Lov na demona
+7
Urami Ketsukei
Beast demon
Hashirama Senju
NNW Game Master
Iawo Fujimoto
Namikaze Minato
Daniel
11 posters
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
- Beast demonAcademy Student
Re: Lov na demona
Sun 13 Apr 2014, 17:57
Health:9000 -3800
Energy:9000
Chakra:9000
Demon prima damage hvataju ga lanci.
Demon prima damage hvataju ga lanci.
- Kakashi Hatake.Academy Student
Sun 13 Apr 2014, 18:00
Demon je uhvacen ali to je samo jedan potez! Nemojte da se opustate jos uvek ima nenormlano snage!!!!
Ovo je moj poslednji napad jer moram se cuvati da ga zarobim!
Zalecem se i udaram ga jako nogama i rukama prima siguran 750 damage gledano da je zarobljen!
Ovo je moj poslednji napad jer moram se cuvati da ga zarobim!
Zalecem se i udaram ga jako nogama i rukama prima siguran 750 damage gledano da je zarobljen!
- Namikaze MinatoAcademy Student
Sun 13 Apr 2014, 18:12
H: 650
E: 800 -100
C: 900 -700
Sada nam je sansa da ga skroz oslabimo! Hashirama stani pored mene! (Hashirama dotrca do Minata.) Vidim da ti fali cakre, dacu ti onoliko koliko mogu moje! (Prebacujem mu 100C.)
E: 800 -100
C: 900 -700
Sada nam je sansa da ga skroz oslabimo! Hashirama stani pored mene! (Hashirama dotrca do Minata.) Vidim da ti fali cakre, dacu ti onoliko koliko mogu moje! (Prebacujem mu 100C.)
Fuin!
Sada zajedno moramo da izvedemo napad! Hajde! (Minato je poceo da izvodi znake rukama simultano sa Hashiramom. Tako da ce njihov napad biti spojen.)
Suiton: Senshokukō!
SAD HASHIRAMA!
- Hashirama SenjuAcademy Student
Sun 13 Apr 2014, 18:16
Health: 700
Energy: 900
Chakra: 500+100-600 (0)
Energy: 900
Chakra: 500+100-600 (0)
*Prima chakru od Minata!
Hvala Vam Hokage-sama!
*Uradi znakove rukama i salje ogromnu bujicu vode na zver.
*Nakon sto je iskoristio poslednji delic chakre Hashirama je bio izuzetno iscrpljen
Hvala Vam Hokage-sama!
*Uradi znakove rukama i salje ogromnu bujicu vode na zver.
*Nakon sto je iskoristio poslednji delic chakre Hashirama je bio izuzetno iscrpljen
- Urami KetsukeiAcademy Student
Sun 13 Apr 2014, 18:27
Ovo je i moj napad!
Zavrsicu isto ogromnom strujom!!!!
Zavrsicu isto ogromnom strujom!!!!
- DanielAcademy Student
Sun 13 Apr 2014, 18:33
Ostalo mi samo jos 200 chakre (imam 200 kontrolu)
Damage je 500 plus moja preciznost 100 to je 600 damage ovo je poseban taijutsu u vidu blasta!
Haaaaaaaaaaaaaaaaa to je sve od mene!!!! Demon ce se osloboditi nakon ovog poteza!
Damage je 500 plus moja preciznost 100 to je 600 damage ovo je poseban taijutsu u vidu blasta!
Haaaaaaaaaaaaaaaaa to je sve od mene!!!! Demon ce se osloboditi nakon ovog poteza!
Sun 13 Apr 2014, 18:38
Health:950
Demon je sada slobodan!!!!
Napada sa tailed beast bomb damage je 1000 odnosi se na sve!
Demon je sada slobodan!!!!
Napada sa tailed beast bomb damage je 1000 odnosi se na sve!
Sun 13 Apr 2014, 18:42
Prokletstvo! Vise nemam chakre 0 mi je!!!! A taijutsu kao taijutsu protiv chakra napada kao bomba ne znaci nista!!!! Ako ne smislimo nesto gotovi smo!!!!
- DanielAcademy Student
Sun 13 Apr 2014, 18:45
Ne koristite napade na demona! Jos uvek je suvise jak lako ce izbeci samo cemo mi biti u gubitku! Jedini nacin da se demon porazi je da se strateski pauzira a onda napuni napadima!!!
Sada nismo u mogucnosti za to!!!! Ja sam isto suvise potrosen!
