Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow!

Sun 10 Jul 2011, 17:16
Xaxaxaxaxaxaxa!
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty Re: Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow!

Sun 10 Jul 2011, 17:34
Health:(900/900)
Energy:(880/880)
Chakra:(960/960)

Hahahaha Mizukage Shadow sada cemo videti kakav si u akciji... Sada ces se boriti samnom i ovo ce ti biti poslednja borba Xaxaxaxaxaxaxaaxaxxa...
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Sun 10 Jul 2011, 17:34
Član 'NNW Game Master' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Bacanje kockice' :
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Kockic11
Rezultat :
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 518
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Sun 10 Jul 2011, 19:26
Health:(890/890)
Energy:(810/810)
Chakra:(840/840)

To cemo jos da vidimo nesavrseni Tsuchikage klonu ! :twisted:
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Sun 10 Jul 2011, 19:26
Član 'Ognjen-Shadow Ninja' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 518
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Sun 10 Jul 2011, 19:31
idemo opet

a ti ces umreti Mizukage!!!!
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Sun 10 Jul 2011, 19:31
Član 'NNW Game Master' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 617
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Sun 10 Jul 2011, 19:32
Chakra:(840/840)

Nemoj da budes tako siguran
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Sun 10 Jul 2011, 19:32
Član 'Ognjen-Shadow Ninja' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Bacanje kockice' :
Rezultat :
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 417
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Sun 10 Jul 2011, 20:25
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Health11 Health:
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg11Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (900/900)
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Energy10 Energy:
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg13Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (880/880)
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Chakra10 Chakra:
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg12Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (960/960)-150
----------------------------------
Pa da te vidimo dali ces biti shadow!

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 3710
Idemo po mom terenu!
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Sun 10 Jul 2011, 20:32
Chakra:(840/840)-150

OK ja cu da napunim tvoj lavirint vodom da izjednacimo teren

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 3512

NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Sun 10 Jul 2011, 20:39
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 11-25
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg11Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (900/900)
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg13Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (880/880)-50
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg12Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (810/960)
-----------------------------------
To sam i ocekivao....
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Item_214
sada ti bogami nema spasa!
Pravim odliv tvoje vode, tako da je i dalje moj teren tu, a tebe hvatam u klopku, tj. sada si u zemlju, nemas kud zatvoren si!
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Mon 11 Jul 2011, 12:20
Energy:(810/810)-30
Chakra:(690/840)-35

Koristim Byakugan s kojim sam video skrol i izbegao nisi me uhvatio ali jesi izmenio teren

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Byakug12

Pozivam moju lutku:

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Pupetm11

Lutku i ostalu opremu prizivam iz skrola:
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Item_114

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Summon10

Kada raspakujem to dobijem lutka i opremu pomocu koje upravljam...

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Mizuka10

Health: (300/300)

Sad ces morati da se boris sa mojom lutkom

lutka koristi na tebe napad br. 3

NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Mon 11 Jul 2011, 19:32
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Images?q=tbn:ANd9GcROI8FoVx9nnzOD3dObQTrBBzR4Fpm95FDFv1ldYqxUkHLRBE5BTA
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg13Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (830/880)-50
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg12Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (810/960)
-----------------------------------------
Neshvatas poentu moga skrola.
Ja i ti smo mnooogo udaljeni jedan od drugog, svaki fizicki napad na mene je nemoguc! Ok izbegao si da budes zarobljen i prizvao lutku, ali da znas da byakugan nije dovoljno brz da pobegnes tolikom odronu.
Zapravo, ovaj skrol samo menja zemljani teren kako ja zelim, tako da ti lako mogu postavljati zamke, a pored toga na tom skrolu se tacno vidi tvoja lokacija (neznam dali si gledao anime).
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Item_214
Nemozes tako lako doci do mene. A sada ponovo menjam teren tako da odvajam tebe i tvoju lutku! Ti se sada nalazis u dolinu i nemozes da kontrolises svoju lutku vise! Postavljam ti jos neke zamke koje sada necu otkriti.
Ovo su veoma brzi tektonski pokreti tako da nemozes da izbegnes njihovo delovanje. Jos nesto, od sada promisljeno igraj, na svaki tvoj potez, demon ce odigrati svoj potez, jedan po jedan dok ti ne srusi selo! Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaa! Moras brzo igrati!
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Wed 13 Jul 2011, 10:05
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg11Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (890/890)+100
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg13Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (710/810)+100
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg12Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (655/840)+100

Pojescu dve:

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Item_710

Zatim igram skriveni potez sa :

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Item_910

Ne mogu da zastitim selo sam dok tebe ubijem ce mi trebati mnogo vremena

NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Wed 13 Jul 2011, 10:53
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Images?q=tbn:ANd9GcROI8FoVx9nnzOD3dObQTrBBzR4Fpm95FDFv1ldYqxUkHLRBE5BTA
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg13Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (780/880)
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg12Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (810/960)-90
Ok ti si sada u mom kanjonu koji sam ti napravio! Ovaj napad sada nemozes izbeci jer si u malom prostoru da izvedes nesto!
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 1711
Sta?! Nemoguce! Minatov klln je mrtav! Ali i Yamato takodje....Ko je mogao da bude toliko jak da da ubije Minatovog klona jednim udarcem?!!
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Wed 13 Jul 2011, 11:26
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg11Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (990/890)
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg13Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (810/810)
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg12Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (605/840)

Izgleda da se neko ozbiljno nameracio na vas xaxaxaxaxaxaxaxa

A sad je red na mene napravio si kanjon a vreme je da ti otkrijem skriveni napad a to je :

