Treci Kazekage
+2
Yamato
Kisai Uchiha
6 posters
- Kisai UchihaAcademy Student
Treci Kazekage
Wed 25 May 2011, 22:41
Kazekage Gaara je napustio selo tako da je ovo selo potpuno prazno... Mi cemo ga preuzeti...
Ukoliko ima neko voljan da bude Kazekage neka se javi i videcu da li cemo ga postaviti
Ukoliko ima neko voljan da bude Kazekage neka se javi i videcu da li cemo ga postaviti
- 5475687645Academy Student
Re: Treci Kazekage
Wed 25 May 2011, 22:53
Mogu da postanem 3 kazekage obecavam da cu dati zivot za selo i da cu se brinuti !!
Wed 25 May 2011, 23:00
Yamato ti si jak i mudar ninja, ali isto tvoje mesto nije ovde clan si sela sakrivenog u liscu i netreba tek tako menjati to...Imas dosta toga tamo uraditi, tako se potrudi da budes Hokage...
A za tebe Rock Lee nzm ko si... Ali je odlicna kombinacija pocetnik si a selu je potreban Kazekage budes li kazekage sve ces moci nauciti kako i sta...
Tako (postavi sliku, napravi invertar, zavrsi akademiju) i mozes da budes Kazekage ja cu te licno nauciti svemu sto je potrebno da budes...
Tako cekam te dok to sve obavis...
A za tebe Rock Lee nzm ko si... Ali je odlicna kombinacija pocetnik si a selu je potreban Kazekage budes li kazekage sve ces moci nauciti kako i sta...
Tako (postavi sliku, napravi invertar, zavrsi akademiju) i mozes da budes Kazekage ja cu te licno nauciti svemu sto je potrebno da budes...
Tako cekam te dok to sve obavis...
- YamatoAcademy Student
Wed 25 May 2011, 23:07
Ja u listu nikad necu postati kage posto conte ne planira da napusti poziciju u skorije vreme a minato dolazi posle njega pa zato bi voleo da postanem ovde
Wed 25 May 2011, 23:08
Xaxaxa moj brat ce vrlo uskoro zavrsiti, uskoro cu vratiti ostale demone, gledano da ima kyubija njegova smrt je neizbezna...
- YamatoAcademy Student
Wed 25 May 2011, 23:11
Ok ja sam mislio da ja dodjem posto sam mnogo iskusniji i jaci od rock leea ali ako ne onda nista
Wed 25 May 2011, 23:13
Gaara ce se vratiti jednom, na vaznom je zadatku, tako da zelim Kazekagea koji ce biti normalan i veran ostalim kazekageima, gledano da smo trenirali gaaru, treniracemo novog kazekagea , ninju koji je slab i slicno i tako ce izrasti u pravog vodju
- HidanJounin
Thu 26 May 2011, 13:16
Kisai JA CU!!!!!!!! ja sam ovde sanin od ranijeg perioda tako da bi zelio da postanem kazekage do se moj kage ne vrati ako je to ikako moguce.....
- 5475687645Academy Student
Thu 26 May 2011, 15:11
Hidan zao mi je ali jasno pise JA SAM NEXT KAGE
- Kakashi Jr.Academy Student
Sat 24 Sep 2011, 19:32
ja bi se isto prijavio.....s obzirom da je moj otac bio prvi Kazekage smatram da mi trebate dati priliku
- Sabaku No GaaraAcademy Student
Sun 25 Sep 2011, 10:52
S obzirom da sam se ja vratio davno nisat od ovog, decko ne pratis...