Vreme je.......
Sada nismo u mogucnosti za to!!!! Ja sam isto suvise potrosen!
Vreme je.......
Sun 13 Apr 2014, 18:48
H: 650 -400
E: 700
C: 200 -200
Kssss! (Minato je gledao u bombu koja je letela ka njima, i slusao je sta Kagei pricaju, a onda se sabrao i razdrao na njih.) Jos nije gotov slusajte me! Kakashi, Daniele, Urami, Hashirama! Ja cu da ublazim napad Demonske bombe, a vi iskombinujte Taijutsu napade i porazite demona! (Minato je stvorio veliki vodeni talas koji je pokusavao da zadrzi Demonsku bombu, jedan mali delic je prosao i zahvatio kageje i njega.)
E: 700
C: 200 -200
Kssss! (Minato je gledao u bombu koja je letela ka njima, i slusao je sta Kagei pricaju, a onda se sabrao i razdrao na njih.) Jos nije gotov slusajte me! Kakashi, Daniele, Urami, Hashirama! Ja cu da ublazim napad Demonske bombe, a vi iskombinujte Taijutsu napade i porazite demona! (Minato je stvorio veliki vodeni talas koji je pokusavao da zadrzi Demonsku bombu, jedan mali delic je prosao i zahvatio kageje i njega.)
Suiton: Bakusui Shōha!
SAD NAPADNITE!
Sun 13 Apr 2014, 18:53
Health:600
Energy:1000
Chakra:0
Idemo ovo je moj poslednji napad u ovoj borbi!!!
Energy:1000
Idemo ovo je moj poslednji napad u ovoj borbi!!!
- DanielAcademy Student
Sun 13 Apr 2014, 18:56
Takodje radim isto!!!!
plus 100 damage imam na oba zbog byakugana
Damage ukupan od mog i mizukageovog napada je 1700!!!!
Nakon ovoga ostaje mi
Energy:450
plus 100 damage imam na oba zbog byakugana
Damage ukupan od mog i mizukageovog napada je 1700!!!!
Nakon ovoga ostaje mi
Energy:450
- Hashirama SenjuAcademy Student
Sun 13 Apr 2014, 19:02
Health: 700-400 (300)
Energy: 900-400 ( 500)
Chakra: 0
Energy: 900-400 ( 500)
Chakra: 0
*Hashirama videvsi u kom su stanju Kagei oko njega, resio je da umesto Ninjutsu-a koristi Taijutsu, u kojem je podjednako dobar
Idemo!!!
Idemo!!!
Sun 13 Apr 2014, 19:09
Health:950
Energy:9000 -60
Odjednom svi napadi prolaze kroz demona i Mizukage, Tsuchikage i Shanin zavrsavaju u vodenoj masi demona.
Zatim se ceo demon ponasa kao ovo i svo troje su pauzirani jedan potez
Energy:9000 -60
Odjednom svi napadi prolaze kroz demona i Mizukage, Tsuchikage i Shanin zavrsavaju u vodenoj masi demona.
Zatim se ceo demon ponasa kao ovo i svo troje su pauzirani jedan potez
- DanielAcademy Student
Sun 13 Apr 2014, 19:11
Ovo je kraj za nas! Demon je suvise jak! Vise nego sto smo mislili! Hokage spasi se!!!
Sun 13 Apr 2014, 19:12
Odbijam da ovako zavrsim!!!! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prokleti demon!!!!!!!!!!
Sun 13 Apr 2014, 19:14
Ovo je previse otislo!!!! Da li da koristim chakru koju skupljam da ga zarobim ili da ih spasim!!!! (gledao je levo desno okolo sebe)
Sun 13 Apr 2014, 19:17
KAKASHI! (Minato se razdrao.) STA CEKAS?! Prebaci mi svoju cakru, spasicu ih sa svojim Space timeom! Nemamo vremena! (Ksssss! Sta da radim! Prokleti demon previse je jak! Ali moram da im pomognem!)
- Sabaku No GaaraAcademy Student
Sun 13 Apr 2014, 19:22
Vreme je za plan B koliko vidim! Kazekage!!!!!
Saljem kuglu na demona koja eksplodira gledano da je od vode sav ce se raspasti!
Nazalost povredice i ninje unutra jer odletece ali ostace im 0 healtha, bice povredjeni i onesvesceni ali prezivece i bice slobodni!
Uz to demon ce biti rastavljen na delove vode neko vreme tako da ce se teze sastaviti!
