- YahikoAcademy Student
Missing-nin hunters
Sat 06 Dec 2014, 11:48
Ovo je pećina koja se nalazi ispod Sela Magle. Za nju zna jako malo ljudi. U ovoj pećini se sastaju Missing-nin hunters, elitni shinobiji Sela Magle koji se ceo život obučavaju da eliminišu Missing ninje sela. Njima direktno zapoveda Mizukage. Svi nose posebne uniforme sa maskama:
- YahikoAcademy Student
Re: Missing-nin hunters
Sat 06 Dec 2014, 11:50
Da bi ste postali Missing-nin hunteri morate da se obučavate od genin ranka. Takođe morate imati jedan skil poen na Medical ninjutsu, jer je on potreban zbog eliminisanja tela.
- YahikoAcademy Student
Sat 06 Dec 2014, 17:27
Da, ali se spremi da cinis zverstva i grozne stvari, takodje i da ceo svoj zivot prozivis kao niko i nista
- YahikoAcademy Student
Sat 06 Dec 2014, 17:37
Hoces, ANBU je pod mojom direktnom kontrolom
- NaitoSpecial Jounin
Sat 06 Dec 2014, 17:40
A sta se radi tu ne razumem ? objasnite mi malo bolje, malo vise bolje xDD
- YahikoAcademy Student
Sat 06 Dec 2014, 17:41
Pa, kada neki ninja napusti selo, ti treba da ga nadjes, ubijes, i eliminises sve tragove njegovog postojanja (doneses telo u selo) ali to ces raditi tek kada postanes jounin, za sada ides na lakse misije, odvojeno treniras i sl.
- NaitoSpecial Jounin
Sat 06 Dec 2014, 17:44
Kako vi zapovedate lorde Mizukage, mada, nsiam ja bas toliko slab kao sto vi mislite, treba sad jso malo da polazem chunin ispit jer sam 60 i neki lvl, pa zelim sa vama na neku jaku dobru misiju, kako bi dobio xp za 10-20 lvl jos unapred da budem 80 i neki...