Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Kasai and Matsumoto train with Hokage - Page 2 Empty Re: Kasai and Matsumoto train with Hokage

Mon 28 May 2012, 23:44
Health:(900/1000)-10
Energy:(900/1000)
Chakra:(910/1000)

Ajoj to mnogo bli Macumoto... Haha a salim se... Spremi se Macumoto!

Kasai and Matsumoto train with Hokage - Page 2 253

A ti kaskai! Sad ces da vidis! Haaaaaa!

Kasai and Matsumoto train with Hokage - Page 2 352

(hokage odjedom nestaje brzinom svetlosti, i udara Kasaija, a ovaj leti deset metara daleko...)
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Kasai and Matsumoto train with Hokage - Page 2 Empty Re: Kasai and Matsumoto train with Hokage

Mon 28 May 2012, 23:49
Matsumoto
Health: 280
Energy: 280
Chakra: 270

Ublažila je napad ...
Kasai and Matsumoto train with Hokage - Page 2 110

...pa otrčala do Kaskaia, jer ima neki loš predosećaj.
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Mon 28 May 2012, 23:53

(Odjednom Hisashi pada na zemlju uralajuci! I jako udara rukama od zemlju i ona puca...)

Grrarrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

NEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Hahahahahahahahahhahahah!!!

Osecam te! Hisashi neams snage! Hahahahaha!!!

NEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uuuuuuuuuuuuuugggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

(Hisashi pada na zemlju onesvescen...)
Anonymous
Gost
Guest

Mon 28 May 2012, 23:55
Kageee, sta vam je ?????
Anonymous
Gost
Guest

Mon 28 May 2012, 23:56
Kasai pritrcava Hisashiu i lupa mu samare
NEe Kage , probudite se sta vam je ???
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Mon 28 May 2012, 23:59
Hvata Kasaia za ramena i sklanja ga od kagea. - Beži! - viče uplašeno, razrogačeno gledajući u Kageovom pravcu.
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 29 May 2012, 00:03
Graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Dewcece Gotov si!!!

(Hisashi kasaija udara tako jako da ovaj leti sto metara od njega, i pada u jako eksom stanju onesvescen...!)

(demage tenike je 550 jer je Hisashi dobio nekakvu snagu, neprirodnu...)
Anonymous
Gost
Guest

Tue 29 May 2012, 00:05
Odjednom stvara se Kazekage i blokira napad!

Hisashi b**alo jedna! Rekao sam ti da ne preterujes u borbi dok ti se telo ne navikne na lisicu! Skoro je zarobljena u tebe!

Dobro je da sam te oznacio seal i mogao sam na vreme da dodjem cim sam osetio da gubis kontrolu!

Povucite se na sigurno ...Ja cu ovo da resim...

Hisashi dodji sebi!!!!Cujes li me!?

Last edited by Kisai Yokubi on Tue 29 May 2012, 00:07; edited 1 time in total
Anonymous
Gost
Guest

Tue 29 May 2012, 00:06
Kazekage , tu ste , znaci moje predpostavke su istinite
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 29 May 2012, 00:07
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaha! Kisai Decace, Hahahahahahahaa ponvo cu biti slobodna! Kakso si samo bedan HAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

(Hisashi odjednom nestaje, i tolikom brzinom udara Kisaija da ovaj skoro odeleteo sto metara!)

Nekakva monstruuozna snaga izbija iz Hisashija, on ima toliku silinu udarca da je skoro ubio Kazekagea, da ovaj nije nesto preduzeo...

Last edited by Hisashi Namikaze on Tue 29 May 2012, 00:09; edited 1 time in total
Anonymous
Gost
Guest

Tue 29 May 2012, 00:08
Kazekageee
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Tue 29 May 2012, 00:08
Matsumoto sedi sleđena na nekoliko metara od njih.
Anonymous
Gost
Guest

Tue 29 May 2012, 00:11
Ne brini! Takvi napadi ne mogu da me povrede... Zaboravljas da sam steel release korisnik koza mi je gotovo neprobojna kada je ojacam chakrom...

Hisashi koncentrisi se! I probaj da dodjes sebi uspes li bices na korak blizi da koristis njene moci!
Anonymous
Gost
Guest

Tue 29 May 2012, 00:13
Ahh, dobro je , Kage ako kako mogu pomoci tu sam , okrece se prema Hisashiju HISASHII DRUZEEEE FOKUSIRAJ SEEEE
Anonymous
Gost
Guest

Tue 29 May 2012, 00:16
Hvatajte ovo ukoliko vam se priblizi zalepite mu!