Taj jedan potez cemo iskoristiti da napadnemo i dokrajcimo ga strujom jer nece moci da se sastavi brzo i brani!!!!
Saljem kuglu na demona koja eksplodira gledano da je od vode sav ce se raspasti!
Nazalost povredice i ninje unutra jer odletece ali ostace im 0 healtha, bice povredjeni i onesvesceni ali prezivece i bice slobodni!
Uz to demon ce biti rastavljen na delove vode neko vreme tako da ce se teze sastaviti!
Taj jedan potez cemo iskoristiti da napadnemo i dokrajcimo ga strujom jer nece moci da se sastavi brzo i brani!!!!
- Ognjen-Shadow NinjaAcademy Student
Sun 13 Apr 2014, 19:25
Byakuganom koji sam aktivirao malopre dok sam cekao trazim chakru demona to jest vodu punu chakre gde je i ciljam strujom na svaki njegov deo! Prima 700 damage!
To je sve od mene sada sam istrosen! Demonu je ostalo jos 250 healtha!
To je sve od mene sada sam istrosen! Demonu je ostalo jos 250 healtha!
- Alker KaguyaJounin
Sun 13 Apr 2014, 19:32
Bilo je vreme da i ja dodjem Mizukage!
ZAVRSAVAM DEMONA!!!!!!
Kakashi prokletnice vreme je da uradis tvoj deo posla!
ZAVRSAVAM DEMONA!!!!!!
Kakashi prokletnice vreme je da uradis tvoj deo posla!
Sun 13 Apr 2014, 19:40
Vreme je!!!!!! Gde ste do sada!
Hachibi!!!!! Za dobro sveta bices deo mene!!!!
gHAAAAAAAAAAAAA OVA CHAKRA SUVISE JE VELIKA I ZA MENE ISCRPLJEN SAM! NISAMOCEKIVAO TOLIKO CHAKRE
(PADA U NESVEST)
Hachibi!!!!! Za dobro sveta bices deo mene!!!!
DEMON SE USISAVA U KAKASHIJEVO TELO!!!!
gHAAAAAAAAAAAAA OVA CHAKRA SUVISE JE VELIKA I ZA MENE ISCRPLJEN SAM! NISAMOCEKIVAO TOLIKO CHAKRE
(PADA U NESVEST)
- Alker KaguyaJounin
Sun 13 Apr 2014, 19:46
Gotovo je (pogleda okolo sebe i video je Uramija, Daniela i Hahiramu kako leze bez svesti povredjeni kao i Kakashija koji lezao bez svesti zbog prevelike chakre).
Demon je bio veoma jak selo magle mi je u poslednjem trenutku dalo obavestenje gde je Urami tako da sam dosao zajedno sa shanina Shadowa.
Hokage da li ste dobro?
Demon je bio veoma jak selo magle mi je u poslednjem trenutku dalo obavestenje gde je Urami tako da sam dosao zajedno sa shanina Shadowa.
Hokage da li ste dobro?
Sun 13 Apr 2014, 23:21
(Minata su iznenadile nepoznate ninje, ali je po njihovim oznakama video da su to bili Shinobiji Peska i Magle... Za mladica iz Peska je znao, to je bio Sabaku no Gara ucenik Prvog Kazekagea, ali ovu dvojicu jos uvek nije znao...) Dobro sam, dobro, nesto cakre mi se povratilo, ima tu i nekih opekotina, ali nije strasno. Hmmm dobro je da ste vi dosli inace bi nas demon unistio.
(Minato se okrenu ka Suna shinobiju...) Za tebe znam da si Sabaku no Gara. (Zatim se osvrnu na drugu dvojicu...) Ali za vas dvoje ne znam, tj nisam obavesten. Predstavite se... Uostalom zelim da znam imena shinobija koji su nas izvukli iz ove smrtnonosne situacije? (Minato je srdacno pitao, ali i sa dozom suzdrzanosti kao Kage.)
(Minato se okrenu ka Suna shinobiju...) Za tebe znam da si Sabaku no Gara. (Zatim se osvrnu na drugu dvojicu...) Ali za vas dvoje ne znam, tj nisam obavesten. Predstavite se... Uostalom zelim da znam imena shinobija koji su nas izvukli iz ove smrtnonosne situacije? (Minato je srdacno pitao, ali i sa dozom suzdrzanosti kao Kage.)
Page 2 of 3 • 1, 2, 3