- GostGuest
Ispitivanje Korubuskina Uchihe
Sun 15 Apr 2012, 13:11
Kisai senpai...Zarobljen je i doveo sam ga ovde...Odavde ne moze pobeci ovde cemo ga ispitati i sve ostalo nakon cega cemo odluciti da li da te pustimo ili slicno...
Samo cu ti reci sta god da uradis zatvor ti ne gine!
Samo cu ti reci sta god da uradis zatvor ti ne gine!
- GostGuest
Re: Ispitivanje Korubuskina Uchihe
Sun 15 Apr 2012, 13:15
Odlicno slusaj Korubuskine...
Sada si u nasim rukama...Mozes da saradjujes i lepo da te pustimo a moze i na tezi nacin da te ubijemo od batina i mucenja!
Imam nekoliko pitanja:
Zasto si napao selo peska?
Koje su tvoje veze sa Akatsuki organizacijom?
Sada si u nasim rukama...Mozes da saradjujes i lepo da te pustimo a moze i na tezi nacin da te ubijemo od batina i mucenja!
Imam nekoliko pitanja:
Zasto si napao selo peska?
Koje su tvoje veze sa Akatsuki organizacijom?
- Korubuskin UchihaGenin
Sun 15 Apr 2012, 13:20
Budale jadne...
Selo peska sam napao jer vas mrzim! A i nikada necu izdati moju organizaciju ja sam njihov vodja! hahahahahahah moja moc je nezamsliva samo se pravim da sam slab...
Ubijte me slobodno ionako me nije briga lvl 10 sam napravicu novi profil i opet cu vas napasti i opet sve dok vas ne unistim...
Tako molim vas ubijte me.... hahahahahhhahaha
Selo peska sam napao jer vas mrzim! A i nikada necu izdati moju organizaciju ja sam njihov vodja! hahahahahahah moja moc je nezamsliva samo se pravim da sam slab...
Ubijte me slobodno ionako me nije briga lvl 10 sam napravicu novi profil i opet cu vas napasti i opet sve dok vas ne unistim...
Tako molim vas ubijte me.... hahahahahhhahaha
- GostGuest
Sun 15 Apr 2012, 13:22
Onda neka ti bude...Kaiene izvuci informacije iz njega... A onda cemo odluciti o tvojoj sudbini
- GostGuest
Sun 15 Apr 2012, 13:26
Ok onda koristim da ga uspavam koristeci pupet curse koji sam mu malopre postavio...A sada da vidimo sta mu se sve desavalao
Jedini nacin da saznam kako i sta se desavalo je da mi kaze neko ko sve zna zato zelim da mi Admin posalje poruku sve o ovom Korubuskinu na taj nacin cu znati kao sta je on i slicno posto sam upotrebio ovu tehniku..
Jedini nacin da saznam kako i sta se desavalo je da mi kaze neko ko sve zna zato zelim da mi Admin posalje poruku sve o ovom Korubuskinu na taj nacin cu znati kao sta je on i slicno posto sam upotrebio ovu tehniku..
- GostGuest
Sun 15 Apr 2012, 13:27
Odlicno Kaiene...Sada cemo sve saznati o njemu...
- GostGuest
Sun 15 Apr 2012, 13:31
Pa koliko vidim nema nista o njemu...Obican je slab genin iz sela lisca...Opsednut je unistenjem sela peska i slicno i nema sumnje da ce to uraditi jednog dana kada bude ojacao...
Mnogo je umisljen i arogantan, nema nikakve veze sa Akatsuki organizacijom...
Ninje u njegovom selu ga mrze zato sto je mnogo cudan i napadam mnogo put je stradao zato sto misli da je jak...
Ovaj tip je samo obicna bud**a Kisai senpai ne zna on nista cak i nije pretnja nikakva...
Mnogo je umisljen i arogantan, nema nikakve veze sa Akatsuki organizacijom...
Ninje u njegovom selu ga mrze zato sto je mnogo cudan i napadam mnogo put je stradao zato sto misli da je jak...
Ovaj tip je samo obicna bud**a Kisai senpai ne zna on nista cak i nije pretnja nikakva...
- GostGuest
Sun 15 Apr 2012, 13:33
Znaci to je u pitanju....
Ako ga pustimo koliko vidim nema sumnje da ce biti besan i ljut ojacace a jednog dana ce opet dodji sa zlim nmerama a tada je biti problem za sve nas...
Ubicemo ga...To je jedini nacin da bi zastitili ovo selo jednog dana...
Ako ga pustimo koliko vidim nema sumnje da ce biti besan i ljut ojacace a jednog dana ce opet dodji sa zlim nmerama a tada je biti problem za sve nas...
