Hokage!!!
+6
Satoshi Nara
K.
Hyuuga Neji
Erza Namikaze
P.
NNW Story Maker
10 posters
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
- NNW Story MakerAcademy Student
Hokage!!!
Thu 30 Aug 2012, 22:43
Ispred Konohe stoje dva lika u mantilima i cekaju Hokagea!
Re: Hokage!!!
Thu 30 Aug 2012, 23:01
>> Ajde klinjo bezi!!! I zovi svog Hokagea!!!
- Erza NamikazeAcademy Student
Thu 30 Aug 2012, 23:02
Ko ste vi i sta hocete od mene?! L ostani.
- P.ANBU
Thu 30 Aug 2012, 23:04
L - Lady-Hokage , nisam siguran da je ovo dobra ideja , izgledaju bas mocno , molim vas budite oprezni !
Thu 30 Aug 2012, 23:05
Znaci tu si!... Ne zelimo da pravimo probleme, samo zelimo da uzmemo nesto iz Hishashijeve kancelarije i odemo.
Thu 30 Aug 2012, 23:08
Prvo mi reci sta zelis iz Hokageove kancelarije? L nebrini mislim da nam jos neko dolazi. Poruka je poslata.
Thu 30 Aug 2012, 23:12
Heh..Osecam ... Dolazi K.
Ne mogu ti reci sta zelimo, samo nas pusti i odlazimo u miru... Obecavam!
Thu 30 Aug 2012, 23:16
Ne znam Kasai. Ali ono sto traze necce dobiti. Jer ovo je jedno od Velikih Sela i necemo pustiti neke nepoznate ninje unutra. I to u kancelariju naseg pokojnog Hokagea.
Thu 30 Aug 2012, 23:20
Heh.. Niste svesni kakvu gresku pravite!.... Poslednji put vam kazem da nas pustite u selo! Jer mi bez toga ne izlazimo odavde... Zasto da dzabe stradaju ninje?
Thu 30 Aug 2012, 23:25
Ma vi mozda izgledate mocno ali nemate nikakvo pravo da nam pretite!!! Mozda mi jesno slabiji do vas ali nas je vise i imamo vece sanse, zato pazite sta pricate! Bolje se gubite odavde, nalazite se na nasoj teritoriji!
L, Kasai.
(Hokage pogleda Kasaia i L-a i ocima im dade znak)
(Hokage pogleda Kasaia i L-a i ocima im dade znak)
- Hyuuga NejiAcademy Student
Thu 30 Aug 2012, 23:31
Kage mogu u selo da obavestim sve ninje da se spreme za borbu ??
Thu 30 Aug 2012, 23:33
Hokage zapravo... Udji. Imas seal od barijere. Obavesti ostale neka se pripreme. Jer ovo izgleda nece izaci na dobro.
- P.ANBU
Thu 30 Aug 2012, 23:36
-L. aktivira Byakugan-
Spreman sam na sve Lady-Hokage !
A vi , dobro razmislite u sta se upustate jer razmislite malo , ispred vas je moc Sharingana , Byakugana i legendarnog Shoton-klana !
Spreman sam na sve Lady-Hokage !
A vi , dobro razmislite u sta se upustate jer razmislite malo , ispred vas je moc Sharingana , Byakugana i legendarnog Shoton-klana !
- K.Jounin
Thu 30 Aug 2012, 23:47
Pa evo i mene...Neji izgleda da si me preduhitrio , izgleda da smo ovde skoro spremni da pocnemo....Hmmm da vidimo ove...Neko iiii Satoshi? Otkad si ti zao...Zar nisi bio u listu do skoro , ali dobro nisam iznenadjen nikada nisi bio previse lojalan , pa kod koga si se sad prilepio za moc?
- Satoshi NaraSpecial Jounin
Thu 30 Aug 2012, 23:56
Hehe.. Znaci prepoznao si me K. !!
Vidim da cemo morati na silu da udjemo u selo!
Zapravo ja sam sada u Zenkai organizaciji!!!!
Da, da dobro ste culi! ZENKAI!!!
Najmocnija organizacija koja postoji.. A njenog novog predvodnika ste svi upoznali...
A sada dosta caskanja!
>> Dok ste caskali ja sam vas sve pohvatao u senke!
Sada ste svi stanovani!!!
A ako probate da se pomerite mrtvi ste! Ovaj pored mene ce da vas raznese svojim blood-lineom.. Jer to je Deidara!!! Nekadasnji clan Zenkaija! Tako da Erza, bolje bi ti bilo da nam das dozvolu u selo inace ode celo selo u vazduh!!!
