- 41582465Academy Student
Napad na Tsuchikagea
Fri 09 Dec 2011, 13:28
Odjednom dok je Tsuchikage sedeo u svojoj kancelariji iz poda izbijaja drvece i hvata ga!!!
Tsuchikage ovo je kancelarija tvoja nisi imao gde da pobegnes jer nisi ni znao da cemo te uhvatiti... Ne brini necemo te ubiti to jest necemo ako ne pokusas nesto... Zelimo samo da razgovaramo....
Predaj nam mac sela magle i otici cemo u miru.... To je sve sto zelimo...
Tsuchikage ovo je kancelarija tvoja nisi imao gde da pobegnes jer nisi ni znao da cemo te uhvatiti... Ne brini necemo te ubiti to jest necemo ako ne pokusas nesto... Zelimo samo da razgovaramo....
Predaj nam mac sela magle i otici cemo u miru.... To je sve sto zelimo...
- Shisui Uchiha*Academy Student
Re: Napad na Tsuchikagea
Fri 09 Dec 2011, 19:54
I tsucikage sta si odlucio imao si dosta vremena da razmislis M.G Ja mrzim da cekam a to je lose po tsucikagea dajem ti 20:30 ili je selo gotovo kao i ti sa njim
Fri 09 Dec 2011, 20:55
Health:
(630/1000)
Energy:
(480/1000)
Chakra:
(630/1000)
M.G ti idi po mac a ja cu se malo izivljavati (znate kako je ovo ce biti moje prvo ubistvo)
ahhh tsucikage sad da korisna stvar koju imas za kekeigenkai posluzice
(shisui vadi byakugan alex ninji)
M.G ajde uzimaj taj mac i da idemo....
(Shisui odlazi nemoj se ljutis M.G mora idem a ako se nesto desi tu sam xD ae uzimaj taj mac jer je malo zakasnio uzeo sam mu byakugan to mu je opomena da ne kasni)
(630/1000)
Energy:
(480/1000)
Chakra:
(630/1000)
M.G ti idi po mac a ja cu se malo izivljavati (znate kako je ovo ce biti moje prvo ubistvo)
ahhh tsucikage sad da korisna stvar koju imas za kekeigenkai posluzice
(shisui vadi byakugan alex ninji)
M.G ajde uzimaj taj mac i da idemo....
(Shisui odlazi nemoj se ljutis M.G mora idem a ako se nesto desi tu sam xD ae uzimaj taj mac jer je malo zakasnio uzeo sam mu byakugan to mu je opomena da ne kasni)
Fri 09 Dec 2011, 22:05
Ne mozes da ga napadas jer nije tu jos nista nije rekao ni da li je izbegao ili slicno...
Ako je izbegao i slicno onda nije zarobljen i nisi mu uzeo byakugan (inace ima samo jedan byakugan ako mu izvadis ostace bez ociju i bice slep)
Ako je izbegao i slicno onda nije zarobljen i nisi mu uzeo byakugan (inace ima samo jedan byakugan ako mu izvadis ostace bez ociju i bice slep)
Sat 10 Dec 2011, 00:56
Znam da ima jedan byakugan po meni od ovog nemoze da se odbrani jer se prvo nije nadao drugo gde ce izbegne pod stoo ?? a i sta da se odbrani Mapo dobije mac ja byakugan i ovaj alex je gotov bolje slep nego mrtav po meni
DA ZNATE JA GA CEKAM DO SUTRA DO 13:00 AKO NE DODJE SMATRAM DA SAM UZO BYAKUGAN (nemogu da se jebava* ovde)
DA ZNATE JA GA CEKAM DO SUTRA DO 13:00 AKO NE DODJE SMATRAM DA SAM UZO BYAKUGAN (nemogu da se jebava* ovde)
- RavenJounin
Sat 10 Dec 2011, 11:38
Ima 2 dana da dodje sto znaci da ima vremena do sutra u 1:30
Sat 10 Dec 2011, 14:59
Pa Aleks ninje tu nemozete da ga ubijete ili slicno...Ako nije tu znaci da kao nije ni bio u selu ili kancelariji...Ali to ne znaci da nemozete da uzmete nesto odavde i slicno...
- 41582465Academy Student
Sat 10 Dec 2011, 15:07
Ako nije tu onda ne moramo da cekamo... Uzecemo ovaj mac
I idemo!!!
Pa ocekivao sam borbu ali sta da se radi...
I idemo!!!
Pa ocekivao sam borbu ali sta da se radi...
Sat 10 Dec 2011, 16:52
Ufff dosadno odlazimo M.G