- Hajime SaitouAcademy Student
Vratio sam se...
Thu 12 Apr 2012, 10:37
Ja sam Kazekage ovog sela...Otvorite kapije... Ili cu uci! Unutra je nesto sto zelim i dosao sam po njega!
- GostGuest
Re: Vratio sam se...
Thu 12 Apr 2012, 10:39
Kazekage...Ovde vise niste dobrodosli...Izdali ste ovo selo....
Thu 12 Apr 2012, 10:40
Kisai Yokubi sin treceg Kazekagea...Cudo od ninje, jedini kandidat koji je dovoljno jak da jednog dana bude Kage...Nema sumnje da imas talenat na oca...Ali imas nesto sto on nema a to je da ocenis ljude...
Ja sam Kazekage zato pokazi postovanje!!! Skloni se da udjem!
Ja sam Kazekage zato pokazi postovanje!!! Skloni se da udjem!
- GostGuest
Thu 12 Apr 2012, 10:45
To ne mogu da dopustim...
Iako sam samo obican Jounin ovog sela, duznot mi je da ga stitim! Ako treba dacu zivot za njega ali nastavicu volju mog oca...
Cak i ako ste Kazekage to nije bitno...Vi ste pretnja ovom selu...Kada sam cuo sta ste uradili i kako ste proneverili poverenje mog oca koji vam je verovao i predao titulu kagea a vi tako vracate!!!
Kako ste mogli...Nemate casti... Znam za vase planove i da zelite da ti i Hokage uzmete skrolove...U ovom selu se nalaze najmocniji skrolovi...Ovo selo iako nije rodno selo Kisai Uchihe jedino je mesto preko koga se moze dodji do moci koju je on posedovao...Znam sve to...
Ali ne brini... Ovde sam da te zaustavim! Ili cak zadrzim dok dobijem na vremenu....
Iako sam samo obican Jounin ovog sela, duznot mi je da ga stitim! Ako treba dacu zivot za njega ali nastavicu volju mog oca...
Cak i ako ste Kazekage to nije bitno...Vi ste pretnja ovom selu...Kada sam cuo sta ste uradili i kako ste proneverili poverenje mog oca koji vam je verovao i predao titulu kagea a vi tako vracate!!!
Kako ste mogli...Nemate casti... Znam za vase planove i da zelite da ti i Hokage uzmete skrolove...U ovom selu se nalaze najmocniji skrolovi...Ovo selo iako nije rodno selo Kisai Uchihe jedino je mesto preko koga se moze dodji do moci koju je on posedovao...Znam sve to...
Ali ne brini... Ovde sam da te zaustavim! Ili cak zadrzim dok dobijem na vremenu....
Thu 12 Apr 2012, 10:47
Dobar si ninja... Svidja mi se tvoj stav i to sto zelis da zastitis selo ali ja i Hokage nismo pretnja!!! Shvati da ste prevareni!!! Nemam vremena da se raspravljam ovde sa tobom...Ponestaje mi vremena!!! Bolje podji sa mnom do odaje sa skrolovima!!! Nezasticena je!
- GostGuest
Thu 12 Apr 2012, 10:48
Ne brini...Najbrzi nija u selu je postavljen da cuva skrolove...Postavio sam Kaiena...Dok je on tamo cak ni vi Kagei necete moci da se usunjate nestace u nepoznatom pravcu cim primeti neciju tudju chakru...
Ovih dana smo sve isplanirali da ih zastitimo...Tako da zalim ali ne mozete ih uzeti!
Ovih dana smo sve isplanirali da ih zastitimo...Tako da zalim ali ne mozete ih uzeti!
Thu 12 Apr 2012, 10:49
b**alo!!! Kaien nema sanse!!! Cak i sa njegovu trenutnu brzinu!!! Ne zelim da bude povredjen zato se skloni nemamo vremena!!!
Idem u selo...
Idem u selo...
- GostGuest
Thu 12 Apr 2012, 10:57
(Kisai stavlja ruku na rame od Kazekagea i zadrzava ga)
Zao mi je...Ali ne mogu to dopustiti...Ne mogu da dopustim da iko uzme te skrolove...
Cak i ako umrem ovde jer si suvise jak za mene...Ne mogu te pustiti...Imam striktno naredjenje od Mizukagea i Raikagea da te zadrzim kao i sve koji probaju da uzmu skrolove sela peska... On mi je naredio da ih cuvam ovih dana...
Sela su u miru koju su Hokage i Kazekage moj otac postavili pre 40 godina...Svi smo u velikoj alijansi kada ste napustili selo mozda smo ostali bez Kazekagea ali tu su Raikage i Mizukage koji imaju pravo da vode i nase selo dok se ne nadje novi kage...
Zato zadrzacu te ovde koliko god mogu dok ostale ninje ne pristignu u pomoc!
Zao mi je...Ali ne mogu to dopustiti...Ne mogu da dopustim da iko uzme te skrolove...
Cak i ako umrem ovde jer si suvise jak za mene...Ne mogu te pustiti...Imam striktno naredjenje od Mizukagea i Raikagea da te zadrzim kao i sve koji probaju da uzmu skrolove sela peska... On mi je naredio da ih cuvam ovih dana...
Sela su u miru koju su Hokage i Kazekage moj otac postavili pre 40 godina...Svi smo u velikoj alijansi kada ste napustili selo mozda smo ostali bez Kazekagea ali tu su Raikage i Mizukage koji imaju pravo da vode i nase selo dok se ne nadje novi kage...
