARAMO NEŠTO; POŠALJITE MI SVI KOJI HOĆETE VAŠ FB U PM. TAMO JE LAKŠE DA SE DOGOVARAMO SVI ZAJEDNO, JA ĆU AKO NAS BUDE 4 ili 5 OTVORITI GRUPU iLi STRANICU, PA ĆEMO DA SE DOGOVORIMO, JA ISKRENO MISLIM DA JE MANGA SA FORUMA DOBRA IDEJA, ALI VIDEĆEMO VEĆ ...
- Iawo FujimotoJounin
Sun 20 Apr 2014, 02:22
Evo mogo bih ja da crtam mangu. Crtam lepo kad imam odakle da gledam. Jedini problem je što nisam baš vežbao crtanje tela, i neumem baš da pogodim oči, i nisam crtao ženske karaktere. Ima li još neko ko ume da crta na papiru ili na kompu...