- YamatoAcademy Student
Na kapiji sela magle
Tue 08 Jul 2014, 21:51
(Na kapiji sela magle dolazi Yamato)
SHEDOW!!!!!!!!!!!
SHEDOW!!!!!!!!!!!
- Ognjen-Shadow NinjaAcademy Student
Re: Na kapiji sela magle
Tue 08 Jul 2014, 21:55
(Na kapiju sela magle izlazi Shedow)
Sta hoces Yamato?! Zasto si dosao ovde?
Sta hoces Yamato?! Zasto si dosao ovde?
- YamatoAcademy Student
Tue 08 Jul 2014, 21:59
HOCU BORBU NA SMRT SADA CU TE UBITI OGNJENE!!! MOJE SELO JE UNISTENO!!
Tue 08 Jul 2014, 22:02
Ti si lud u sred smo rata sa zenkaiem! Ali ipak cu ti ispuniti zelju! Zazalices sto si me napao!
- Dero GabaichiSpecial Jounin
Tue 08 Jul 2014, 22:04
Xaxxaxaaxaxaxaxaaxaxa! Yamato! Ne misli da je sam tu sam i ja. XAxaxaxaxa Yamato nadam se da si izlecio traume od naseg poslednjeg susreta Xaxaxaxaxa
- YamatoAcademy Student
Tue 08 Jul 2014, 22:06
Dero! Skloni mi se sa puta ovo je moja i Ognjenova borba ti se u ovo ne mesaj skloni se inace cu te ubiti!
- Dero GabaichiSpecial Jounin
Tue 08 Jul 2014, 22:14
Naravno Yamato, isto ko sto si me pobedio sa svojih 5 tela i plus tvojim bivsim macem...xaxaxaxaxaxa.......Shadow ce i dalje biti Mizukage, ima li nekih problema?!......naravno da nema......da li mi se to cini ili ti posedujes byakugan?
- YamatoAcademy Student
Tue 08 Jul 2014, 22:22
HAHAHAHAHHAHAHAH da ako nisi primetio Alex je dosao kod mene u selo i dao mi je byakugan a ja sam od onda kada smo se nas dvojica borili dobio ne samo byakugan vec i......... ma videcete vec HAHAHAHHAHAHHAHAHAH
- Jellal MystoganSpecial Jounin
Tue 08 Jul 2014, 22:38
Prekinite ovo ODMAH!!!!!
Yamato ti nisi normalan!!! Sta je sa tobom, mi ratujemo protiv Zenkaia a ti napadas selo Magle koji su nam saveznici! Prekinite ovu ludilo ODMAH!
Yamato ti nisi normalan!!! Sta je sa tobom, mi ratujemo protiv Zenkaia a ti napadas selo Magle koji su nam saveznici! Prekinite ovu ludilo ODMAH!
- YamatoAcademy Student
Tue 08 Jul 2014, 22:56
Alo Jellal pazi kako pricas samnom! A to sto je Dero napao mene to nista jeli?
Tue 08 Jul 2014, 23:00
Resite vase konflikte kasnije Kisai je nas pravi neprijatelj, dodjite svi u Konohu za 5 dana imacemo sastanak..A vase konflikte resite posle ovog rata...
(Okrenu se i ode)
(Okrenu se i ode)
Tue 08 Jul 2014, 23:04
Yamato umesto ovde sto zamaras mene i Dera bolje bi bilo da pomognes Jellalu i Konohi da ukloni pravu pretnju ovome ninja svetu...
- YamatoAcademy Student
Tue 08 Jul 2014, 23:07
U redu...Jellal u pravu si Kisai nam je sada najveca pretnja...Ako njega ne uklonimo svi smo gotovi...A sa vama Dero i Ognejne obracunacu se kasnije! (Krenu prema svom selu). Znam da je Magla neutralna ali napao sam tebe Ognjene ne i selo... (rece to i odlazi)
Tue 08 Jul 2014, 23:09
(Stade) Ah da Ognejne vise ne mozes biti neutralan moras doci na sastanak i ti i tvoje ninje...Ako zelite da ovaj svet opstane docicete... (Otisao je)
Tue 08 Jul 2014, 23:11
U redu docicu ali znajte bicu prva meta Kisaia!