- GrayAcademy Student
Cobanska posla
Mon 08 Sep 2014, 17:41
(Kroz do tada tihu sumu se prolama zvuk sustanja lisca i puckanja suvih grana pod nogama osobe koja trci daleko od svih, bez ikakve namere da stane. Medjutim, umor ga je stigao i odlucuje da se ipak odmori pod jednim drvetom, duboko u sumi. Pogledao je oko sebe i tuzno zagrlio koljena, jedva zaustavljajuci suze koje sijaju u njegovim ocima.
Pocinje da pada lagana kisa. Za kratko vrijeme se pretvorila u strasan pljusak.)
Divno. Osobe koje sam poznavao, kojima sam vjerovao, koje su mi bile sve u stvari mi nisu niko i nista.
(Ljutito je udario sakom u zemlju.)
Cak ni sunce nece da mi grije, ne bi me cudilo ako bi me udario grom. I ova narukvica, sta ona predstavlja?
(Pokusava da je skine, medjutim ona pocinje tada da svetli. Zaprepascen gleda u ruku, dok cijela okolina podrhtava. Cak je i kisa prestala.)
Sta se ovdje desava?!?
Njegov urlik se prolomio sumom i sve se primirilo. Ostalo je cutanje koje nagovjestava buru.
- ErzaJounin
Re: Cobanska posla
Mon 08 Sep 2014, 19:05
(Ta zmija koja joj je služila samo kao prevoz iz Ryuchi pećine, konačno je, uz veći podrht zemlje, izbila na površinu. Erza je iskočila iz njenih usta, odmah pošto ih je ta zmija otvorila, trljajući se po rukama kao da ima nešto šugavo na sebi, iako ništa konkretno nije imala osim svoje odeće, koja je delovala netaknuto. Pa dobro, netaknuto sve dok nije izašla napolje gde se pljusak sručio na nju. Mrzela je te ogavne živuljke i nikad joj nije bilo jasno kako se Zen mogao igrati s njima. Tu se trgla, setivši se da je do malo pre bila sa njim. Setila se tih reči koje joj je uputio i jednim delom se nadala da ju je ova zmija povela na isto mesto gde je i njegova njega, ali nakon par ostvrtanja i prepoznavanja mesta na kome se nalazila, snuždila se, znajući da nije ovde. Ujedno je par trenutaka kasnije čula jedan nepoznat glas malo niže niz šumu, što ju je navelo da pojača svoju obazrivost. Nije volela kada se tako zamisli, uglavnom bi se desilo nešto kako ne treba, a ona bez obzira što je bila u blizini skloništa, opet nije na dovoljno sigurnom mestu da može da baza okolo kao tele i da razmišlja o duginim bojama i cveću. Odradila je jedan 'facepalm' pošto joj je ovo poslednje prošlo kroz glavu, pa se uputila ka tom glasu koji je čula malopre.)
- GrayAcademy Student
Mon 08 Sep 2014, 19:23
Desio se jos jedan potres, i onda se smirilo. Nakon nekog vremena cuo je kako mu se neko priblizava. Dok je ustajao otresao je tur. Okrenuvsi se vidio je prelijepu crvenokosu zenu, zanijemio je i gledao u nju kao tele u sarena vrata
- ErzaJounin
Mon 08 Sep 2014, 19:38
(Nije dugo šetala, nakon što je imala šta da vidi. Sklonivši jednu granu koja joj je zaklanjala pogled, ugledala je jednog dečka kako stoji tu okrenut ka njoj. Odmerila ga je. Nije izgledao kao neka veća pretnja, tako da je kunai, koji je planirala da izvuče iza leđa, ipak ostavila da stoji tu gde jeste.)
Šta tražiš ti ovde?
(Pokušala je da nađe na njemu bilo kakvu oznaku, organizacije, sela ili bar klana, ali nije uspela da nađe bilo šta slično. A pošto nije odgovorio odmah na prvo pitanje, ponovila je isto.)
Hej, šta tražiš ti ovde??
