- Lora MishimotoSpecial Jounin
No Danna Klan
Sat 27 Aug 2011, 00:51
O ovom klanu se Nezna nista
CENA ZA ULAZAK U KLAN JE 1000 RYO
No Danna Puppet (moze samo slika da bude od treceg kazekagea)
br 1 No Danna Blade(D50)
br 2 Poison(D30)otvore se usta i izpusti se gas ovo moze da se koristi kao obrana ili napad pored demage stunujes protivnika na 1 potez
Health 200 Chakra:20
lv 10
Hidden Puppet
ovo je osnovna tehnika puppet mastera
kada iskoristite ovu tehniku vasa lutka izbeguje napad
i brzo se krece
lv 10 chakra 10
Ultimate puppet Defense
kada protivnik napadne vasu lutku sa tajjutsu ili oruzijem
mozete da aktivirate ovo onda vasa lutka uhvati protivnika otvori usta u koja se nalazi bomba stetu prima i protivnik a i vasa lutka a sto se tice napada koj je on uradeo on je prepolovljen
Deamge 40 Energy 20 lv 15
-topping up dolls
samo koriscenje ove tehnike je opasno sa ovom tehnikom mozete dopunjivati vasu lutku energijom cakrom
vase sakra niti u trenutku kada koristite ovu tehniku postaju veoma slabi i lako mogu da se prekinu kada aktivirate ovu tehniku 2 poteza ne smete da se pomerite kao sto sam i rekla svaki makac i niti mogu da puknu
evo ovako koliko zelite da dodate lutki toliko se oduzima vama
chakra 50 lv 15
-multi sembon burst
veoma jaka tehnika vasoj lutki se otvore sitne rupice i iz nje izlaze toliko brzi semboni da nemogu da se izbegnu (ovu tehniku mohu da izbegnu samo veci lv od 25) ako ovu tehniku
upotrebite u jednoj borbi vise od 5 puta vasa lutka ce se raspasti
demage 50 chakra 50 lv 20
-puppet shild
ako neko uspe da zaobidje vasu lutku mozete aktivirati ovu tehniku i lako se odbraniti tako sto ce vasa lutka da se iznenada stvori ispred vas defense 100
chakra 80 lv 25
-puppet clone
kada ovu tehniku aktivirate vi svoje telo brzo zamenite lutkom i lutka umesto vas primi napad dok vas neprijatelj shvati da njegova tehnika nije uspela vi cete biti daleko
chakra 50 lv 35
Mikoru Tehniques
ovo tehnika se koristi u kranjim slucajevima veom specificni tehnika koji se stavlja na lutku tada svaki potez lutki se dodaje po 50 health a vama se oduzima
chakra 200 lv 35
-sick space
kada aktivirate ovu tehniku vasa lutka pukne i iz sve njene delove izadje otrov stun 3 poteza
demage 100 chakra 200 lv 40
death spacer
za ovo vam je potrebna posebna lutka
koruki Explosive Puppet
kada se ova tehnika iskoristi Koruki Explodiruje unistava sve u krugu od 2 km
Demage full energy 400 lv 50
-dolls time
tehnika kojom prizivate 10 no danna lutki koje imaju 100 health njihovo oruzije je kusenagi sword(50 demage) kada sve 10 lutke budu unistene ne odnosi se na vase prave lutke ovu tehniku mozes aktivirati samo jedan put tokom borbe
chakra 300 lv 50
-ultimate summoning puppet
Health 400 Energy 400
ova lutka poseduje 5 velika giant shurikena(D 60 E 50 ) i kusenagi svord(D 50 E 60) on sluzi samo da bi zastitio ostale lutke lutkino ime je kimuru
chakra 350 lv 55
-ultimate fire
lutki na rukama izadju plamenobacaci jako je tesko izbeci plamen
demage 300 energy 400 lv 55
puppet chakra curse
za ovu tehniku vam je potrebno 10 lutaka koje prizivate sa dolls time te 10 lutke opkole protivnika
na zemlju se napravi znas u protivnik tokom celog meca nemoze da koristi chakru
chakra 600 lv 65 (samo ja imam ovu tehniku i naravno dobijam je tek na 65 i smem samo u krajnjim slucajevima da je koristim)
CENA ZA ULAZAK U KLAN JE 1000 RYO
No Danna Puppet (moze samo slika da bude od treceg kazekagea)
br 1 No Danna Blade(D50)
br 2 Poison(D30)otvore se usta i izpusti se gas ovo moze da se koristi kao obrana ili napad pored demage stunujes protivnika na 1 potez
Health 200 Chakra:20
lv 10
Hidden Puppet
ovo je osnovna tehnika puppet mastera
kada iskoristite ovu tehniku vasa lutka izbeguje napad
i brzo se krece
lv 10 chakra 10
Ultimate puppet Defense
kada protivnik napadne vasu lutku sa tajjutsu ili oruzijem
mozete da aktivirate ovo onda vasa lutka uhvati protivnika otvori usta u koja se nalazi bomba stetu prima i protivnik a i vasa lutka a sto se tice napada koj je on uradeo on je prepolovljen
Deamge 40 Energy 20 lv 15
-topping up dolls
samo koriscenje ove tehnike je opasno sa ovom tehnikom mozete dopunjivati vasu lutku energijom cakrom
vase sakra niti u trenutku kada koristite ovu tehniku postaju veoma slabi i lako mogu da se prekinu kada aktivirate ovu tehniku 2 poteza ne smete da se pomerite kao sto sam i rekla svaki makac i niti mogu da puknu
evo ovako koliko zelite da dodate lutki toliko se oduzima vama
