Kapija sela lisca
+47
Shikamaru
Hayato Chiba
Mikoshi Inuzuka
48569495
Erza Namikaze
Hei Kaguya
8546548
Archer Shadow
Dzoni Hatake
Takao Uchiha
Sarutobi Konohamaru
Lilai
Namikaze Naruto
P.
Sarutobi Kunichika
Renji Abarai
48689
Daichi Namikaze
Zeljko97
45485465
K.
Nishi Hyuga
Aiko Shadow
Hisashi Namikaze
Satoshi Nara
Konsai Uchiha
Abel Nightroad
haspat
Yamamoto
Kisame Hoshigaki
Korubuskin Uchiha
Cempa Kurosaki
Andaime Tsuchi
NNW Game Master
Hokuto Kenjin
Ulquiorra Schiffer
Kurapica Kuruta
Raven
Yukimaru
Shisui Uchiha*
Wood Pupet Clone
Blablba
Kotsuko Hagane
Zacui Yokubi
Namikaze Minato
Ryuk
Stewcha
51 posters
- Erza NamikazeAcademy Student
Re: Kapija sela lisca
Sun 04 Nov 2012, 01:27
De baš nađe da citiraš ružnu brenu. Hajde da mi pokažeš tvoju novu kancelariju, imam svašta da ti pričam i nadam se da i ona nije ljubičasta.
- Erza NamikazeAcademy Student
Sun 04 Nov 2012, 01:31
(facepalm)
Jel ti vodiš selo il grand paradu?
Jel ti vodiš selo il grand paradu?
- K.Jounin
Sun 04 Nov 2012, 22:18
(K. Se sa Lilai pojavljuje ispred kapije sela)
Kasai , dosao sam u miru , ako mi verujes pusti me u selo da popricam sa tobom u vezi skorasnjih dogadjaja
Kasai , dosao sam u miru , ako mi verujes pusti me u selo da popricam sa tobom u vezi skorasnjih dogadjaja
- GostGuest
Sun 04 Nov 2012, 22:37
(Kasai se stvori ispred uljeza...)
Vi....
(Pogleda i oboje popreko...)
K, kako samo imas smelosti da dodjes ovde posle svega sto si nam uradio! Posle svog zla koje si naneo ovim ninjama i ovom selu!
A ti mala, imala si smelosti da pridjes kapiji sela iako si ga posle smrti Hisashi-senseia izdala i napustila! Pobeglas i za ovim ovde, sta li ti je samo utuvio u tu tvoju ludu glavu. Izdala si selo, nase i poverenje Hisashi-senseia, Lady Erze, i svih ostalih i samo tako otisla bez reci. SRAMOTA!
(Kasai podize ruku na celo, i duboko uzdahnu...)
Imam toliko razloga da vas zarobimo i da vas ubijemo, mozda jesi jak K ali potiv nas svih ne bi mogao, ali sada je situacija jako teska za moje selo, zato moram da prihvatim svaku pomoc koju mogu da dobijem. Ovo ce vam biti poslednji put da ulazite u Konohu, i posle ovoga nikada se vise nemojte vracati, za vasu pomoc platicemo vam, jer ne zelimo da ostajemo duzni sljamu kao sto ste vi. Udjite.
Vi....
(Pogleda i oboje popreko...)
K, kako samo imas smelosti da dodjes ovde posle svega sto si nam uradio! Posle svog zla koje si naneo ovim ninjama i ovom selu!
A ti mala, imala si smelosti da pridjes kapiji sela iako si ga posle smrti Hisashi-senseia izdala i napustila! Pobeglas i za ovim ovde, sta li ti je samo utuvio u tu tvoju ludu glavu. Izdala si selo, nase i poverenje Hisashi-senseia, Lady Erze, i svih ostalih i samo tako otisla bez reci. SRAMOTA!
(Kasai podize ruku na celo, i duboko uzdahnu...)
