OPet sam tu
+2
Zack Uchiha
Stewcha
6 posters
OPet sam tu
Thu 11 Aug 2011, 09:13
E ovako opet sam dosao nisam bio ovih dana tu znate kako je leto i ostalo zezanje nisam imao vreme za forum kao i ostali admini...
XP sam dodao kome trebao, ryo i ostalo... Ako nekom treba nesto neka napise ovde ili neka mi posalje poruku da sredimk sve to..
Posto ovih dana pocinje nova saga i krece malo renoviranje foruma i poboljsavanje same igre i ostaloga tako da nas ceka vise zabave i uspeha
XP sam dodao kome trebao, ryo i ostalo... Ako nekom treba nesto neka napise ovde ili neka mi posalje poruku da sredimk sve to..
Posto ovih dana pocinje nova saga i krece malo renoviranje foruma i poboljsavanje same igre i ostaloga tako da nas ceka vise zabave i uspeha
- Zack UchihaAcademy Student
Re: OPet sam tu
Thu 11 Aug 2011, 10:29
superrr
STEWCHA IS BACK
hteo bih da pitam ako bi mogla da se napravi titula lorda da to bude obicna titula nemas nikakve prednosti kaoo lord i to tobi bilo ne pravedno nego samo onako da bude makar ukras ili to imaju oni koj su vodje nekog klana ili organizacbro a ja bih zeleo da budem prvi nosilac te titule plizz
i ako ovo nije dovoljno smislite vi nesto
zeleo bih da napravim organizaciju i da se zove Shadows daz ono bude sa crvenim slovima
STEWCHA IS BACK
hteo bih da pitam ako bi mogla da se napravi titula lorda da to bude obicna titula nemas nikakve prednosti kaoo lord i to tobi bilo ne pravedno nego samo onako da bude makar ukras ili to imaju oni koj su vodje nekog klana ili organizacbro a ja bih zeleo da budem prvi nosilac te titule plizz
i ako ovo nije dovoljno smislite vi nesto
zeleo bih da napravim organizaciju i da se zove Shadows daz ono bude sa crvenim slovima
- RavenJounin
Thu 11 Aug 2011, 12:03
meni treba 400 creator poena od borbe sa ono troje i jos preko 200 creator poena od sparinga
- GostGuest
Thu 11 Aug 2011, 15:22
samo neznam nisam gledo dali si video u shinobi avengers organizaciji da li si primetio da je alex ninja stavio nove misije pa da mi dodas xp i ryo od misije i ako mozes da mi sto pre napravis one 2 lutke sto sam ti poslo
- Ognjen-Shadow NinjaAcademy Student
Fri 12 Aug 2011, 10:25
One ledene tehnike Stewcha da se urade sto sam ti poslao ako nisi uradio
- Tonou TamekazeSpecial Jounin
Thu 01 Sep 2011, 20:47
JA SAM KIMAMARU OVO JE MOJ DRUGI PROFIL A SAD SLUSAJ ALEX-E NAKON OVOGA ME BANUJTE SKROZ JA CU NAC NACIN KAKO DA SAKRIJEM IP ADRESU
e jabacu ti sad mater
a nacicu te kad dođessu sarajevo
ubicu boga ut tebi
OVO SE ODNOSI NA ALEX-A NECE TE ALLAH SPASIT USPUT POZZ GAME MASTERU DAJ MI SVOJ FB MOLIM TE
e jabacu ti sad mater
a nacicu te kad dođessu sarajevo
ubicu boga ut tebi
OVO SE ODNOSI NA ALEX-A NECE TE ALLAH SPASIT USPUT POZZ GAME MASTERU DAJ MI SVOJ FB MOLIM TE
- NNW Game MasterAdministrator
Thu 01 Sep 2011, 20:51
E za ovo ces biti banovan 365 dana, majke mi. Ni Alah ti nece pomoci, majmune bezobrazi. Kako se usudjujes da pretis ostalim clanovima. Ko ti je dao to pravo?!
Zbog ovoga ces dobiti jos jedan ban, i pazi se ako dobijes jos jedan ban, vise neces uci na Forum, banovacemo ti IP adresu, pa ces onda uci.
Zbog ovoga ces dobiti jos jedan ban, i pazi se ako dobijes jos jedan ban, vise neces uci na Forum, banovacemo ti IP adresu, pa ces onda uci.
- GostGuest
Thu 01 Sep 2011, 21:55
Koji je ovo kreten xD toliki trud samo zbog 1 osobe da bi (mislim necu nesto da ga vredjam ili nesto) ali stvarno toliko je izgubio samo da bi naudio 1 osobi tako da bolje ne pokusavati da se vratis na forum brzo ce odleteti ovim se zahvaljujem gm jer je brzo reagovao.....a taj profil bi trebao odavno da se iskljuci jer je dupli....