- GrayAcademy Student
Mon 08 Sep 2014, 19:41
Drugo pitanje ga je probudiloHuh? poceo je naglo da reseta sa pitanjima ne bi li skrenuo Erzu od njenog
Ko si bre ti? Otkud ti ovde, sta radis, kakve su ti to bele fleke po faci?
Ko si bre ti? Otkud ti ovde, sta radis, kakve su ti to bele fleke po faci?
- ErzaJounin
Mon 08 Sep 2014, 19:45
Bele fleke???!?
(Uspaničeno je podigla ruke ka svom licu, prelazeći prstima preko njega kako bi skontala te nepravilnosti o kojima je govorio, ali se odmah setila da su to flasteri koje je zaboravila da skine, pa ih je uz trzaj skinula s lica.)
To je za...ma ne bi ti razumeo ti si muško.... Zapravo to je nebitno. Sasvim je normalno na mene naleteti u ovim predelima. Pitala sam te nešto, prva. Tako da odgovori. Odmah.
- GrayAcademy Student
Mon 08 Sep 2014, 19:51
Uuu kako lepo lice imas bez tih belih fleka. Steta sto si mnogo starija (bez flastera sam xD samo je vazno da sam se naslonio na drvo i da te smekerski gledam) Ja sam.. malo se uozbiljio
Ja sam niko i nista...
Ja sam niko i nista...
- ErzaJounin
Mon 08 Sep 2014, 19:56
Otkud ti znaš koliko ja godina imam. Svašta.
(Rekla je ovo više za sebe. Nije joj se sviđao njegov odgovor.)
Ne možeš da budeš niko i ništa, tek tako. Kako ti je ime?
- GrayAcademy Student
Mon 08 Sep 2014, 19:58
Gray Sivi... A ti, hm Sayuri?
Uuuuuu strasnu belegiju imaaaas opazio je njen kunai i oci mu zacaklise od srece (nemam vremena da trazim sliku ali koga briga kad se nece videti)
Jel mogu da ga vidim izbliza? prisao joj je skroz blizu i posao rukom za kunai
Uuuuuu strasnu belegiju imaaaas opazio je njen kunai i oci mu zacaklise od srece (nemam vremena da trazim sliku ali koga briga kad se nece videti)
Jel mogu da ga vidim izbliza? prisao joj je skroz blizu i posao rukom za kunai
- ErzaJounin
Tue 09 Sep 2014, 00:31
Erza.
(Ispravila ga je, lupivši ga ujedno po ruci kojom je krenuo da uzme njen kunai.)
Ne možeš da vidiš, imaš svoj... ili ne.. (iskreno je tek tad primetila da nema nikakvog oružija vidljivog okom. Pogledala ga je sumnjičavo.)
Jesi li ti ninja?
- GrayAcademy Student
Tue 09 Sep 2014, 00:53
Ninja sta je to? Moji roditelji zi.. cekaj, oni mi nisu roditelji. Ja sam do malopre mislio da sam rodjen u selu par kilometara odavde. Nase glavno zanimanje je bilo cuvanje stoke i uzgajanje povrca. Medjutim, danas na 18 rodjendan su mi rekli da ja ustvari nisam njihov sin, da su me nasli u jednoj kosari. Na ruci sam imao ovu cudnu narukvicu pokazao joj je i neku traku pored glave.takodje pokazuje Niko od nas ne zna sta ovo simbolise , mi smo malo seljacko selo.
E da, ova narukvica, prvi put je zasijala prije nego sto si se ti pojavila.
E da, ova narukvica, prvi put je zasijala prije nego sto si se ti pojavila.
- ErzaJounin
Tue 09 Sep 2014, 01:17
(Zastala je malo kada je primetila dobro poznat simbol sela sakrivenog u pesku. Nije mogla da veruje kako to nije videla malopre. Tu bilo ispred nosa i opet ništa. Ono što je sijalo, bio je neki bezveze dodatak koji su roditelji ugrađivali u igračke svoje dece kako bi se više zainteresovala za igračku, i mogao se kupiti u bilo kojoj prodavnici dečijih igračaka. Videla je to par puta u prolazu dok je još davno bila u Konohi. Uzela mu je narukvicu i strgla to svetleće go*** s nje i bacila u stranu. Htela je još da ga ispita, ali je ipak to ostavila za kasnije.)
