Vazna misija za sve clanove zvuka!!!!
+3
Shisui Uchiha*
Orochimaru
Tokaji Hayato
7 posters
- Tokaji HayatoSpecial Jounin
Vazna misija za sve clanove zvuka!!!!
Thu 08 Dec 2011, 16:17
Pa doslo je vreme da okoncamo ovo hahahahahahaha!!!!
Vreme je da nadjemo sve maceve sela magle!!!
Krenucete da ih skupite, ne brinite bicete mnogo nagradjeni svi!!!
Senzo i Alker ti ces napasti mizukagea Ognjena i oteti mu Raiga maceve!!!
Shisui i M.G. vas dvoje cete napasti tsuchikagea Aleksa i oteti mu Himanekrio mac..
Orochimaru i Dero nadjite preostao mac kod Ravena je!
Svi slobodno povedite wood klonove najvise po 4 ih imate za svakog...
Koristite tehniku koju vas je Senzo naucio da locirate maceve pre nego sto krenete...
To je to krenimo u ostvarivanje nasih pllanova!!!
Vreme je da nadjemo sve maceve sela magle!!!
Krenucete da ih skupite, ne brinite bicete mnogo nagradjeni svi!!!
Senzo i Alker ti ces napasti mizukagea Ognjena i oteti mu Raiga maceve!!!
Shisui i M.G. vas dvoje cete napasti tsuchikagea Aleksa i oteti mu Himanekrio mac..
Orochimaru i Dero nadjite preostao mac kod Ravena je!
Svi slobodno povedite wood klonove najvise po 4 ih imate za svakog...
Koristite tehniku koju vas je Senzo naucio da locirate maceve pre nego sto krenete...
To je to krenimo u ostvarivanje nasih pllanova!!!
- OrochimaruGenin
Re: Vazna misija za sve clanove zvuka!!!!
Thu 08 Dec 2011, 17:01
Dero cekam te i mozemo da krenemo..Mozda izcuim neku tehniku..Pa mozemo krenuti..
- Shisui Uchiha*Academy Student
Thu 08 Dec 2011, 20:00
Uff tsucikage gotov si samo kako te ja cu koristiti wood puppets ima da ga sredimo
- SenzoANBU
Fri 09 Dec 2011, 11:54
U redu je Rei... Ja i Alker cemo da krenemo...
Pa Rei, Shisui, Dero, Orochimaru vidimo se hajde da se kladimo onaj ko prvi uzme mac i vrati se dobija 50.000 ryoa!!!
Alkere idemo....
Pa Rei, Shisui, Dero, Orochimaru vidimo se hajde da se kladimo onaj ko prvi uzme mac i vrati se dobija 50.000 ryoa!!!
Alkere idemo....
- Shisui Uchiha*Academy Student
Fri 09 Dec 2011, 12:00
XAxaxa mozeee
- Alker KaguyaJounin
Fri 09 Dec 2011, 12:02
U redu je idemo Senzo poseticemo Mizukagea hahahhaha.... Ali pre toga zelim da vam se oduzim svima......
- Spoiler:
Hahahahahahhahahahaha svi ste mrtvi!!!Jedan korak pogresan i mrtvi ste!!!
Zar ste stvarno mislili da cu tek ovako da dopustim da sirite zlo... Samo sam se inflitirao u vasu organiaciju...
Stanite bolje se ne pomerajte...
Svi ste uhvaceni!!! (Rei, Senzo, Shisui, Orochimaru, i Dero kao sve ostalo ovde)
Ispod celog hideouta sam postavio kosti koje se aktiviraju na vasu chakru samo se pomerite i aktivirace se!!! Nanece vam 550 damage koji je neizbezan!!!
Cak i da probate da pobegnete hideout je veliki nanelo bi vam 1000x550 damage i bili bi ste mrtvi zato ne pokusavajte nista hahahahhahahahah
Sada ste u mojoj milosti i nemilosti hahahahhahahahahahahahahhahaha
- SenzoANBU
Fri 09 Dec 2011, 12:04
Sta!! Izdajnice platices za ovo...... Svi smo uhvaceni nazalost nema nam spasa!!!!
Meni nije ni potrebno da se krecem a da te ubijem!!!
Meni nije ni potrebno da se krecem a da te ubijem!!!
- Alker KaguyaJounin
Fri 09 Dec 2011, 12:07
Zar mislis da se nisam osigurao od tvog sharingana Itachi... Bolje me ne dirajte ukoliko umrem ili se malo poremeti moj protok chakre pod dejstvom genjutsua svi cete biti mrtvi aktivrace se kosti hahahahahhahaha
Pa sta sada da vam radim...
Prvo cemo Reia i Dera najaci su ovde... Hahahahahah
Odjednom izlaze kosti ispod njih i nanose ima 550 damage!!!