chakra 50 lv 15
-multi sembon burst
veoma jaka tehnika vasoj lutki se otvore sitne rupice i iz nje izlaze toliko brzi semboni da nemogu da se izbegnu (ovu tehniku mohu da izbegnu samo veci lv od 25) ako ovu tehniku
upotrebite u jednoj borbi vise od 5 puta vasa lutka ce se raspasti
demage 50 chakra 50 lv 20
-puppet shild
ako neko uspe da zaobidje vasu lutku mozete aktivirati ovu tehniku i lako se odbraniti tako sto ce vasa lutka da se iznenada stvori ispred vas defense 100
chakra 80 lv 25
-puppet clone
kada ovu tehniku aktivirate vi svoje telo brzo zamenite lutkom i lutka umesto vas primi napad dok vas neprijatelj shvati da njegova tehnika nije uspela vi cete biti daleko
chakra 50 lv 35
Mikoru Tehniques
ovo tehnika se koristi u kranjim slucajevima veom specificni tehnika koji se stavlja na lutku tada svaki potez lutki se dodaje po 50 health a vama se oduzima
chakra 200 lv 35
-sick space
kada aktivirate ovu tehniku vasa lutka pukne i iz sve njene delove izadje otrov stun 3 poteza
demage 100 chakra 200 lv 40
death spacer
za ovo vam je potrebna posebna lutka
koruki Explosive Puppet
kada se ova tehnika iskoristi Koruki Explodiruje unistava sve u krugu od 2 km
Demage full energy 400 lv 50
-dolls time
tehnika kojom prizivate 10 no danna lutki koje imaju 100 health njihovo oruzije je kusenagi sword(50 demage) kada sve 10 lutke budu unistene ne odnosi se na vase prave lutke ovu tehniku mozes aktivirati samo jedan put tokom borbe
chakra 300 lv 50
-ultimate summoning puppet
Health 400 Energy 400
ova lutka poseduje 5 velika giant shurikena(D 60 E 50 ) i kusenagi svord(D 50 E 60) on sluzi samo da bi zastitio ostale lutke lutkino ime je kimuru
chakra 350 lv 55
-ultimate fire
lutki na rukama izadju plamenobacaci jako je tesko izbeci plamen
demage 300 energy 400 lv 55
puppet chakra curse
za ovu tehniku vam je potrebno 10 lutaka koje prizivate sa dolls time te 10 lutke opkole protivnika
na zemlju se napravi znas u protivnik tokom celog meca nemoze da koristi chakru
chakra 600 lv 65 (samo ja imam ovu tehniku i naravno dobijam je tek na 65 i smem samo u krajnjim slucajevima da je koristim)
Re: No Danna Klan
Sat 27 Aug 2011, 14:06
prvo moram da dobijem potvrdu od admina i da mi naprave kartice a ako je klan odobren a admine mrzi da prave kartice mogu ja i ovako da ih koristim samo pisem i to zar tako nije bilo na pocetnu foruma
- GostGuest
Sat 27 Aug 2011, 14:11
Meni je rekao NNW da ce da napravi karice kad zatwore forum na nekomiko dana
unapred hvala
unapred hvala
- GostGuest
Sat 27 Aug 2011, 18:19
mogu ja da budem u ovom clanu (jeste da vec imam kekkei genkai ali da napravimo da ovaj clan nije kekkei genkai da nije bloodline vec samo ovako ako nek lutkar oce da pobljsa sebe)
I mogao bih da smisljam napade i slike znam da stavim u poruke tako da bih hteo da pitam admine ja sam vec utrenirani puppet ninja a nisam ni znao da ovakav clan moze da se napravi tako da bih voleo ili da ovaj delimo ja i Lora....
I mogao bih da smisljam napade i slike znam da stavim u poruke tako da bih hteo da pitam admine ja sam vec utrenirani puppet ninja a nisam ni znao da ovakav clan moze da se napravi tako da bih voleo ili da ovaj delimo ja i Lora....
Sat 27 Aug 2011, 18:24
ahh pa neznam ja ocu prvo da napravim klan i to sve jer No Dann(od crvenog peska) je po mom omiljenom liku a i nekad tamo hocu da ovaj klan predje u selo aa admini za neki dan zatvaraju forum pa ce oni da mi naprave napade mogu ja sama da smisljam dosta sam ih smisleo hvala ali drugi put
Sat 27 Aug 2011, 18:28
i Sasori prvo nabavi 1000 ryo i tek onda a od klana dobijes lutku
Sun 28 Aug 2011, 21:53
admini izmenio sam neke tehnike i neke dodao posto sam shvatio da je ovaj klan mng slabiji za razliku od drugih pa sam malo pojacao tehnike i molim vas napravite sutra ili prekosutra pre zatvaranje foruma ove tehnike za 10 lv i ovu lutku da No Danna clanovi imaju sa sta da se bore i da leveluju hvala unapred
molim vas ucinite to posto ja i sasori nemozemo da zaradimo dosta xp sa kunai nozevima i tim nekim slabim tehnikama
molim vas ucinite to posto ja i sasori nemozemo da zaradimo dosta xp sa kunai nozevima i tim nekim slabim tehnikama
- Jushiro UkitakeGenin
Tue 30 Aug 2011, 10:53
Kako je upste napravljen ovaj klan Lora ti si genin !!!! i kakav je klan kada nema kartice xD
- GostGuest
Tue 30 Aug 2011, 11:08
PA trerba da se napravi sad kad zatvore forum za 2-3 dana mozda i malje a ozda i vise rekli su da ce da naprave