Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Anonymous
Gost
Guest

Pomoc Kazekageu Empty Pomoc Kazekageu

Mon 07 May 2012, 08:19
Law dodji ovde mi smo jedine nije koje mogu da pomognu Kazekageu u borbi necemo da dopustimo da izgubi ili slicno!

Ako Kazekage izgubi sve je gotovo nema vise besplatnog XP-a isto i demon ce otici iz sela ili ga uzeti oni Alcayonsi kako vec, nema vise tehnika koje moze da kreira za nas! Zato ne smemo da dozvolimo, idemo da mu pomognemo jer mu je to potrebno...

Ako direktno udjemo u borbu necemo biti od velike pomoci samo cemo mu smetati i biti na putu!

Zato cekacemo trenutak i za to vreme smisliti strategiju kao da zaustavimo Ritachija i kada se najmanje bude nadao napascemo ga!
Anonymous
Gost
Guest

Pomoc Kazekageu Empty Re: Pomoc Kazekageu

Mon 07 May 2012, 10:18
Kazekage je u opasnosti doteran je do svojih granica moramo mu pomoci mi sensor ninje to moramo da uradimo!!!

Dodjite ovde iskoristicu ovu tehniku da nasu chakru prebacim Kazekageu da moze da se bori iskoristicu moju,od tebe lawe i od satoshija chakru
Pomoc Kazekageu 3810

Zatim cu ovo i dacu mu nas health da moze da nastavi!!!
Pomoc Kazekageu Itykjk

Dodjite vreme ja da mi uradimo nesto!!!
Satoshi Nara
Satoshi Nara
Special Jounin

Mon 07 May 2012, 19:29
ja sam spreman posto smo mi senzor ninje trebamo da iskoristimo to.Ovako ja mislim da bi bilo pametno da ukljucimo nase sposobnosti za brzo kretanje i probamo da mu uzmemo paznju neki labijim udaricima dok se Kisai pripremi za eki razoran jutsu koji nece moci da izbjegne.Isto tako nebi bilo lose da pokusam ja da ga ufatim u "Naru" ako je ikako moguce.
Anonymous
Gost
Guest

Mon 07 May 2012, 21:03
Idem da uradim to...Ti si mladi ninja Satoshi nije tvoja duznost da se izlases opasnosti u borbi sa onoga pomoci ces i vise nego sto treba ako das svoj health i chakru. Uzecu obojici health i chakru ostavicu nam samo po 50 od svega...

Uz Kisai ima dva jounina npca koje je kupio koristicu i njih.Uzecu i od Lawa..

Kisiu sam i ja stavio seal sa Shiciseiken iako je Kazekage bezbednosti radi ako mu se nekad nesto desi da ne bude kontrolisan i napadne ostale on je tako zahtevao. Sto znaci da vec imam povezanost sa njim

Zapocecu odmah prenos...

Pomoc Kazekageu 3810
Pomoc Kazekageu Itykjk

Kisai dobija plus 2610 health i 2690 chakre!!!

Prenosim sve to Kisaiju!

A sada je vreme da uradim nesto!!! Odmorite se svi pomogli ste mnogo bicete dobro nagradjeni za to!
Pomoc Kazekageu Itykjk

Ujedno aktiviram u ovo da ga zastitim od struje!!!
Pomoc Kazekageu Cursemandala
Trafalgar Law
Trafalgar Law
Academy Student

Mon 07 May 2012, 22:26
Dobro je da sam bio od ikakve pomoci Kazekage-u ... Satoshii , moramo postati jaci kako bismo i mi bili od pomoci!
Sponsored content

Back to top