Imam toliko razloga da vas zarobimo i da vas ubijemo, mozda jesi jak K ali potiv nas svih ne bi mogao, ali sada je situacija jako teska za moje selo, zato moram da prihvatim svaku pomoc koju mogu da dobijem. Ovo ce vam biti poslednji put da ulazite u Konohu, i posle ovoga nikada se vise nemojte vracati, za vasu pomoc platicemo vam, jer ne zelimo da ostajemo duzni sljamu kao sto ste vi. Udjite.
- K.Jounin
Sun 04 Nov 2012, 22:40
Pazi kako pricas sa njom , nastavicemo razgovor u tvojoj kancelariji
- GostGuest
Sun 04 Nov 2012, 22:47
(Kasai dize ruku i zaustavi K-a)
Stani. Ulazis u moje selo, i ulazis u moju kucu, tu je moja porodica. Imaj postovanja prema tome, ako zelis da pomognes dobro dosao ako zelis da mi popujes i da mi pridikujes, kao i da budes arogantan kao i inace, onda se slobodno okreni i idi. Jer takva pomoc nam nije potrebna. A sve sto sam rekao je istina i zato te to vredja.
(Kasai ga gleda direktno u oci...)
Ako hoces pomozi i povinuj se pravilima nase kuce, ako neces slobodno se vati tamo odakle si i dosao. dakle?
Stani. Ulazis u moje selo, i ulazis u moju kucu, tu je moja porodica. Imaj postovanja prema tome, ako zelis da pomognes dobro dosao ako zelis da mi popujes i da mi pridikujes, kao i da budes arogantan kao i inace, onda se slobodno okreni i idi. Jer takva pomoc nam nije potrebna. A sve sto sam rekao je istina i zato te to vredja.
(Kasai ga gleda direktno u oci...)
Ako hoces pomozi i povinuj se pravilima nase kuce, ako neces slobodno se vati tamo odakle si i dosao. dakle?
- K.Jounin
Sun 04 Nov 2012, 22:49
Opusteno , kada dodjem da pomognem ja sam tu da pomazem , nemas razloga za brigu
- GostGuest
Sun 04 Nov 2012, 22:51
Uredu. Ako prihvatas da se ponasas pristojno, i da nas se postujes onda udji. Jer to sto si ti jaci od nas ne znaci da ne trebas da nas postujes.
(Kasai spusti ruku, i krenu ka selu...)
Hajde u kancelaiju, tamo ce mo raspravljati o daljim planovima.
(Kasai spusti ruku, i krenu ka selu...)
Hajde u kancelaiju, tamo ce mo raspravljati o daljim planovima.
- Kisuke UraharaAdministrator
Mon 05 Nov 2012, 17:38
Hei-saaaaan!!! Sta je ovo, ne mogu unutra, nekakva barijera je okolo. Do djavola!
HOCE LI ME NEKO PUSTITI UNUTRAAAAAAAAAAAA!!!!
IMA LI KOGAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
HOCE LI ME NEKO PUSTITI UNUTRAAAAAAAAAAAA!!!!
IMA LI KOGAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
- Ezvene reboAcademy Student
Mon 05 Nov 2012, 17:46
mmm . . . Kisuuke -kun... . . mislim da nema potrebe . . .za tolikom vikom .. . *rece stidljivo*
Mon 05 Nov 2012, 18:05
Cuti bre Yoruichi, vidis da.
Oooo... Hokage-san klanjam vam se.
(Kisuke se pokloni. A yoruichi ne.)
-.- sta radis to, pokloni se, glupaco jedna!
(rece tiho ali glasno) xDDDD
Oooo... Hokage-san klanjam vam se.
(Kisuke se pokloni. A yoruichi ne.)
-.- sta radis to, pokloni se, glupaco jedna!
(rece tiho ali glasno) xDDDD
- Ezvene reboAcademy Student
Mon 05 Nov 2012, 18:37
*pokloni se*
duboko se .... . . ovaj. . . izvinjavam .. . *promuca postidjeno*
duboko se .... . . ovaj. . . izvinjavam .. . *promuca postidjeno*
Mon 05 Nov 2012, 18:42
Hajdemo sad.
hei-san nas ceka.