- GostGuest
Novi sastanak
Sat 26 May 2012, 18:58
Pozivam sve kagee da dodju ovde vreme je da se dogovorimo vezi ostalog...
- Hisashi NamikazeAcademy Student
Re: Novi sastanak
Sat 26 May 2012, 19:29
Evo me Kisai... Da cujemo tvoj plan za nastavak rata...
- GostGuest
Sun 27 May 2012, 08:30
Mislim da mozemo da pocnemo...
Kao sto vidite neprijatelj nas je podcenio i odneli smo pobedu u ovoj prvoj borbi. Ali to ne znaci da smo dobili i rat. Ceka nas jos puno iskusenja i teskih borbi...Sledece borbe bice jos teze neprijatelj je iz ove borbe verovatno dosta naucio o nama i slicno a i verovatno ce dodji jaci borci nego prosli put...
Sto se tice rata nema sta jos mnogo da se prica sve se nastavlja po starom, trenirajte jacajte i slicno.
Nas budzet je i dalje jak ja mislim da ce izdrzati za potrebe rata.
Zapravo ono sto treba da razgovaramo je on misiji na koju su otisli Kaien, Law i Konsai...
Dobio sam izvestaj od njih putem summoninga.
Uspeli su da predju prvi deo.Imali su mnogo poteskoca jer su zmije na sve strane i hibridi ali nekako su uspeli.Konsai je bio u kriticnoj situaciji bio je otrovan pitanje je vremena bilo kada ce umreti ali se spasao...
Stigli su do zmijskog grada i probace da udju u njega, misle da se unutr negde krije Sbaku koga su zarobili...
Ima jos jedna stvar...Konsai Uchiha nas je izdao...Izdao ih je kao i sve nas i presao kod Tsuchikagea u potrazi za moci...
Od danas Konsai ce se smatrati neprijateljem i bice proglasen missing ninjom S ranka s'obzirom da se udruzio sa Tsuchikagea i nase najgore neprijatelje...
Na svu srecu on nama nije pretnja niti ce biti koliko god da bude jak nikog od nas ne moze da povredi ili napadne odmah moze umreti instantno sve dok smo ja i Kaien tu, jer Konsai ma vecni pupet curse od nas...tako da ne brinite....
Kao sto vidite neprijatelj nas je podcenio i odneli smo pobedu u ovoj prvoj borbi. Ali to ne znaci da smo dobili i rat. Ceka nas jos puno iskusenja i teskih borbi...Sledece borbe bice jos teze neprijatelj je iz ove borbe verovatno dosta naucio o nama i slicno a i verovatno ce dodji jaci borci nego prosli put...
Sto se tice rata nema sta jos mnogo da se prica sve se nastavlja po starom, trenirajte jacajte i slicno.
Nas budzet je i dalje jak ja mislim da ce izdrzati za potrebe rata.
Zapravo ono sto treba da razgovaramo je on misiji na koju su otisli Kaien, Law i Konsai...
Dobio sam izvestaj od njih putem summoninga.
Uspeli su da predju prvi deo.Imali su mnogo poteskoca jer su zmije na sve strane i hibridi ali nekako su uspeli.Konsai je bio u kriticnoj situaciji bio je otrovan pitanje je vremena bilo kada ce umreti ali se spasao...
Stigli su do zmijskog grada i probace da udju u njega, misle da se unutr negde krije Sbaku koga su zarobili...
Ima jos jedna stvar...Konsai Uchiha nas je izdao...Izdao ih je kao i sve nas i presao kod Tsuchikagea u potrazi za moci...
Od danas Konsai ce se smatrati neprijateljem i bice proglasen missing ninjom S ranka s'obzirom da se udruzio sa Tsuchikagea i nase najgore neprijatelje...
Na svu srecu on nama nije pretnja niti ce biti koliko god da bude jak nikog od nas ne moze da povredi ili napadne odmah moze umreti instantno sve dok smo ja i Kaien tu, jer Konsai ma vecni pupet curse od nas...tako da ne brinite....
- Archer ShadowAcademy Student
Sun 27 May 2012, 09:52
Znaci njihova misija je delimicno uspela steta sto smo izgubili jednog ninju kao sto je Konsai !
Bilo kako bilo moramo da se okrenemo nastavku rata da porazimo ove preostale ninje i zelim da predlozim da idemo zajedno u borbu 2 ninje zajedno u jednu borbu jer cemo tako biti efikasniji !
Bilo kako bilo moramo da se okrenemo nastavku rata da porazimo ove preostale ninje i zelim da predlozim da idemo zajedno u borbu 2 ninje zajedno u jednu borbu jer cemo tako biti efikasniji !