Hahahahahahahhahahahaha
Pa sta sada da vam radim...
Prvo cemo Reia i Dera najaci su ovde... Hahahahahah
Odjednom izlaze kosti ispod njih i nanose ima 550 damage!!!
Hahahahahahahhahahahaha
- Dero GabaichiSpecial Jounin
Fri 09 Dec 2011, 12:10
Health:175/725
Prokletnice!!! Zasto, zasto to radis!!! Izdajice....
Prokletnice!!! Zasto, zasto to radis!!! Izdajice....
- Alker KaguyaJounin
Fri 09 Dec 2011, 12:14
Hahahahahah tako Dero-sensej kleci dole umazan krvlju!!! Hahahahhaha kao i svemocni Rei....
Spustili ste svoj gard i dok ste bili na turnru sve sam ovde spremio i cekao trenutak da vas uhvatim... Jednim udarcem porazicu najace missing ninje hahahahahahahhah
Dero sensej oduvek sam hteo da te ubijem!!! da se osvetim i sada je trenutak...
A sada ste gotovi... Ubicu Dera i Rei-a
Ostalo vam je 175 healtha kosti izlaze i nanose vam 170 damage... prvo cu vas malo muciti ahah a onda vu ubiti ostale!!!
Spustili ste svoj gard i dok ste bili na turnru sve sam ovde spremio i cekao trenutak da vas uhvatim... Jednim udarcem porazicu najace missing ninje hahahahahahahhah
Dero sensej oduvek sam hteo da te ubijem!!! da se osvetim i sada je trenutak...
A sada ste gotovi... Ubicu Dera i Rei-a
Ostalo vam je 175 healtha kosti izlaze i nanose vam 170 damage... prvo cu vas malo muciti ahah a onda vu ubiti ostale!!!
- Dero GabaichiSpecial Jounin
Fri 09 Dec 2011, 12:17
Health:5/725
Khaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa.... Prokletnice!!!!!!! Zar stvarno mislis da mozes da nas porazis tako lako!!!
Upali smo u tvoju zamku ali necemo se predati tako lako!!!
Khaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa.... Prokletnice!!!!!!! Zar stvarno mislis da mozes da nas porazis tako lako!!!
Upali smo u tvoju zamku ali necemo se predati tako lako!!!
- Alker KaguyaJounin
Fri 09 Dec 2011, 12:18
Budale svi ste samo obicni crvi!!!!
Pa ovo je zbogom sve cu vas ubiti sada ovde!!!!Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa ovo je zbogom sve cu vas ubiti sada ovde!!!!Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 41582465Academy Student
Fri 09 Dec 2011, 12:23
Odjednom neko prilazi Alceru sa ledja u bode ga!
Alker se nije nadao... Da ce mu neko prici jer bi se kosti aktivirale ali sada se nisu aktivirale tako da nije ni znao da ce ga neko napasti!!!
Bodem te u predelu srca i umires!
Alker se nije nadao... Da ce mu neko prici jer bi se kosti aktivirale ali sada se nisu aktivirale tako da nije ni znao da ce ga neko napasti!!!
Bodem te u predelu srca i umires!
- Alker KaguyaJounin
Fri 09 Dec 2011, 12:25
Sta! Kako si...........
kh kh (bljuje krv na usta) budale bez ozbira na to kosti ostaju kako kod okrenes ja pobedjujem!!!! Xaxaxaxaxxax
kh kh (bljuje krv na usta) budale bez ozbira na to kosti ostaju kako kod okrenes ja pobedjujem!!!! Xaxaxaxaxxax
- 41582465Academy Student
Fri 09 Dec 2011, 12:30
Haxaxaxa ja nemam chakru kao vi.... niko i nista je nemoze detektovati hahahahhaha zar ne brate?
Nebrini za njih.... Iskoristio sam svu chakru koju sam imao kao i svi wood klonovi ovde u hideoutu i ispod i okolo tvojih kostiju kreirali smo mrezu od drveca koje ce zadrzati kosti dok se izvucemo na sigurno...
Hajde pozurite bezite!!! Nemogu jos dugo da zadrzavam kosti.... Idemo!!! Van hideouta dok ne smislimo nacin da ih uklonimo!!!
Nebrini za njih.... Iskoristio sam svu chakru koju sam imao kao i svi wood klonovi ovde u hideoutu i ispod i okolo tvojih kostiju kreirali smo mrezu od drveca koje ce zadrzati kosti dok se izvucemo na sigurno...
Hajde pozurite bezite!!! Nemogu jos dugo da zadrzavam kosti.... Idemo!!! Van hideouta dok ne smislimo nacin da ih uklonimo!!!
- Alker KaguyaJounin
Fri 09 Dec 2011, 12:31
Khhhhhhhh....aaaaaaa.....