- Shisui Uchiha*Academy Student
Re: Razgovor
Tue 15 Nov 2011, 21:25
OK reci sta treba ?? e da zeleo sam i ja sa tobom da pricam ako imas fb pituj me
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002261194631
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002261194631
- Alker KaguyaJounin
Tue 15 Nov 2011, 21:26
Hajde reci sta imas prvo ti ovde (tema je sigurna jer kao niko nezna gde smo)
Tue 15 Nov 2011, 21:32
Zelim da ja i ti napravimo ti msm sa Orochiem sam samo zato sto me je nasao kao bebu i zato sto mi treba njegova moc ovako imam svpje planove zelim da osnujem Kawai Organization ninje u toj org ce pomagati svima msm naravno kad plati(te ninje ce biti placenici za sve poslove) cilj je posle da napravim selo skriveno pod oblacima(sky nation) u kojoj ce naprimer recimo vladati ja i ti posto cemo mi biti feudalni lordovi sada upravo se spremam da ojacam da cu biti na rank Orochia spremam eksperiment a i ovako imam nekoliko zabranjene tehnike ako zelis mogu te nauciti multi shadow clone jutsu
a sada dobijam tehniku za zarobljavanje demona mozemo i oko toga nesto da uradimo
PA SAM SE PITAO ZELIS LI DA BUDEMO LORDOVI NOVE NACIJE ????
a sada dobijam tehniku za zarobljavanje demona mozemo i oko toga nesto da uradimo
PA SAM SE PITAO ZELIS LI DA BUDEMO LORDOVI NOVE NACIJE ????
- Alker KaguyaJounin
Tue 15 Nov 2011, 21:34
Kabuto vreovatno me neznas dugo sam se krio i tajno vezbao.... Inace moje ime je Darth Ped tako su me pre znali ali sada koristim moje pravo ime...
Opusti se samo zelim da razgovaramo o necemu vaznom tvoja karijera je u pitanju....
Lep je tvoj plan, mozda ga i prihvatim, ali znaj tvoju poziciju jer nisi u poziciji da pregovaras....
Zelim da mi kazes o Deru jer je Dero moj objektiv necu se smiriti dok ga ne ubijem!
Opusti se samo zelim da razgovaramo o necemu vaznom tvoja karijera je u pitanju....
Lep je tvoj plan, mozda ga i prihvatim, ali znaj tvoju poziciju jer nisi u poziciji da pregovaras....
Zelim da mi kazes o Deru jer je Dero moj objektiv necu se smiriti dok ga ne ubijem!
Tue 15 Nov 2011, 21:38
XAxaxa ti mislis da neznam ko si znao sam da si darth ped ali to sad nije vazno a dero je uobrazeno prase ko je se treba sto pre resiti pokusava da sakupi svih 7 maceva magle i onaj 8 koj je kod zacui da bi napravio ultimativnu lutku bla bla bla ali naravno u tome nikad nece uspeti jer ne sluti sta mu ostale ninje rade iza ledja trenutno zna da si dao jedan mac ravenu i verovatno ce on i senzo krenuti u potragu a vec poseduju 3 maca
- Alker KaguyaJounin
Tue 15 Nov 2011, 21:40
You! Kako znas to sve oko ravena i ostalo!!! Govori!
Tue 15 Nov 2011, 21:45
Xaxaxa pa kada se kreces u losem drustu sve znas ne brini nisam ni moro da kazem deru otkrio je pre mene ali svako ko poseduje mac neka se cuva jer dero i rei i senzo planiraju nesto znam da me koriste ali i to se isplati nekad planiram nekako da ih sjebem ali mi treba pomoc
- Alker KaguyaJounin
Tue 15 Nov 2011, 21:49
Odlicno!!! Maceve sam dugo trazio i nasao i podelio ninjama do kojih se tesko dolazi da bi onemugucio dera, neznam sta planira ali moj jedini cilj je da ga ubijem, i necu stati dok se to ne desi!!!
Zato mozemo da saradjujemo!! Odvedi me do Dera!?
Zato mozemo da saradjujemo!! Odvedi me do Dera!?
Tue 15 Nov 2011, 21:52
posto znam da ovaj razgovor mogu da vide svi recicu ti nesto preko PM