- Himiko YumiSpecial Jounin
Negde u water country....
Mon 03 Mar 2014, 22:17
Himiko dolazi i ulazi pred ogromnu gradjevinu hideout ogroman hodnik koji vodi duboko pod zemljom
Znaci ovo je to mesto...
Akatsuki bi trebao da je ovde...kao po dogovru...
- Tokaji HayatoSpecial Jounin
Re: Negde u water country....
Mon 03 Mar 2014, 22:24
Himiko Yumi dobro si ucinila sto si ovde dosla, podji zamnom (krece ka unutrasnjosti)
Mon 03 Mar 2014, 22:29
Ti si!? (pogleda ga zacudjeno ali iscekivano)
Tokaji Hayato anbu ime Rei, former captain anbu jedinice sela lisca. Mislila sam da si odavno poginuo nakon sto si izdao selo.
(polazi za njim)
Mon 03 Mar 2014, 22:40
Mozda jeste mozda nije...moje ime i moja proslost me ne zanimaju sada sam preporodjen zahavljujuci mojem lordu, sada samo njemu sluzim.
Jaker me je usporio a Raiken izdao, da nije bilo njih ubio bi Minata Namikazea ali barem sam zauvek oterao Jirayu senseja. Kada smo napali selo pobegao sam jer je to bila prilika da napustim Akatsuki organizaciju. Ovde sam te ja zvao. Video sam kako se boris i tvoje zelje i duze vreme pratio u selu sakriven, zato nam ti trebas. Nasem lordu treba trenutni vodja Uchiha klana. Pokazacu ti organizaciju mnogo vecu od Akatsukija koja ce sluziti u tvoje svrhe osvete.
Jaker me je usporio a Raiken izdao, da nije bilo njih ubio bi Minata Namikazea ali barem sam zauvek oterao Jirayu senseja. Kada smo napali selo pobegao sam jer je to bila prilika da napustim Akatsuki organizaciju. Ovde sam te ja zvao. Video sam kako se boris i tvoje zelje i duze vreme pratio u selu sakriven, zato nam ti trebas. Nasem lordu treba trenutni vodja Uchiha klana. Pokazacu ti organizaciju mnogo vecu od Akatsukija koja ce sluziti u tvoje svrhe osvete.
Mon 03 Mar 2014, 22:45
Pre nego sto nastavimo zelim da mi odgovoris. Zasto si izdao selo lisca? Sta je tvoj razlog izdaje? Bio si Minatov najbolji prijatelj i anbu kapetan.
Mon 03 Mar 2014, 22:45
Da li si ubila Dantea Uchihu?
Mon 03 Mar 2014, 22:46
Dantea sam ubila odavno kao i sve koji su bili sa njim tada, izbrisala sa lica zemlje i zadovoljila pravdu uchiha klana
Mon 03 Mar 2014, 22:47
Onda znas zasto sam izdao selo...Pitacu ja tebe nesto da li je Yamato jos uvek ziv?
Mon 03 Mar 2014, 22:49
Yamato je top anbu njegove misije su iznad misija ostalih anbua. Vec nekoliko godina je u selu oblaka kao spijun radi kao njihov ninja. Ziv je. Onog momenta kada oblak pokusa nesto sto nama ne ide u korist napustice misiju i vratice se u selo lisca.
Mon 03 Mar 2014, 22:50
Tsceeee ta bud**a....
Stigli smo do glavne odaje...Upoznaj ostale clanove barem one koji su trenutno ovde....
Stigli smo do glavne odaje...Upoznaj ostale clanove barem one koji su trenutno ovde....
- DeidaraAcademy Student
Mon 03 Mar 2014, 22:57
Znaci ti si ta koja je ubila Jegana! Jegan je bio moj rodjeni brat!
- DeidaraAcademy Student
Mon 03 Mar 2014, 23:00
Ne brini...uuun
Mozda je bio moj brat ali dobio je sta je zasluzio! Nemam nameru da ga osvetim bio je u organizaciji koju mrzim Akatsuki.