Ubicemo ga...To je jedini nacin da bi zastitili ovo selo jednog dana...
- GostGuest
Sun 15 Apr 2012, 13:35
Onda ce tako i biti...
Uzimam mac i odsecam mu glavu haaaaaaaa
Uzimam mac i odsecam mu glavu haaaaaaaa
- GostGuest
Sun 15 Apr 2012, 13:37
Stani...Pa on je Uchiha! Znas li sta to znaci poseduje mocne oci...Ima sharingan....
Uzmi njegovo bezivotno telo...Izvrsicemo eksperiment njegove oci cemo presaditi nama...Tako cemo oboje dobiti po jedan sharingan...
Moci cemo da bolje stitimo selo sa tim...
Uzmi njegovo bezivotno telo...Izvrsicemo eksperiment njegove oci cemo presaditi nama...Tako cemo oboje dobiti po jedan sharingan...
Moci cemo da bolje stitimo selo sa tim...
- GostGuest
Sun 15 Apr 2012, 13:40
Da Kisai...Odlicna ideja...
Pa onda uradicemo tako...
Uzimam najskupljeg i najbolje NPC medical ninju i zelim da nam presadi sharingan....
Zelim da nam sacuva oci nase koje izvadi...
Pa onda uradicemo tako...
Uzimam najskupljeg i najbolje NPC medical ninju i zelim da nam presadi sharingan....
Zelim da nam sacuva oci nase koje izvadi...
- Medical ninja (NPC)Jounin
Sun 15 Apr 2012, 18:20
Ja sam Medical ninja Jounin levela imam level 70 ovo ce vas kostati 20.000 ryo-a
Health:500
Energy:500
Chakra:500
Za pocetak da krenem uzimam telo od Korubuskina ili koliko vidim njegovu glavu koja je ostala...
Prvo cu izvaditi njegova oba oka
Uzimam skalper kojim vadim njegove oci (energy 20)
Stavljam njegove oci u posebnu dezifenkcionu tecnost dok vama izvadim vase oci...
Ko ce prvi axa hajde ti Kisai
Za pocetak stavicu ti anasteziju da te ne boli a zatim vadim tvoje oko posto si rekao da ih sacuvam stavljam ih u posebnu dezifenkcionu formalidnu tecnost tako ce moci da se gotovo zauvek ocuvaju da ne istrule...
energy 10
Sada cu uzeti jedno sharingan oko i ubaciti na mesto gde ti je izvadjeno...
Sada ti lecim oko tako da zbog mojih sposobnosti vrlo brzo zarastava
sada cu sipati malo desifenkcionog sredstva po tvom novom oku
i zavitii ti taj deo lica zavojem...
Ti si gotov...
A sada ti Kaiene
Za pocetak stavicu ti anasteziju da te ne boli a zatim vadim tvoje oko posto si rekao da ih sacuvam stavljam ih u posebnu dezifenkcionu formalidnu tecnost tako ce moci da se gotovo zauvek ocuvaju da ne istrule...
energy 10
Sharingan oci su vam presadjene ali nemojte ih koristiti neko vreme dok se vase telo potpuno privikne na njih...Koristicete uvek +20 chakre kada koristite sharingan moci...
Za nekoliko dana vase oci ce se navici i moci cete da koristite sharingan...
A da vase pravi oci hteli ste da sacuvate zato cu sam ih sacuvao zasticeni su u ovim teglama sa posebnu tecnost stavicu ih u skrolove i cuvajte ih ako vam nekad zatrebaju...
Evo vam skrolovi za vase oci to je gotovo
To ce vas sve kostati 20.000 ryoa
Health:500
Energy:500
Chakra:500
Za pocetak da krenem uzimam telo od Korubuskina ili koliko vidim njegovu glavu koja je ostala...
Prvo cu izvaditi njegova oba oka
Uzimam skalper kojim vadim njegove oci (energy 20)
Stavljam njegove oci u posebnu dezifenkcionu tecnost dok vama izvadim vase oci...
Ko ce prvi axa hajde ti Kisai
energy 10
Ti si gotov...
A sada ti Kaiene
energy 10
Sharingan oci su vam presadjene ali nemojte ih koristiti neko vreme dok se vase telo potpuno privikne na njih...Koristicete uvek +20 chakre kada koristite sharingan moci...
Za nekoliko dana vase oci ce se navici i moci cete da koristite sharingan...
A da vase pravi oci hteli ste da sacuvate zato cu sam ih sacuvao zasticeni su u ovim teglama sa posebnu tecnost stavicu ih u skrolove i cuvajte ih ako vam nekad zatrebaju...
Evo vam skrolovi za vase oci to je gotovo
To ce vas sve kostati 20.000 ryoa