Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricaonica.......bla bla bla xD

+65
snezana
Aria DiLaurentis™
Yoruichi Shihouin
Madara Uchiha
Danteo Uchiha
Diablo.
Sakura Haruno*
1532122
Itachi Uchiha..
Husaku Rokurou
Guts
619
Raiken Mystogan
Dante Uchiha
vanja
Oppp
Kensei Muragawa
Karura Haruko
Jumive
Brock Lesnar
Bura Tasumi
David1410
Nanami Haruko
59695
Kuroh Yatogami
Kira Izuru
Yusei Nara
Naruto Namikaze
Mei Terumi
Shikamaru
Nishi Hyuga
Akira Sakay
Mikoshi Inuzuka
Hayato Chiba
Mihaitzu Hyuuga
Takao Uchiha
Lilai
Erza Namikaze
Sarutobi Konohamaru
Dzoni Hatake
45485465
NNW Game Master
Sabaku No Naoto
Konan.
K.
Trafalgar Law
Hisagi Shuuhei
Raven
5475846985
khhh
Tokaji Hayato
Hidan
Yamato
Ryuk
Jushiro Ukitake
Namikaze Minato
Xaci Rai
Ognjen-Shadow Ninja
Conte Uchiha
4524585
Deidara
Urami Ketsukei
Blaza Uchiha
Sabaku No Gaara
Stewcha
69 posters
Go down
Stewcha
Stewcha
Administrator
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

Pricaonica.......bla bla bla xD - Page 14 Empty Re: Pricaonica.......bla bla bla xD

Fri 10 Jun 2011, 08:55
Mozes da kupis najvise dve dnevno tehnike.... (nemoras da ih ucis)

I isto toliko da naucis ako ima ko da te nauci (njih moras da ucis) ali imas samo jednom pravo dnevno za jednu tehniku da upotrebis ono ucenje ako ne naucis tek sutra opet...

A elemente nemaju svi xD jer samo kage moze svih 5.... Ali to nemora da znaci...

Na akademiji otrkijes koji se element... I njega posedujes i to je tvoj glavni e;lement...

Academy student: 1 element
Genin: 2 elementa
Chunin: 3 elementa
Jounin: 4 elementa ali kada bude 100 lvl moze da nauci i 5
Kage: 5 elementa, Shanin isto ima 5

E stim sto nemoze svako da ...

Nego budes genin si i imas zemlju navodim primer i oces da naucis vatru... Napises vatra i upotrebis roleplay opciju sazbaj rezlutat i ako je uspesno mozes to da koristis ako ne onda vatru nikada nemozes da koristis... Sto automatski znaci i ako nekada budes kage neces znati svih 5....

Onda kada bude chunin probas jos jedan da naucis nrp vodu isto uradis kao sto sam rekao i naucis je onda imas vodu i zemlju...

Onda budes Jounin opet isto uradis npr sa munje njih ne naucis sto znaci da si jounin i mozes samo da koristis zemlju i vodu..

Tako je mnogo realnije i nece svako moci da nauci sve elemente sto bi bilo glupo...
Yamato
Yamato
Academy Student

Pricaonica.......bla bla bla xD - Page 14 Empty Re: Pricaonica.......bla bla bla xD

Sat 11 Jun 2011, 23:31
Jer se meni cini il je forum malo umro xD msm extra su sve ove borbe sto se deesavaju ali i tu svi postuju otprilike jednom dnevno
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Sun 12 Jun 2011, 09:26
Nije umro nego samo imamo manje vremena da budemo na forumu recimo ja moram da spremam prijemni blizi se kraj juna
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Sun 12 Jun 2011, 11:27
PA realno sada je ljetna sezona, msm i svi imaju manje vremena, jer su vani i zajebancija vlada sada, to nije isto kao kad je zima...
Stewcha
Stewcha
Administrator
http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

Sun 12 Jun 2011, 11:56
Pa da vecina sada se sprema za prijemni, mature i slicno... A i pocinje leto pa zajebanicja vis enjih je napolju i ja u zadnje vreme slabije dolazim... Ali dobro kasnije nece biti skole rasputs i slicno pa bice zivlje Very Happy
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Sun 12 Jun 2011, 13:50
Pa da to je to...
Tokaji Hayato
Tokaji Hayato
Special Jounin

Wed 20 Jul 2011, 16:40
Pozdrav svima vratio sam se... Od pocetka rata nisam bio, nisam bio u mogucnosti... Sada sam opet ovde, vidim Kisai je porazen i sve ostalo... Sigurno ste svi srecni... Ja sam izgleda poslednji clan Zenkai organizacije ali steta sto mi je Zacui izbrisao pamecenje ali nema veze, naci cu nacin da mi se ono vrati....

Pa sta radite vidim, nove ninje i ostale...
Raven
Raven
Jounin

Sun 30 Oct 2011, 01:52
E zar nije vreme da proglasite najboljeg ninju meseca itd itd msm stoji vam ovo isto vec preko 3 meseca
Sabaku No Gaara
Sabaku No Gaara
Academy Student

Sun 30 Oct 2011, 02:16
Sve ce biti namjesteno ubrzo...
Raven
Raven
Jounin

Wed 02 Nov 2011, 20:31
smorio sam seeeeeeeee oce neko prijateljsku
Hisagi Shuuhei
Hisagi Shuuhei
Chunin

Sat 19 Nov 2011, 19:03
Jao uskoro turnir, nadam se da barem do pola da stignem Very Happy sta vi mislite...
Da li cemo se svi zajedno boriti ili biti podeljeni u kategorije, genini vs. genini, jounini vs. jounini ali opet ima genini koji su mnogo veci level i od chunina
Anonymous
Gost
Guest

Sat 19 Nov 2011, 19:14
Pa prosli turnir su protivnici bili nasumicno sparivani , na primer daniel koji je bio kage je bio spojen sa nekim ko je genin , rei koji je bio chunin je bio spojen sa deidarom koji je bio raikage i tako....
Hisagi Shuuhei
Hisagi Shuuhei
Chunin

Sun 25 Dec 2011, 11:13
Gde ste bre sta radite... Very Happy kako provodite dane xD
Anonymous
Gost
Guest

Mon 02 Apr 2012, 20:16
oo raja ?? Sta ima sta radite ?? Razz
Anonymous
Gost
Guest

Tue 03 Apr 2012, 23:50
Kisai hteo si da me pitas nesto ??? Very Happy
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Wed 04 Apr 2012, 09:47
I tako vam ja po'eo bureeeeek.....
Anonymous
Gost
Guest

Wed 11 Apr 2012, 18:53
I onda ti ja dao mlijekooo Razz Very Happy
K.
K.
Jounin

Sun 15 Apr 2012, 11:43
Hristos vaskrse , srecan vaskrs svim hriscanima ovde Smile
Anonymous
Gost
Guest

Sun 15 Apr 2012, 16:15
Vaistinu Vaskrse Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Anonymous
Gost
Guest

Sun 15 Apr 2012, 16:36
Kako vas ne mrzi Razz
Anonymous
Gost
Guest

Mon 16 Apr 2012, 23:07
o.O
Konan.
Konan.
Academy Student
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000303047290

Mon 16 Apr 2012, 23:23
bla bla bla Very Happy
Sabaku No Naoto
Sabaku No Naoto
Academy Student

Sat 05 May 2012, 23:45
Pozz ljudi sta se radi?
Anonymous
Gost
Guest

Sat 12 May 2012, 23:16
Djesi Sabaku kuco omaltana xD, ma evo nista xD
45485465
45485465
Academy Student

Wed 18 Jul 2012, 14:40
oik
Sponsored content

Back to top