Zato zadrzacu te ovde koliko god mogu dok ostale ninje ne pristignu u pomoc!
Thu 12 Apr 2012, 10:59
b**alo...tvoj zivot je nista u poredjenju sa onim sto ce biti...Ne mogu da dopustim da mi stojis na putu...Svaka sekunda mi je vazna...
Zato ako zelis da umres neka bude brzo....
Health:1000/1000
Energy:950/1000
Chakra:1000/1000
Haaaaaaaaaa (damage je 600)
Zato ako zelis da umres neka bude brzo....
Chakra:1000/1000
Haaaaaaaaaa (damage je 600)
- GostGuest
Thu 12 Apr 2012, 11:17
Health:630/630
Energy:650/650
Chakra:740/800
Koristis oruzje mog oca cak i nakon izdaje...!!!
Chakra:740/800
Koristis oruzje mog oca cak i nakon izdaje...!!!
Thu 12 Apr 2012, 11:19
Chakra:870/1000
Damage je 600
Nisi mi ti jos dorastao!!!! Mogu te ubiti odmah!!!
Chakra:870/1000
Damage je 600
Nisi mi ti jos dorastao!!!! Mogu te ubiti odmah!!!
- GostGuest
Thu 12 Apr 2012, 11:22
Health:630/630
Chakra:590/800
x4
Dim ce trajati 4 poteza i svaki potez ce ti skidati 600 damage
Chakra:590/800
x4
Dim ce trajati 4 poteza i svaki potez ce ti skidati 600 damage
Thu 12 Apr 2012, 11:24
Chakra:720/1000
Dim je oduvan!
Dim je oduvan!
- GostGuest
Thu 12 Apr 2012, 11:28
Health:30/630
Energy:640/650
Chakra:460/800
Tvoji osecaji te izdaju Kazekage... Nisi pazio sta sam uradio u dimu (skriven potez)
Izduzio sam ruku prema tebi i postavio pupet curse!!!
Gotovo je Kazekage!!!
Ali kostalo me je sto nisam mogao da izbegnem tvoj nalet vetra
Tvoji osecaji te izdaju Kazekage... Nisi pazio sta sam uradio u dimu (skriven potez)
Izduzio sam ruku prema tebi i postavio pupet curse!!!
Gotovo je Kazekage!!!
Ali kostalo me je sto nisam mogao da izbegnem tvoj nalet vetra
Thu 12 Apr 2012, 11:32
Khhhhhhhhhhhhh..sta...Bio sam zauzet time da ne udahnem dim i da ga sto pre oteram....
Nadmudrio si me!!!!Nema sumnje ko je bio tvoj otac...
Khhhhhhhhhhhhh..sta...Bio sam zauzet time da ne udahnem dim i da ga sto pre oteram....
Nadmudrio si me!!!!Nema sumnje ko je bio tvoj otac...
- GostGuest
Thu 12 Apr 2012, 11:33
Necu te ubiti bice sudjeno tvojim zlodelima! Odvescu te u pritvor!
Necu te ubiti bice sudjeno tvojim zlodelima! Odvescu te u pritvor!
Thu 12 Apr 2012, 11:37
Jos nije gotovo Kisai...Ima ti jos puno da ucis....
Reap Kazeshini!!!
(Ovo se brzo odvija...Kazeshini izlazi iz mog maca skace na Kisaija i baca "Zenkai bomb" kojom nestajemo svi zajedno u nepoznatom pravcu)
Nisi mogao da pobegnes mislim da znas sta je Zenkai bomb
Jos nije gotovo Kisai...Ima ti jos puno da ucis....
Reap Kazeshini!!!
(Ovo se brzo odvija...Kazeshini izlazi iz mog maca skace na Kisaija i baca "Zenkai bomb" kojom nestajemo svi zajedno u nepoznatom pravcu)
Nisi mogao da pobegnes mislim da znas sta je Zenkai bomb
- GostGuest
Thu 12 Apr 2012, 11:40
Summoning iz katane cetvrtog kazekagea!!!!!!!!!!!
Neeeeeeeeeeeeee sta je ovo uvlaci me.....
Summoning iz katane cetvrtog kazekagea!!!!!!!!!!!
Neeeeeeeeeeeeee sta je ovo uvlaci me.....
Thu 12 Apr 2012, 11:43
(Nestali smo svi troje u nepoznatom pravcu) i odvukao sam Kisaija samnom
*Zenkai bomb je posebna vrsta bombe koju je kreirao Kisai Uchiha i koji je to znanje preneo Zacui Yokubiju koji je nekada bio njegov ucenik. Zacui je meni dao tri primerka takve borbe samo za hitne slucajeve.Tako da sam ih cuvao jer se mnogo tesko prave cena je prevelika... Kada se baci stvori kontrolisanu crnu rupu koja usisa odredjene osobe i prenese do lokacije slicnko kao space time...
*Zenkai bomb je posebna vrsta bombe koju je kreirao Kisai Uchiha i koji je to znanje preneo Zacui Yokubiju koji je nekada bio njegov ucenik. Zacui je meni dao tri primerka takve borbe samo za hitne slucajeve.Tako da sam ih cuvao jer se mnogo tesko prave cena je prevelika... Kada se baci stvori kontrolisanu crnu rupu koja usisa odredjene osobe i prenese do lokacije slicnko kao space time...