Vreme je da vas unistim!!
+15
Beast demon
Zacui Yokubi
Dero Gabaichi
Madara Uchiha
Akio Senju
Naruto Uzumaki
Jellal Mystogan
Hagoromo Ootsuki
Danteo Uchiha
Deidara.
Itachi Uchiha.
Issei Hyoudou
Obito Uchiha
Hisoka D. Kaguya
Kisai Uchiha
19 posters
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
- Jellal MystoganSpecial Jounin
Re: Vreme je da vas unistim!!
Sun 17 Aug 2014, 21:44
Znaci tako ok. Dante aj palimo uvek me uvalis u neko s**nje Sad ce ti polepim samari. (nestaju)
- MarikJounin
Sun 17 Aug 2014, 21:44
//////\\nisam ja tu inace ali sam morao ovo\\\
- Hagoromo OotsukiJounin
Sun 17 Aug 2014, 21:46
Mora da se salis ..dal je moguce :O (gleda zabezeknuto u kyuubi)
Narutoo idemo odavde...ovo ce postane zajebano mesto..
savet frenda : Deidara skloni svoje ninje odavde...
Narutoo idemo odavde...ovo ce postane zajebano mesto..
savet frenda : Deidara skloni svoje ninje odavde...
- Naruto UzumakiANBU
Sun 17 Aug 2014, 21:52
(pogledah u nepoznatog nindzu i razmislih ,da li je to legendarni nindza Conte,ja msm da jeste )
Ah slazem se sa tobom Hagoromo,idemo.
Vidimo se ;)
(nestajemo)
- Deidara.Special Jounin
Sun 17 Aug 2014, 22:41
(Pogleda oko sebe i vide da su skoro svi otisli)
Selo lista..(Rece hladno)
Ninje sela lista ne dozvolite da vas uplase njihove reci!!!!Ovo selo je nas dom i ako zelimo da ga zastitimo moramo dati svoje zivote!!!Ako neko nije na to spreman razumecu...(Pogleda ka Hagoromou i Narutu)Vi tamo!Neka vam je vecna slava!!!(Oci su mu bile napola otvorene i pune brige i tuge...briga je gotovo zauzimala beskrajni svet koji se nalazio u njima..)(Okrenu se ka danteu i Jellalu)..Vi.Zelim vam puno srece u vasoj potrazi...(Nasmesi se)Nadam se da cete naci ono za cime tragate(Pogleda nakratko u nebo i cinilo mu se kao da je to put kojim dalje treba ici)...(Okrenu se ka svojim ninjama ne obazirujuci se na ninje iza njega bez obzira kolika se kolicina neverovatne chakre nalazila tamo)Ninje lista...(Jedva izusti)Bezite!...(Odjednom eksplozija je postajala sve veca i veca i kretala se ka njemu nepoznatim ninjama!)
(Znao je da je ovde kraj...znao je da je ovde gotovo..............................znao je da je ovde smrt.)
C:-500
(U exploziji se zacu glas)
Ne zaboravite me...
//Samo da kazem da ovo ide samo na zenkai i ove nove ninje//
- Obito UchihaAcademy Student
Sun 17 Aug 2014, 23:50
(Izlazim iz vatre)
Kakav je ovo osecaj?Kako jaka chakra...(Pomisli)
Kyuubi!? Conte Uchiha !? Kako,trebalo bi da je mrtav...cuo sam price....nemoguce.Sta? Svi su otisli?!(Tok misli mu prekide Deidarin povik)
Hokage! Sta to radite!? NE! (Pogleda zabezeknut)
Akio! Madara ! Hisoka ! (Povika) Povlacimo se odavde odmah !
To su poslednja Hokageova naredjenja ! (Necemo vas nikada zaboraviti...)(Pomisli,dok su trcali odatle)
Kakav je ovo osecaj?Kako jaka chakra...(Pomisli)
Kyuubi!? Conte Uchiha !? Kako,trebalo bi da je mrtav...cuo sam price....nemoguce.Sta? Svi su otisli?!(Tok misli mu prekide Deidarin povik)
Hokage! Sta to radite!? NE! (Pogleda zabezeknut)
Akio! Madara ! Hisoka ! (Povika) Povlacimo se odavde odmah !
To su poslednja Hokageova naredjenja ! (Necemo vas nikada zaboraviti...)(Pomisli,dok su trcali odatle)
- Hagoromo OotsukiJounin
Mon 18 Aug 2014, 10:32
(zastaje malo u daljini pali sensor , smeska se i nastavlja )
- Madara UchihaSpecial Jounin
Mon 18 Aug 2014, 13:38
Ullazim u zemlju i izlazim kad svi napadi prodju.
- Hagoromo OotsukiJounin
Mon 18 Aug 2014, 13:39
/// spasite me od ovih botova..UBIJTE IH ///
- Hisoka D. KaguyaSpecial Jounin
Mon 18 Aug 2014, 19:15
Odlazim pod zemljom
- Zacui YokubiSpecial Jounin
Sat 23 Aug 2014, 10:18
Da li stvarno mislite da imate sanse protiv nas da zelimo unistili bi vas kada god to zelimo ali slabi ste i ne predstavljate nikakvu pretnju! Imamo vec sve sto zelimo!
