- Hokuto KenjinAcademy Student
Zbogom igraci!
Fri 13 Apr 2012, 23:25
Zelim da se oprostim od vas igraci... Znam da sam bio mozda prestrog prema vama, ali znajte da je to sve zarad vaseg dobra, kako biste postali jace ninje, dostojne vladavine... Zelim da znate da nisam imao nikakve lose namere prema vama iako se mozda cinilo na prvi pogled... Sve sto zelim je da dobro cuvate selo lista i da se brinete o njemu i da se jednog dana setite mog imena ;) kada postanete vodje..
-Tebi tobi zelim da nastavis kao sto si i do sada ..
-Hao, zelim sve najbolje, mozda pronadjes svoj pravi put u toj organizaciji, inace nisi los lik toliko koliko si neposlusan
- Tebi Kisai no Rainon zelim sve najbolje, da ojacas i da ne oklevas sto su drugi jaci.... Idi ka sto boljem, trudi se maksimalno i jednog dana ces biti Hokage... siguran sam..
-Hisashi Namikaze.. ti si jedan od najpravednijih likova, ali to ce te nekad skupo kostati... Ne veruj previse drugima ;)
Zbogom...
- GostGuest
Re: Zbogom igraci!
Fri 13 Apr 2012, 23:27
Zbogom Hokage-san xD
naravno da cemo te se secati ti si od sada moj uzor
naravno da cemo te se secati ti si od sada moj uzor
- Hisashi NamikazeAcademy Student
Re: Zbogom igraci!
Sat 14 Apr 2012, 14:25
Hokage-san hvala vam sto ste nas naucili jednu veliku lekciju dok ste bili sa nama... Necemo zaboraviti vase ime... Ono ce uci u legendu zajedno sa legendama starine Prvim Hokageom Conteom, Drugim Hokageom Minatom, Kisaijem Uchihom...