- SenzoANBU
Re: Senzu/Rei house
Sat 12 Nov 2011, 16:21
Dugo sam bio u potragu Rei konacno sam nasao ono sto sam trazio sada imamo tri maca hahahhahahahha
Nasao sam ga!!!
Iamo tri maca Rei jos samo cetri i ti ces biti slobodan Nipocho!!!
Nasao sam ga!!!
Iamo tri maca Rei jos samo cetri i ti ces biti slobodan Nipocho!!!
- Macevi sela magle u nasem posedu:
- Tokaji HayatoSpecial Jounin
Mon 14 Nov 2011, 09:25
Odlicno Senzo imamo tri maca u nasem posedu hhahahahahah odlicno! Nas plan napreduje...
- Shisui Uchiha*Academy Student
Mon 14 Nov 2011, 15:28
Zelim da prijavim jedan mac se nalazi kod jednog ninje kog ja znam zove se ravenz ima jednu veoma jaku tehniku Raven mode treba da se pazite on ga verovatno cuva u svom selu jedan mogu da nabavim od alex ninje ali ne verujem da ce mi ga dati tek tako
Wed 16 Nov 2011, 13:04
Hahahahahaha odlicno Kabuto! Vidim uzeo si novo telo, ali nadam se da znas cenu toga nece moci vecno da ti traje hahahahahahah sve ima svoje mane...
Nema veze sacekacemo turnir na turniru cemo videti sposobnosti od svakog! A nakon toga idemo u finalni napad! Unisticemo ceo svet! Hahahahaha
Nema veze sacekacemo turnir na turniru cemo videti sposobnosti od svakog! A nakon toga idemo u finalni napad! Unisticemo ceo svet! Hahahahaha
Wed 16 Nov 2011, 13:18
Nipocho molim te od sad me zovi shisui uchiha i ja sam prvi sin orochimarua
ne zelim da me iko zna kao kabuta (kabuto je proslost njegovo telo ce se od sad koristi ti za edo tensei
ne zelim da me iko zna kao kabuta (kabuto je proslost njegovo telo ce se od sad koristi ti za edo tensei
Wed 16 Nov 2011, 13:25
Dobro Shisui cuvacu tvoju tajnu nebrini, Edo Tensei, mislim da ce to biti nemoguce da izvedes jer ti ne treba samo telo vec i dusa onoga a tvoja je trenutno u Shisuijevom telu... hahhahahahaha
Wed 16 Nov 2011, 13:29
ko ga sisa smisli cemo mi nesto kad smo mogli onako minata da unistimo sta je jedno ubudjavelo telo za nas
- SenzoANBU
Mon 21 Nov 2011, 14:20
Rei prijavio sam se na tunrir, ove godine turnir ce biti bas zabavan izgleda hahahah