Sat 23 Aug 2014, 10:34
Ja sam inace pravi Zacui (ne brini Stewcha mi dao odobrenje samo da udjem da vidim nesto necu igrati) to jest Darko sto sam igrao ovde ovde pre ali sada radim van Srbije pa ne mogu igram vraticu se na novu verziju verovatno jer cujem bice lakse necu morati da toliko cekam i igram kao ovde sada. Inace citao sam istoriju i sve i sve su mi pricali sta se desava ovde i poceo sam da se smejem kao lud. Razlog je jednostavan ovaj forum je prepun dece koja vise i ne znaju da igraju. Ovom prilkom pozdravljam stare clanove ako su jos uvek tu to jest ako su tu Minata, Mehmeda, Ognjena, Alexa, Stefana, Alkera, Petra, Tsunade i Dina, Marka i ko bese jos ima hmmm ne mogu se setim ali pronaci ce se oni nisam ih zaboravio a da Tokaji i ostali. Mada vidim da su mnogi otisli. Zelim samo da znate da volim ovaj forum toliko uspomena ovde i sve i nasa ekipa prvenaca ovde i prica je neprevazidjena a i zavrsena zato i ne dolazimo vise za nas je ovde gotovo.
Samo cu da kazem da mi se ovo uopste ne svidja sto ste nase stare likove oziveli i opet pustili u pricu ma daj. Mi cak i ne igramo na njima dali ste nekoj deci da upravljaju sa njima. Samo su nas oblatili i ukaljali cast, ne igraju nasim stilom i nasim umecem samo nas prikazali kao slabice. Cak i odmah vidim da ovo nije Kisai a ni Conte Uchiha da su stvarno oni nebi ni imali sanse da se borite zavrsili bi vas u potezu ili da sam ja stvarno tu bio nebi se zezao sa vama odavno bi vas ubio. Nemojte molim vas da vise da nam kaljate uspomene i likove.
Forum je sada pun dece koja misle da su bogovi i jaki a pogledajte se samo nisu ni b od toga nikada necete biti kao mi. A ni sposobni da pricu napravite kao mi i igrate sa umecem i strategijom kao mi nekad. Smesno je bre sta ste uradili
Kontrolisite se malo
Puno novih smesnih pravila isto i moci i svega, dajte cak i ne umete da igrate gledao sam nekoliko borbi od vas samo idete na moci i ostalo ne zelim da vas vredjam ali niste strategisti nebi mogli izdrzite u borbi sa nama.
Isto sam cuo da Minato i dalje je ovde kao i uvek on hokage ali se krije kao pacov daj Minato to cak i nije tvoj stil sta su uradili od tebe? Slavan si mocniji nego bilo ko ovde od novih a sta ti radis krijes se kao pacov
Samo cu da kazem da mi se ovo uopste ne svidja sto ste nase stare likove oziveli i opet pustili u pricu ma daj. Mi cak i ne igramo na njima dali ste nekoj deci da upravljaju sa njima. Samo su nas oblatili i ukaljali cast, ne igraju nasim stilom i nasim umecem samo nas prikazali kao slabice. Cak i odmah vidim da ovo nije Kisai a ni Conte Uchiha da su stvarno oni nebi ni imali sanse da se borite zavrsili bi vas u potezu ili da sam ja stvarno tu bio nebi se zezao sa vama odavno bi vas ubio. Nemojte molim vas da vise da nam kaljate uspomene i likove.
Forum je sada pun dece koja misle da su bogovi i jaki a pogledajte se samo nisu ni b od toga nikada necete biti kao mi. A ni sposobni da pricu napravite kao mi i igrate sa umecem i strategijom kao mi nekad. Smesno je bre sta ste uradili
Kontrolisite se malo
Puno novih smesnih pravila isto i moci i svega, dajte cak i ne umete da igrate gledao sam nekoliko borbi od vas samo idete na moci i ostalo ne zelim da vas vredjam ali niste strategisti nebi mogli izdrzite u borbi sa nama.
Isto sam cuo da Minato i dalje je ovde kao i uvek on hokage ali se krije kao pacov daj Minato to cak i nije tvoj stil sta su uradili od tebe? Slavan si mocniji nego bilo ko ovde od novih a sta ti radis krijes se kao pacov
Sat 23 Aug 2014, 10:39
Ostacu jos malo da citkam sta ste radili nestretnici jedni pa odo budite pozdravljeni necu se vracati na staro sto je gotovo treba i ostane gotovo. Svakako unistil ste prvu najbolju pricu i likove to jest nas stvorivsi da se sve ponavlja nove ninje se ne secaju zlatnog doba ovog foruma a ni nas nego po ovoj novoj prici a ovde ste nas predstavili kao sonje koji gubimo od male dece. To vam zameram!
- DanzoAdministrator
Sat 23 Aug 2014, 10:58
Stewcho te nije mrzelo da ulazis na zacuia i da pises toliko?xD
Page 3 of 3 • 1, 2, 3