- GostGuest
Sun 27 May 2012, 12:00
Samo zelim da vam ostavim prezivele ninje iz rata:
Specijal Jonin 550Health
I 9 obicna jonina koji imaju po 500 Heath.
Specijal Jonin 550Health
I 9 obicna jonina koji imaju po 500 Heath.
Sun 27 May 2012, 14:59
Sta... (Hisashi je u soku... Izraz lica mu se menja postaje veoma tuzan i skoro place, ali odjednom se namrstio jako...) Moj brat nas je izdao, ovo nisam mogao ni u snu da sanjam, nemogu da verujem... Mislim da je to neka greska Kisai da li si ti siguran u tu informaciju? Da je mozda Tsuchikage nije podmetnuo?! Jer ovo je nemoguce!
- GostGuest
Mon 28 May 2012, 11:04
To je tacno Kaien i Law nemaju razloga da lazu...
Tobi cenim tvoju pomoc u ovom ratu mislim da si zasluzio da izgubis status missing ninje i dobijes status obicnog slobodnog coveka (ninje)!
Tobi cenim tvoju pomoc u ovom ratu mislim da si zasluzio da izgubis status missing ninje i dobijes status obicnog slobodnog coveka (ninje)!
- K.Jounin
Mon 28 May 2012, 14:21
Kisai nema potrebe da mu dajes status kada sam ga ja vec pustio u selo , tako da samim time posaje jonin ranka 2 mog sela
- GostGuest
Mon 28 May 2012, 15:07
Tobi je bio clan sela lisca i pocinio je mnoge zlocine zato je i proglasen missing ninjom iz sela lisca . Bez obzira da li se pod tom titulom ponovo pridruzio nekom selu ili slicno bice smatran kao kriminalac sve dok ga njegovo selo opet ne opravda i oslobodi krivice.
Ja licno ne mogu da skinem njegovu titulu missing ninje jer ja sam Kazekage a to je nesto sto samo Hokage moze ali sto se tice mene ja predlazem da se oslobodi svih zlocina i bude slobodan ninja pa ako zeli i Jounin koji radi za selo.
Ja licno ne mogu da skinem njegovu titulu missing ninje jer ja sam Kazekage a to je nesto sto samo Hokage moze ali sto se tice mene ja predlazem da se oslobodi svih zlocina i bude slobodan ninja pa ako zeli i Jounin koji radi za selo.
- Archer ShadowAcademy Student
Mon 28 May 2012, 15:46
I ja slazem sa Kisaiem, Tobijev doprinos ratu je veliki i zasluzuje da bude oslobodjen svih optuzbi !
Mon 28 May 2012, 16:14
Kazekage prihvatam tvoj predlog... Tobi Uchiha oslobadjam te svih kazni i oprastaju ti se svi zlocini koje si pocinio... Ali ako jos jednom budes izdao sela, onda ces platiti cenu koja je primerena za to... Samo Kisai za ono sto je pocinio Kasaiu je strasno! I u znak toga trebali bi da mu vratimo sharingan i drugi koji zasluzuje!
- Hei KaguyaAcademy Student
Mon 28 May 2012, 16:15
Meni je svejedno sto se tice Tobija... Ako je kriminalac bice ubijen ako nije pustite ga. Samo dobro razmislite pre nego sto nekom skinete teske zlocine...
- K.Jounin
Mon 28 May 2012, 16:26
Hisashi kasai sigurno nece dobiti drugi sharingan , samo da se zna
Mon 28 May 2012, 16:32
To trebaju da odluce svi Kagei, jer Kasaiu je sharingan oduzeo Tobi, prevario ga je i ukrao ga... Ako ce Tobi biti oslobodjen svih optuzbi onda pravda mora da se zadovolji! Kasai je platio visoku cenu, zato zahtevam da mu vratimo ono sto mu pripada sa pravom! Molim da se Kazekage, Mizukaga, i Raikage izjasne povodom ovoga...
- K.Jounin
Mon 28 May 2012, 16:33
Pa sta god oni da izglasaju sharingan je sada u mom oku , tako da ga nece dobiti
Mon 28 May 2012, 16:35
Mi koliko se secam u selima imamo medikal npc ninje... Sve se moze postici kompromisom i dogovorom... Necu nista vise reci dok se ostali ne izjasne... I Tsuchikage ako vec branis nekoga onda imaj postovanja prema onome ko je nastradao, jer je bio prevaren!
- K.Jounin
Mon 28 May 2012, 16:37
Ja branim svoj interes , i kao sto rekoh necu dati njemu sharingan ima jedan sta ce mu vise