Ne treba ti to, e ovako je sad bolje.
(Vratila mu je narukvicu i pogledala ga namršteno. Slošilo joj se na trenutak i osvrnula se oko sebe. Razmislila je o tome koliko je već dugo bila tu.)
Gray, tako beše? Hajde da se sklonimo...
(Umalo nije vrisnula kada je neka ptica izletela iz krošnje iznad njih. Nasmejala se sama sebi. b**alo, luda, retardirana, smiri doživljaj. Sve je super.)
- Madara Uchiha.Academy Student
Tue 09 Sep 2014, 01:24
(U daljini su mogli da cuju aplauz. Zvuk udaranja dlanom o dlan postajao je sve jaci i jaci, blizi i blizi dok im je covek duge crne kose koja se krila ispod velike crne kapuljace priblizavao laganim koracima. Na sebi nije imao nikakve oznake. Jedino sto se mogli videti na njemu je dug crni kaput koji mu pada do clanaka i duga spicasta, crna kosa cije su siske virile ispod kapuljace, prekrivajuci mu mali deo lica. S obzirom da je jedno oko bilo prekriveno, drugo se jedva moglo videti, ali ako bi se covek malo zagledao mogao je da primeti taj krvavi, crveni sjaj. U njegovom oku sijao je Sharingan. I dalje je aplaudirao dok je prilazio Erzi i Gray-u)
Fantasticna priredba, zaista. Prisustvovao sam stvaranju novog prijateljstva. Ko bi rekao da cu u ovako pustim krajevima naici na tako divnu devojku, duge, crvene kose cija boja odgovara boji mojih ociju? Zaista situacija za istoriju.
(Govorio je potpuni stranac mirnim, prijatnim, ali hladnokrvnim glasom dok mu se ivica usne izvila u lagani osmeh ili nesto nalik njemu sto je ledilo krv u zilama. Prisao je Erzi i Gray-u ali na pristojnu distancu)
Treba mi vasa pomoc, deco.
Fantasticna priredba, zaista. Prisustvovao sam stvaranju novog prijateljstva. Ko bi rekao da cu u ovako pustim krajevima naici na tako divnu devojku, duge, crvene kose cija boja odgovara boji mojih ociju? Zaista situacija za istoriju.
(Govorio je potpuni stranac mirnim, prijatnim, ali hladnokrvnim glasom dok mu se ivica usne izvila u lagani osmeh ili nesto nalik njemu sto je ledilo krv u zilama. Prisao je Erzi i Gray-u ali na pristojnu distancu)
Treba mi vasa pomoc, deco.
- GrayAcademy Student
Tue 09 Sep 2014, 01:32
Primetio si njenu kosu a nisi moje plocice? Gray skida svoju ljubicastu kosulju
I ko si bre ti, predstavljas se ko neka matora faca a ni lice neces da pokazes celo?
I ko si bre ti, predstavljas se ko neka matora faca a ni lice neces da pokazes celo?
- ErzaJounin
Tue 09 Sep 2014, 01:46
(Počela je da mrzi to što su uglavnom njeni predosećaji upravu. Kako je čula taj pljesak rukama osobe koja je prilazila, stala je leđima okrenuta Gray-u, između njega i pridošlice. Taj glas ju je podsećao na nekoga, ali nije mogla da utvrdi na koga. Nije delovala, ali jeste bila pomalo uzdrmana najviše iz razloga zato što se pored nje nalazila osoba koja bi mogla da strada, ni kriva ni dužna.)
O kakvoj pomoći govoriš, predstavi se.
Tue 09 Sep 2014, 02:02
(Hladan vetar ljuljao je krosnje drveca. Na par sekundi usledila je neprijatna tisina. Stranac se i dalje pod kapuljacom smeskao, ali promene u njegovom glasu nije bilo. Vetar je skinuo njegovu kapuljacu i njegovo lice napokon je moglo biti vidjeno. Nastavio je da prica hladnokrvno.)
