Namikaze Clan 晶遁 Shōton Clan
+7
NNW Game Master
Jushiro Ukitake
Orochimaru
Kimamaru
Mizuki Sora
Namikaze Minato
Conte Uchiha
11 posters
Page 2 of 2 • 1, 2
- Zack UchihaAcademy Student
Re: Namikaze Clan 晶遁 Shōton Clan
Tue 23 Aug 2011, 11:31
JA PREDLAZEM DA SE SVI KLANOVI UREDE JER SVI IDU U OVAJ KLAN ZATO STO JE NAJACI MENI NIJE KRIVO NEGO POGLEDAJ TE NEKI KLANOVI I NEMAJU TEHNIKU ZA 50 LV A OVAJ KLAN NA 50 LV IMA TEHNIKU KOJA KVARI 450 NIJE FER JA CENIM MINATOV TRUD I SKIDAM MU KAPU KLAN JE IZVRSTAN ALI NEKA SE MALO TI KLANOVI UJEDNACE
- GostGuest
Tue 23 Aug 2011, 12:45
da stvarno pogledajte imate bar jedno 3 klana koji cekaju da se naprave kartice ja bih voleo kad bi admini malo brze reagovali i brze pravili ove klanove jer neki cekaju mnogo vremena da bi napravili u clan i stvarno ovaj klan je izvrstan i jako dobro napravljen i svidja mi se samo neznam malo mi je glupo da taj ko hoce da udje u clan mora da ima zemljani element -.- evo ja sam puppet master i kako cu ja da imam zemljani element!
- GostGuest
Sat 27 Aug 2011, 03:02
Mogu u klan Mianto-san ?? Fu PLZ al mozes da mi pozajmis pare da bi mogao da udjem u klan ako me prime psoto nemam para??
- GostGuest
Sat 27 Aug 2011, 12:30
Pitaj Orochimarua da ti pozajmi pare on svima pozajmljuje posto je bogatas ja bas i nemam tako mnogo koliko i mislis (1 pitanje znam da nije bas lepo da pitam ove je si li ti sasori puppet ninja ako jesi odg mi preko pm)
- OrochimaruGenin
Sat 27 Aug 2011, 13:29
Nema sta bogatas je bogatas hehehe ajde evo ti 10 000 ryo..da mozes da kupujes tehnike i to
- Lora MishimotoSpecial Jounin
Sat 27 Aug 2011, 14:03
koliko sam ja shvatila u ovom klanu mogu da udju samo ninje koj imaju zemljani elementi
- GostGuest
Sat 27 Aug 2011, 14:18
Po meni nepotrebno je imati zemljani element -.- jer ce to biti velika retkost da neko ima zemljani element i velika glupost -.- pitaj admine po meni je nepotreban zemljani element za ovaj clan...(npr ja i sasori smo puppet masteri pa kako cemo mi da imamo zemljani element -.-)
- Lora MishimotoSpecial Jounin
Sat 27 Aug 2011, 14:47
pa ja sam tako gore procitala pa zato ja sam isto puppet master :Sashead : Imam i puppet clan
- Namikaze MinatoAcademy Student
Sat 27 Aug 2011, 16:37
Nemojte da spamijete ovde jer ovo nije mesto za spamovanje i pozajmljivanje para, u klan ces moci da udjes samo ako si pupet master ili medic, a ako si regular ninja samo ako na pocetku dobijes element zemlje...
- Erza NamikazeAcademy Student
Mon 28 May 2012, 21:13
Želim da uđem u klan, oduzmite mi novac kad sakupim koliko treba.
- GostGuest
Thu 07 Jun 2012, 09:55
Mogu li ipak u ovaj klan kad mi admini promjeni ime u Raiken Namikaze (ako mi mianto bude dao)
i da budem medicial tako sam odlucio ipak necu uchiha i necu madaru kao lika
i da budem medicial tako sam odlucio ipak necu uchiha i necu madaru kao lika
Page 2 of 2 • 1, 2