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 1813

Tako da tvoj napad ne vazi jer sam te pauzirao a sad je vreme da dovedemo pojacanje stvaram dva klona koji ce da se bore s tobom
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 310
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 310
a ja moram da idem zalim slucaj ja nisam ni bio stvarno ovde mislis da cu tek tako ostaviti svoje selo nezasticeno

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Body_f10

Last edited by Ognjen-Shadow Ninja on Wed 13 Jul 2011, 11:33; edited 1 time in total
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Wed 13 Jul 2011, 11:32
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg13Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (780/880)
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg12Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (720/960)
Ko prvo, ja sam skriven i mnogo sam udaljen od tebe, nemozes tek tako da pobegnes niti da me zaslepis jer nisam pored tebe, ja te pratim na mom skrolu i znam svaki tvoj potez, tako da skini health od moje tehnike....bicu dobre volje i dopusticu ti da vratis potez.....mislis da mozes da spasis selo! Xaxaxaxaxaxa jedini nacin za to je da mene prvo ubijes! Pa i pored toga moraces da koristis Roleplay opciju putovanje da bi dosao do tvog voljenog sela...a na svaki tvoj potez demon ce jednom napasti, a sada igraj!
Jos nesto... Kako mislis da me u dimu zaslepis..Smile
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Wed 13 Jul 2011, 12:09
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg11Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (890/890)
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg13Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (810/810)
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg12Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (565/840)

OK dobro ali obecavam ti da se neces izvuci tako lako Minato je mrtav i Yamato takodje Daniel pravi je sateran u cosak izgleda da nas ovaj rat nije nigde doveo

E i ja sam malo promenio teren ovo neces moci da izmenis jer je ovo sneg koji pada bez prekida da te vidim sad :

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Sneg_n10

Ovo je bio moj skriveni napad zapravo a ne bljesak

i potom kreiram oko mene:

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 223

koji ce me zastititi od napada neces moci tek tako da me napadnes i + 5 je damage zbog snega
NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Wed 13 Jul 2011, 12:20
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg12Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (720/960)-150-100
------------------------------------
Xexexe, svaka cast Ognjene! Samo se ti kri u tu tvoju ledenu kucicu dok je tvoje selo u opasnosti, xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 1211
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa! Sada Te moja figura poklopila! tako da nemozes da izadjes, trenutno se nalazis u kanjonu, i poklopio sam te ovim, sneg vise nemoze da dospe do tebe, a sto se tice snega....pa kako on pada led ce ocvrsnuti poklopac tako da ceti biti mnogo teze da izadjes! Xaxaxaxaxaxaxa!
A to nije sve! Ovaj veliki poklopac je veliki izolator chakre! Posto je Daniel veliki poznavaoc zamljanog elementa, mogu da ovaj poklopac unapredim ovim!
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Untitl12
Tako da ces svakog poteza gubiti 30 chakre! Xaxaxaxaxaxaxaxaxa a tvoje selo propada!
......Kao sto vidis skoro su svi mrtvi, i ti ces dobiti svoje! Xaxaxaxaxaxaxaxa!
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Wed 13 Jul 2011, 12:29
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg11Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (890/890)
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg13Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (610/810)
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg12Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (560/840)

Izlazim iz ledene kucice i napadam poklopac sa :

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 219

Tvoj zatvor je gotov a potom koristim ninja skil da izadjem iz kanjona :

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Climbi10

NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Wed 13 Jul 2011, 12:37
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg12Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (470/960)-100+30-60
------------------------------------
Xaxaxaxa!
Da Poklopac ima samo 200 health, ali ti ja naravno necu dozvoliti da tako lako izadjes, obnavljam ga upotrebom 100 chakre! A sada ja dobijam tvoje 30 chakre zbog dejstva..skini 30 chakre, a zbog padanja snega sada poklopac ima 205 helta!
a sada posto si i dalje zarobljen!
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 1410
Ovo nemozes daizbegnes jer si u zatvorenom prostoru, a kad nacinis bilo koji korak izgubices dodatnih 50 health jer su siljci sa svih strana! Xaxaxa sada si udanjen od svoje kucice, da te vidimo!
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Wed 13 Jul 2011, 12:50
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg11Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (840/890)+50
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg13Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (610/810)+50
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg12Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (490/840)+50

Nema veze kreiracu novu kucicu od ove me bogami neces odvojiti i ulazim u nju :

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 223

I pojescu moju poslednju pilulu:

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Item_710

NNW Game Master
NNW Game Master
Administrator

Wed 13 Jul 2011, 13:07
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg12Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (340/960)+30-50-60
----------------------------
Xaxaxaxaxaxaxaxaxa!
Cekaces da ti sva chakra ode....-30 ponovo! Health poklopca je sada 210.
Kakve sam ti samo zamke spremio! Xaxaxaxaxaxaxaxaxa!
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 2310
Xaxaxaxaxa! Ja sam svugde oko tebe! Iradim!
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! 1914
tako da cu sada da otopim tvoj ledeni stit! Xaxaxaxaxaxaxaxa Tako da te je 50 damage zararantovan, jer i da se pomeris da se odbranis, u su igle koje ce ti naneti takodje 50 damage! Xaxaxaxaxaxaxaxa!
Ognjen-Shadow Ninja
Ognjen-Shadow Ninja
Academy Student

Wed 13 Jul 2011, 13:18
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg11Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (840/890)
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg13Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (510/810)
Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Left_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Fg12Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Empty_bar_bleueDaniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Right_bar_bleue (510/840)

Dodjavola sta da radim sateran sam u cosak , Ok sad cu da ti presecem taj zid sto me blokirao da li si lud da dajes jos 100 chakre ja ne bih da sam na tvom mestu :

Daniel (Clone) VS. Ognjen Shadow! Lighti11
Sponsored content

Back to top