Jako znatizeljna i neprijateljski nastrojena druzina. Ovde sam u miru, ne zelim nikog da povredim. Samo zelim da lociram jednog coveka. Trenutno je on na mojoj crnoj listi. Vi cak ne biste ni bili nikakav izazov. A sto se moga imena tice... Heh... Moje ime je misterija a prezime mi je legenda. Ukoliko poznajete ovog coveka on vam moze dati odgovore na to ko sam ja i sta zelim.
(Stranac zatim baci fotografiju pod Erzine noge cekajuci da je ona podigne, na fotografiji je bio njoj dobro poznat lik)
- ErzaJounin
Tue 09 Sep 2014, 02:12
(Krenula je da je podigne, ali se predomislila istog trenutka, prepoznavši lika na fotografiji. To je bila Hashiramina fotografija. Podigla je pogled nazad na pridošlicu i odgovorila kratko i jasno.)
Ne znamo ovog čoveka. Ne možemo ti pomoći.
(Uštinula je samu sebe, primoravajući se da ostane hladne glave, kako ovaj ne bi primetio da laže. Nije joj bilo jasno zašto bi taj lik tražio njega, ali svakako taj povod joj nije delovao nimalo pozitivno. Bilo joj je drago što je sve odgovorila kako treba, bez ikakve promene u glasu.)
Ne znamo ovog čoveka. Ne možemo ti pomoći.
(Uštinula je samu sebe, primoravajući se da ostane hladne glave, kako ovaj ne bi primetio da laže. Nije joj bilo jasno zašto bi taj lik tražio njega, ali svakako taj povod joj nije delovao nimalo pozitivno. Bilo joj je drago što je sve odgovorila kako treba, bez ikakve promene u glasu.)
Tue 09 Sep 2014, 02:27
(Stranac se nasmeja, ponovo. Nije skidao osmeh sa lica. Poceo je da drhti. Imao je veliku zedj za krvlju. Zeleo da zapocne borbu i povredi Erzu jer je znao da laze. Onog dana kada su Hashirama i ona bili u Senju Castle-u on je bio sa njima sve vreme, krio se i pratio njihove pokrete, dela prikupljao informacije i cekao kada je pravo vreme da udari. Odjednom, povikao je, presekavsi neprijatnu tisinu, ovim tonom je busio bubne opne.)
Lazes!!! Sve znam, Erza. Ja sam vas spijunirao onaj dan u Senju Castle-u, draga moja. Nemoj ovo da cinis tezim. Ja cu ti reci zbog cega ga trazim a ti mi odgovori na moja pitanja koja budem postavljao. Mislim da je to jedini nacin da izbegnes gorku sudbinu i okoncas svoj zivot.
(Procistio je svoje grlo i presekao Erzu pogledom. Nastavio je sa izlaganjem)
Ja sam Madara Uchiha. Brat Drugog Hokagea, Hashirame Senju-a. Pitas se kako smo mi to braca a imamo razlicita prezimena i razlicite gene u sebi? To je prosto. Nasa majka je Uchiha a otac je Senju. Ja sam povukao na majku, nakon razvoda i svadje izmedju klanova moja majka me je povela sa sobom i nikada mi nije pokazivala Senju tehnike jer je smatrala da mi to ne treba, a ni ona sama nije znala. Ucila me je tajnama Uchiha klana, kako da razvijem posebne moci koje trenutno na ovom svetu poseduje samo par ljudi, koje ti takodje poznajes ili si ih poznavala. U tome sam uspeo. Hashirama je svoj zivot nastavio sa svojim ocem, provodio je dane trenirajuci i nista drugo nije radio osim treninga i citanja. Roditelji su nam se razveli kada smo postali Genini, kada smo imali obojica po 10 godina. Bili smo nerazdvojni, dve glave jedan um, uvek zajedno trenirali, uvek se zajedno borili, ucili. Sve smo zajedno radili. Doslo je do toga do cega je doslo i njega ne krivim za to. Ali za sve te godine, on se nikada nije setio da potrazi svog brata, da pita za njega kako je, sta radi i da li je ziv. Jednostavno me je odbacio. Na moja pisma nikada nije odgovarao, u pocetku sam mislio da mozda nisu ni stizala do njega, ali jednom sam se pobrinuo sam da to pismo stigne i stiglo je. Ali njegov odgovor meni nije. Majka nam se razbolela, smrtno od iste bolesti je i preminula, a on, bezosecajno kopile se nije setio da poseti majku koja ga je odgajila!
