Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Zacui Yokubi
Zacui Yokubi
Special Jounin

Rei's mision: Search for Orochimaru - Page 2 Empty Re: Rei's mision: Search for Orochimaru

Tue 01 Nov 2011, 16:29
Nisam ja siguran... Kako god Rei je mrtav... Senzu vas je izdao, Rei je pao jer se nije nadao da ce ga najbolji prijatelj napasti...

Nesto se sprema...
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Rei's mision: Search for Orochimaru - Page 2 Empty Re: Rei's mision: Search for Orochimaru

Tue 01 Nov 2011, 16:36
Sta?! Nemogu da verujem, nemoguce da je Tokai mrtav... To je nemoguce...
Zacui Yokubi
Zacui Yokubi
Special Jounin

Tue 01 Nov 2011, 16:41
Moguce je.... Senzo se udruzio sa Orochimarua i hteo da i Tokaji bude sa njima ali on nije hteo nije hteo tebe da izda!
Itachi je upotrebio amaterasu nisam verovao da je sposoban za takvo nesto i Tokaji je izgoreo do smrti, nije nista ostalo od njega...

To sam saznao od drugih ninji a sada sam i ja dosao cim sam cuo sta se desilo pratio sam njegovu chakru u nadi da ga spasim ali kasno... Video sam samo tipa sa kapuljacu kako nestaje tehnikom koju znamo samo mi iz Zenkai!!! Nesto nije u redu sta god da je nije dobro!
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Tue 01 Nov 2011, 16:45
ITACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII OROCIMARUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Platicete mi za ovo, ovo nije kraj, Orocimaru zapamti moje reci! JA CU TE LICNO UBITI GOLIM RUKAMA

Ja sam Drugi Hokage Namikaze Minato i moje reci zapamti ... Ja sam Zuta Munja Sela Sakrivenog u Liscu!!!
Zacui Yokubi
Zacui Yokubi
Special Jounin

Tue 01 Nov 2011, 16:52
Minato!!! Kontrolisi se moramo biti pribrani i ja zelim da osvetim Tokaija! Da sam samo pre stigao spasao bi ga.... khhhh... ali sada je u pitanju nesto vise moramo biti oprezni nesto se sprema... osecam to...
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Tue 01 Nov 2011, 16:58
Nebrini se Zacui ovoga puta mi nece pobeci Proklet da si Orocimaru i dan kada sam te za ucenika uzeo... Svemu sam te naucio sto znam, sve.... Ali ovo je kraj...

Rei's mision: Search for Orochimaru - Page 2 Znakov11
Rei's mision: Search for Orochimaru - Page 2 Summon11

Rei's mision: Search for Orochimaru - Page 2 Gamabuntax

Gamabunta slusaj me, sada aktiviraj svoj Sage Mood i pokusaj da pronadjes Orochimarua...
Zacui Yokubi
Zacui Yokubi
Special Jounin

Tue 01 Nov 2011, 17:00
Nemoguce je, ja sam senzor tip ninje, gde god da su nemogu ih naci... Veovatno imaju nekakvu barijeru!
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Academy Student

Tue 01 Nov 2011, 17:16
Dodji samnom u Selo Zacui... Moram se spremiti za predstojecu bitku...
Zacui Yokubi
Zacui Yokubi
Special Jounin

Tue 01 Nov 2011, 18:06
U redu je Minato idemo moramo naci i ubiti Orochimarua...
Sponsored content

Back to top