Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Hei Kaguya
Hei Kaguya
Academy Student

Kancelarija devetog raikagea Pede Carskog - Page 2 Empty Re: Kancelarija devetog raikagea Pede Carskog

Fri 05 Oct 2012, 17:00
Pedo dosao sam kod tebe...Imam da ti dam jedan dobar predlog.
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Kancelarija devetog raikagea Pede Carskog - Page 2 Empty Re: Kancelarija devetog raikagea Pede Carskog

Fri 05 Oct 2012, 22:48
Kakav?
Hei Kaguya
Hei Kaguya
Academy Student

Fri 05 Oct 2012, 22:56
Kao sto vidis dosao sam da se razmenimo ako zelis.

Dosao sam u posed ovog maca.
Kancelarija devetog raikagea Pede Carskog - Page 2 Macselamagle5

Moja snaga je mala tako da nemam koristi od ovog maca.Ali zato ti mozes sa tvoju ogromnu snagu ovo je perfektno oruzje za tebe...U zamenu zelim da mi das tvoj skrol sa Hokuto no Shinken tehnike koje cu izuciti!!!
Sta kazes Pedo mislim da je to mala cena u poredjenu sa ovim macem koji ce ti dati ogromnu moc. Zamisli samo ti mozes nabiti najvise 1400 snage tvojim tehnikama. Dok forumskim tehnikama mozes najvise 700 sto je isto mnogo. Nazalost tvoja moc ima manu sto moras pogoditi protivnika koristis taijutsu tako da protivnik lako izbegne. Ide turnir trebace ti ovo. Tamo ne mozes da koristis licne zar ne zelis da se obruka ti veliki Peda...
Zato kada dobijes 700 snage moci ces samo samo 10 energy praviti damage 600 sto je vrlo mocno za tebe a tada ne moras da se mnogo priblizavas protivniku.

Mislim da je ponuda i vise nego dobra..
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Fri 05 Oct 2012, 23:02
Moram reci dobra ponuda...Taj mac je idealan za mene , vec neko vreme sam ga trazio ali nisam uspeo da ga nabavim.... Prihvatam daj mi taj mac evo ti skrol sa moje tehnike koje mozes da izucis..
Hei Kaguya
Hei Kaguya
Academy Student

Fri 05 Oct 2012, 23:03
To je! Bilo je lepo poslovati sa tobom!
Anonymous
Gost
Guest

Sun 07 Oct 2012, 14:38
evo me pedo opet znas i sam sta mi treba
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Sun 07 Oct 2012, 14:40
Drago mi je sto si konacno uspeo da povratis svoja oba oka sharingan (evo ti predajem ti oko od k tvoj shraingan u tegli) ... Sada imas sansu da probudis sve moci sharingana!!!

Presadi i treniraj sharingan i bices vrlo mocan ninja Very Happy
Anonymous
Gost
Guest

Sun 07 Oct 2012, 14:42
Hvala ti Pedo ti si jedan od rijetkih postenih ninji u ovom svetu ! Vidjamo se na turniru
Sponsored content

Back to top