Kasai and Matsumoto train with Hokage - Page 2 702
Anonymous
Gost
Guest

Tue 29 May 2012, 00:17
A da , jinchuriki seal, kako se toga nisam sjetio da mu odmah zalijepim dok sam ga samarao -.-' u redu kazekage
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 29 May 2012, 00:17
Kono CIkarava! Konojaro!! On me nece nikad kontrolisati!@! hahahahaha...

Hisashi se pretvara u demonsku lisicu... Izlazi jedan rep... Pa zatim drugi, pa treci, a onda i cetvrti, kada oslobadaj pakao!

Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Tue 29 May 2012, 00:18
Ne reaguje Kazekagea. Gleda bledo u pravcu svog kagea dok joj se celo telo trese od straha.
Anonymous
Gost
Guest

Tue 29 May 2012, 00:22
Unistice selo ovim napadom sprema se da izvede tailed beast bomb!!!

Ukoliko izvede unistice celo selo!!!

Ne smem to da dozvolim! Na svu srecu imam vecni pupet curse nad njim..

Zaustavicu ga!

(Hisashi se koci)
Kasai and Matsumoto train with Hokage - Page 2 7310

Sada Kasai zalepi seal!
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 29 May 2012, 00:25
Kisaiiiii! Pomoziiii! Ovo je....

Graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nanda YO

KAZEKAGE NO DONO!!!! Plati ces!!!

NEEEEEEEEEE
KYUBi prestaniiii@ ovo je....

Ma gubi se ti balavce!!!....

E neces vala, RASENGAN!

(Hisashi sam sebe udara u stomak i pada na zemlju...) Kazekage je zacudjen prvi put vidi tu tehniku...

Kasai and Matsumoto train with Hokage - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcQ7VmF07gNRwIybOrzBNFd5Sd8olqo5qdHkaPsljmf_sI_un74B4xLzBTe7Bw

(Hisashi je osedeo...)

Last edited by Hisashi Namikaze on Tue 29 May 2012, 00:28; edited 1 time in total
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Tue 29 May 2012, 00:32
Ujela se za usnu i malo krvi je poteklo, pomoću čega je uspela da se trgne iz sleđenosti od straha koji joj je svakog trenutka sve više rastao. Drhtavo ustade posmatrajući situaciju, dok se u njoj vodila bitka oko toga da li da priđe ili da pobegne što dalje odavde.
Anonymous
Gost
Guest

Tue 29 May 2012, 00:34
Kasai se zaustavlja u posljednji cas DRUZEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!! Kazekage sta je ovo ??
Hisashi Namikaze
Hisashi Namikaze
Academy Student

Tue 29 May 2012, 00:36

(Hisahsi se pomalo gusi u krvi... Ali kao da nesto govori...)

Ki..... Kisa.... Kisai... Maaaa... ma... cumoo .... K..ka. kkasai....

(povraca krv...)

Da , li ... ste dobro...

(Uspeva da progovori...)

Last edited by Hisashi Namikaze on Tue 29 May 2012, 00:42; edited 1 time in total
Anonymous
Gost
Guest

Tue 29 May 2012, 00:41
Hisashi...Da li me cuje? He..... Uspeo je da zaustavi transformaciju sam kada sam mu ukocio telo ali izgleda da se mu je lisica toliko izvukla njegove chakre da je osedeo...

Matsumoto-san...Ovo je vidim bilo previse za tebe...Hokage ce biti dobro odnesite ga samo na sigurno da se odmori, neko vreme nece biti dostupan...

Ubaci cu ovaj seal u njegovu seal tehniku na stomaku.
Kasai and Matsumoto train with Hokage - Page 2 702

Bicete sigurni...Vise se nece moci transformisati. Chakra lisice je sada skroz potisnuta dok se ne oporavi....

Slusajte...Drsacu Hisashija u komi neko vreme...Imam razlog za to...Tako ce lakse moci da se poveze sa lisicom u sebi i istrazi ostalo kao i kako da je kontrolise i trenira u svom umu...

Odnesite ga u bolnicu i ostavite neko vreme...A vi nastavite trening...Ako vam treba pomoc oko treninga da ojacate znate gde mozete da me nadjete u selu peska...
Erza Namikaze
Erza Namikaze
Academy Student

Tue 29 May 2012, 00:42
Jauknula je čuvši glas svog Kagea. Prekrila je rukom usne, dok su joj se suze slivale niz lice. Preplavio ju je blagi osećaj sreće, jer je ovoj zbrci došao kraj. Došetala je do njega i kleknula pored, klimnuvši glavom kada ju je ugledao, što ju je nateralo da zaplače još više.
Sponsored content

Back to top