(Madara je ponovo povisio svoj glas, ali samo na kratko. Ponovo je duboko udahnuo i nastavio hladnokrvno)
Hashirama Senju mora da umre. Mora da pati. Ukoliko mi ne kazes sve sto znas o njemu potrudicu se da gledas dok ga povredjujem. A onda cu naterati njega da gleda dok tebe povredjujem. A onda cu vas zajedno ubiti. Tako da, govori. Sta znas o Hashirami?
(U Madarinim ocima tinjao je gnev. U srcu mu je vladala tuga i tama. Pocinjao je da gubi kontrolu)
Lazes!!! Sve znam, Erza. Ja sam vas spijunirao onaj dan u Senju Castle-u, draga moja. Nemoj ovo da cinis tezim. Ja cu ti reci zbog cega ga trazim a ti mi odgovori na moja pitanja koja budem postavljao. Mislim da je to jedini nacin da izbegnes gorku sudbinu i okoncas svoj zivot.
(Procistio je svoje grlo i presekao Erzu pogledom. Nastavio je sa izlaganjem)
Ja sam Madara Uchiha. Brat Drugog Hokagea, Hashirame Senju-a. Pitas se kako smo mi to braca a imamo razlicita prezimena i razlicite gene u sebi? To je prosto. Nasa majka je Uchiha a otac je Senju. Ja sam povukao na majku, nakon razvoda i svadje izmedju klanova moja majka me je povela sa sobom i nikada mi nije pokazivala Senju tehnike jer je smatrala da mi to ne treba, a ni ona sama nije znala. Ucila me je tajnama Uchiha klana, kako da razvijem posebne moci koje trenutno na ovom svetu poseduje samo par ljudi, koje ti takodje poznajes ili si ih poznavala. U tome sam uspeo. Hashirama je svoj zivot nastavio sa svojim ocem, provodio je dane trenirajuci i nista drugo nije radio osim treninga i citanja. Roditelji su nam se razveli kada smo postali Genini, kada smo imali obojica po 10 godina. Bili smo nerazdvojni, dve glave jedan um, uvek zajedno trenirali, uvek se zajedno borili, ucili. Sve smo zajedno radili. Doslo je do toga do cega je doslo i njega ne krivim za to. Ali za sve te godine, on se nikada nije setio da potrazi svog brata, da pita za njega kako je, sta radi i da li je ziv. Jednostavno me je odbacio. Na moja pisma nikada nije odgovarao, u pocetku sam mislio da mozda nisu ni stizala do njega, ali jednom sam se pobrinuo sam da to pismo stigne i stiglo je. Ali njegov odgovor meni nije. Majka nam se razbolela, smrtno od iste bolesti je i preminula, a on, bezosecajno kopile se nije setio da poseti majku koja ga je odgajila!
(Madara je ponovo povisio svoj glas, ali samo na kratko. Ponovo je duboko udahnuo i nastavio hladnokrvno)
Hashirama Senju mora da umre. Mora da pati. Ukoliko mi ne kazes sve sto znas o njemu potrudicu se da gledas dok ga povredjujem. A onda cu naterati njega da gleda dok tebe povredjujem. A onda cu vas zajedno ubiti. Tako da, govori. Sta znas o Hashirami?
(U Madarinim ocima tinjao je gnev. U srcu mu je vladala tuga i tama. Pocinjao je da gubi kontrolu)
- ErzaJounin
Tue 09 Sep 2014, 02:43
(Osetila je kako tokom tog poprilično potresnog Madarinog izlaganja, nesvesno povlači ruku iza sebe i gura Gray-a unazad, dalje od sebe, a onda prilazi Madari na korak-dva, pritom mu se unela u lice.)
