- GostGuest
Hebi Organization Office
Wed 10 Aug 2011, 19:16
Ovo je kancelarija Hebi organizacije...ovde clanovi mogu primati misije...naredjenja i ostale stvari od sefova organizacije
- GostGuest
Re: Hebi Organization Office
Wed 10 Aug 2011, 19:19
svi prisutni u org a najbitnije Zack Uchiha da dodju ovde na jedan dogovor...
- GostGuest
Wed 10 Aug 2011, 19:29
ok hiashi ovde si...ovo cu ti reci da Zack ne cuje ali mislim da je Zack Uchiha dosao u nasu org da bi spijunirao sta mi radimo evo malopre sam malo gledao i video da on pripada Warui org
- Zack UchihaAcademy Student
Wed 10 Aug 2011, 19:35
ja vas ne spijuniram sto bi teo da unistim org koja je pripadala mojoj sestri
to je glupo warui koristim samo da bi radeo neke misije i da me raven uci tehnikama posto imamo iste elemente
to je glupo warui koristim samo da bi radeo neke misije i da me raven uci tehnikama posto imamo iste elemente
- GostGuest
Wed 10 Aug 2011, 19:37
ok jer samo da znas Raven je napravio org posvecenu zlu a ovo je organizacija posvecena dobru tako da bi bilo bolje da pazimo na to sto ti radis a 1 stvar ova org se nikad nije ni sastavila do kraja moracemo da naucimo dosta toga pre nego sto je do kraja sastavimo
- HiashiAcademy Student
Wed 10 Aug 2011, 20:57
zack tebe se ne tice mnogo nije vazno
- GostGuest
Thu 11 Aug 2011, 11:22
ovde cu se izviniti adminima sto sam pravio teme bez njihove dozvole i zato se povlacim iz ove organizacije (iako neznam dali je ova organizacija ikada postojala)
- HiashiAcademy Student
Thu 11 Aug 2011, 11:30
odlazim i ja ionako cu napravim svoju
- GostGuest
Thu 11 Aug 2011, 11:33
ali vi ne shvatate sve ovo sto smo radili je bilo bez dozvole admina...a i ti Hiashi kako mislis da napravis svoju org kada neznas ni sliku da ubacis u neki text! samo se nadam da ce admini meni oprostiti i da necu dobiti opomenu ili cak ban a i ne bih ti preporucio da pravis org dok si tamo mali lvl
- ANBU CaptainANBU
Thu 11 Aug 2011, 12:35
Fu, Hiashi
Tu ste! Kako se usudjujete da pravite organizaciju bez znanja naseg gospodara, ako on sazna za ovo, tesko vama. Vi ste deo Fondacije i nemozete samovoljno raditi sta vi hocete! I sve dok ste u Fondaciji nemozete biti ni u jednoj drugoj organizaciji!
- HiashiAcademy Student
Thu 11 Aug 2011, 12:38
ja mislim da sam rekao za organizaciu
- GostGuest
Thu 11 Aug 2011, 15:07
ovo nismo mi pravili organizaciju ovo je nekad bila naomijeva organizacija mislili smo da pokusamo da je popravimo ali nije vredelo svejedno ja izlazim iz nje jer ce mi ona samo doneti nevolje...a za organizaciju sad bude reko nasem gospodaru tako da nemas sta da brines zna on za ovo