Mon 03 Mar 2014, 23:03
Svako ko mi se nadje na putu ubicu ga
- MaskAcademy Student
Mon 03 Mar 2014, 23:10
pojavljuje se neka osoba koja treperi
Znaci konacno si stigla, stvari verovatno nisu kao sto si ocekivala...
Mon 03 Mar 2014, 23:15
Ti!?
Pre 6 godina ti si onaj koji me je poslao na mesto gde su K,Asuna,Yin i Jumive napali Minata i pokusali da ga ubiju i nakon toga dao mesto gde je hideout gde smo se krili i zadavao misije...Do sad sam shvatila da nemas veze sa Akatsuki organizacijom!
Pre 6 godina ti si onaj koji me je poslao na mesto gde su K,Asuna,Yin i Jumive napali Minata i pokusali da ga ubiju i nakon toga dao mesto gde je hideout gde smo se krili i zadavao misije...Do sad sam shvatila da nemas veze sa Akatsuki organizacijom!
- MaskAcademy Student
Mon 03 Mar 2014, 23:19
Bio sam clan akatsuki organizacije a vasa grupa je bila samo podredjena meni tako da bili ste deo akatsuki organizacije a i niste.
Originalna akatsuki organizacija je bila ja, Tokaji, Raiken, Jaker i Nagato...Ali ja sam bio tamo samo da bih doveo clanove koje mi trebaju ovde, nazalost Raiken je dao svoj zivot za vase bedno selo, ali nema veze posmatrao sam celu borbu i snimio sve uzeo sam dovoljno podataka od njega koji su mi trebali za kreaciju....
Originalna akatsuki organizacija je bila ja, Tokaji, Raiken, Jaker i Nagato...Ali ja sam bio tamo samo da bih doveo clanove koje mi trebaju ovde, nazalost Raiken je dao svoj zivot za vase bedno selo, ali nema veze posmatrao sam celu borbu i snimio sve uzeo sam dovoljno podataka od njega koji su mi trebali za kreaciju....
Mon 03 Mar 2014, 23:26
Kao sto sam i mislila! A sada reci mi planove
- MaskAcademy Student
Mon 03 Mar 2014, 23:28
Polako...Planove cu ti reci kada se dokazes, prvo saljem te na tvoju misiju koja ce biti tvoja ulaznica ovde!
Reci cu ti samo jedno ako udjes ovde radices sta ti ja kazem a ja cu ti dati sve sto zelis od tvojih planova...
Tvoja prva misija bice ubij prvog raikagea Lazu! Krenuo je da trazi stvari koje ne sme zato ga moras spreciti! Uradi to i smatracu da si vredna da udjes ovde. Da li si sposobna za to!?
Reci cu ti samo jedno ako udjes ovde radices sta ti ja kazem a ja cu ti dati sve sto zelis od tvojih planova...
Tvoja prva misija bice ubij prvog raikagea Lazu! Krenuo je da trazi stvari koje ne sme zato ga moras spreciti! Uradi to i smatracu da si vredna da udjes ovde. Da li si sposobna za to!?
Mon 03 Mar 2014, 23:37
Bez obzira sta je misija ili koga treba da ubijem uradicu to! Sve samo da ispunim svoje planove!
Bez obzira gde treba idem ili skim da se borim sve dok moji planovi ne budu ispunjeni uradicu to!!!
Prvi raikage Laza bice mrtav kao sto zelis!!!
- MaskAcademy Student
Mon 03 Mar 2014, 23:46
Mozes krenuti odmah, to je sve kada zavrsis javi se ponovo ovde i bices dalje upucena u nase planove , ko smo i sta smo...
A da sto se tice Tsnuade i Yoruichi ne trebaju nam vise, Tokaji mozes da radis sta zelis sa njima predaj ih selu lisca ili ubij svejedno je...
A da sto se tice Tsnuade i Yoruichi ne trebaju nam vise, Tokaji mozes da radis sta zelis sa njima predaj ih selu lisca ili ubij svejedno je...