Mene tvoja istorija ne interesuje, niti me interesuje tvoj odnos s tvojim voljenim bratom kome bi sad rado skratio muke. Pogledaj malo oko sebe. Ta situacija u Senju zamku je bila poprilično davno, i taj isti Hashirama nije samo tvoju majku i tebe napustio, napustio je sve i otišao. Nema ga. Razumeš? Možeš da pretiš do sutra, ali od mene nećeš dobiti ama baš bilo kakvu informaciju. Svejedno, i da posedujem neke informacije vezano za Hashiramu, ništa ti ne bi pomoglo da ga pronađeš sada. Ne znam gde se nalazi, niti mi je na bilo koji način nagovestio kuda se uputio.
(Izgovarala je reči poprilično brzo i tiho, tako da Gray koji se nalazio iza, nije mogao da čuje ništa do otprilike svake četvrte reči. Nadala se da je priču sročila dovoljno ubedljivo kako bi ovaj isti uradio ono što mu je naredno rekla.)
Ti ćeš sada da se okreneš i vratiš odakle si došao i nećeš nam smetati. Ne stojimo ti na putu.
(Uzdahnula je i odmakla se od njega, polako.)
Tue 09 Sep 2014, 02:54
(Dok se Erza priblizavala Madari on je lagano zatvorio oci. Kada je ona dosla na par koraka od njega naglo ih je otvorio povikavsi : "MANGEKYO SHARINGAN!". Pogledi su im se susreli a Madara je uzeo sve podatke iz Erzinog uma koje je smatrao potrebnim. Pogledao je ponovo u nju,
besno)
besno)
Mlada damo to nije nacin da tako razgovaras sa mnom. Zbog toga ces platiti. Ali ne sada. Sada imam pametnija posla. Tvom dragom Hashirami zelim da porucis da ima nedelju dana da se spremi. Brat mu se vraca kuci.
(Navukao je kapuljacu ponovo okrenuo joj ledja i poceo da se smeje jezivo. A onda je veoma brzo otisao duboko u sumu. Dok je odlazio Erza je mogla cuti jezivi smeh kako se gubi u daljini. Ostala je samo jeziva tisina)
- GrayAcademy Student
Tue 09 Sep 2014, 15:13
Vau, sta je to sad bilo? (sjeo je na zemlju zacudjen, dok ga jeza hvatala od tog smijeha)
Ustini me mislim da sanjam, do prije sat vremena sam veselo provodio sate u selu a onda.. istina, ti, ovaj jezivi tip sa krvavo crvenim ocima. Hoces li mi napokon sve objasniti sta se ovde desava posto vidim da dosta znas?
Ustini me mislim da sanjam, do prije sat vremena sam veselo provodio sate u selu a onda.. istina, ti, ovaj jezivi tip sa krvavo crvenim ocima. Hoces li mi napokon sve objasniti sta se ovde desava posto vidim da dosta znas?
- ErzaJounin
Tue 09 Sep 2014, 15:44
(Stajala je u mestu ceo naredni minut, ne govoreći ništa. Tek pošto se onako ludački nasmejao shvatila je šta se desilo i šta je sve sada Madara znao. Strah koji se pojavio u njoj, otupeo ju je, tako da je taj minut bukvalno provela gledajući bez treptaja u istu tačku ne misleću bukvalno ni o čemu. Gray-a jedva da je i čula. Okrenula se polako ka njemu, smirenog pogleda, koliko ga je uopšte mogla načiniti takvim, i obratila mu se tihim glasom.)
Ne sada i ne ovde. Nadam se da ćeš mi oprostiti ovo.
(Prišla mu je bez dalje reči i onesvestila ga jednim udarcem, koristeći svoje znanje kao medical ninja. Prebacila ga je preko ramena i uputila se ka skrovištu.)
Ne sada i ne ovde. Nadam se da ćeš mi oprostiti ovo.
(Prišla mu je bez dalje reči i onesvestila ga jednim udarcem, koristeći svoje znanje kao medical ninja. Prebacila ga je preko ramena i uputila se ka skrovištu.)