Vidim da cemo morati na silu da udjemo u selo!
Zapravo ja sam sada u Zenkai organizaciji!!!!
Da, da dobro ste culi! ZENKAI!!!
Najmocnija organizacija koja postoji.. A njenog novog predvodnika ste svi upoznali...
A sada dosta caskanja!
>> Dok ste caskali ja sam vas sve pohvatao u senke!
Sada ste svi stanovani!!!
A ako probate da se pomerite mrtvi ste! Ovaj pored mene ce da vas raznese svojim blood-lineom.. Jer to je Deidara!!! Nekadasnji clan Zenkaija! Tako da Erza, bolje bi ti bilo da nam das dozvolu u selo inace ode celo selo u vazduh!!!
- K.Jounin
Fri 31 Aug 2012, 00:03
Shinji znas sta da radis.....
Bacicu ovo na vas dvojicu znaci damage ide ka vama i zaglavljeni ste ako se ne izbavite...ostatak ce uraditi neko drugi
Bacicu ovo na vas dvojicu znaci damage ide ka vama i zaglavljeni ste ako se ne izbavite...ostatak ce uraditi neko drugi
- Shinji GowaAcademy Student
Fri 31 Aug 2012, 00:06
Odmah tsuchikage...
(Svetlo je svuda tako da se senke prekidaju i jos se odbija o gold dust koji je tsuchikage postavio tako da ne zahvataju nikoga senke)
(Svetlo je svuda tako da se senke prekidaju i jos se odbija o gold dust koji je tsuchikage postavio tako da ne zahvataju nikoga senke)
Fri 31 Aug 2012, 00:09
1000
1000
1000-30
Heh.. Veoma lepo, ali tvoja tehnika cemi pomoci da se sto brze udaljim od vas i tako izbegnem napad... Ostalo je na Deidari!!
1000
1000-30
Heh.. Veoma lepo, ali tvoja tehnika cemi pomoci da se sto brze udaljim od vas i tako izbegnem napad... Ostalo je na Deidari!!
- DeidaraAcademy Student
Fri 31 Aug 2012, 00:12
1000
1000
1000-30
Odjednom se stvara velika eksplozija! Time odbacujem tvoj gold dust i takodje svako prima po 400 damage!!
1000
1000-30
Odjednom se stvara velika eksplozija! Time odbacujem tvoj gold dust i takodje svako prima po 400 damage!!
Fri 31 Aug 2012, 00:15
:health:700
:energy:850
:chakra:900 -300
Tsuchikage, hvala ti sto si dosao... I hvala na pomoci ali mogli smo sami da se postaramo za ovo. A ti Satoshi kako si samo mogao da izdas Hokagea. Ughhh gadis mi se. I ti i ta tvoja organizacija.
Pazite odbranicu nas od ove eksplozije! Deidara zajedno si sa njom zarobljen. U barijeru! Kao i ti satoshi! Mi smo van nje, smanjila sam je na toliku razmeru!
:energy:850
:chakra:900 -300
Tsuchikage, hvala ti sto si dosao... I hvala na pomoci ali mogli smo sami da se postaramo za ovo. A ti Satoshi kako si samo mogao da izdas Hokagea. Ughhh gadis mi se. I ti i ta tvoja organizacija.
Pazite odbranicu nas od ove eksplozije! Deidara zajedno si sa njom zarobljen. U barijeru! Kao i ti satoshi! Mi smo van nje, smanjila sam je na toliku razmeru!
SHOTON!
- DeidaraAcademy Student
Fri 31 Aug 2012, 00:25
1000
1000
1000-120
Heh, to je bio samo moj klon koji je eksplodirao, tako da nema nikoga u tu kupolu..
Inace ja koristim glinu kako bih pravio eksplozije!!!
Ulazem 400 chakre i to sve x2!!
Tako da je damage koji svi primate 800!!!!
(Inace taj damage je napravila ova ptica c-2 )
1000
1000-120
Heh, to je bio samo moj klon koji je eksplodirao, tako da nema nikoga u tu kupolu..
Inace ja koristim glinu kako bih pravio eksplozije!!!
Ulazem 400 chakre i to sve x2!!
Tako da je damage koji svi primate 800!!!!
(Inace taj damage je napravila ova ptica c-2 )
Fri 31 Aug 2012, 00:26
ja sam udaljen od vas naglasavam, tako da mi eksplozija ne moze nista.
..................
..................
Page 1 of 3 • 1, 2, 3