Naruto RPG - Ninja way Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
NNW Story Maker
NNW Story Maker
Academy Student

Chapter 1: Rat se nastavlja! Andaimevo tajno oruzje!? Empty Chapter 1: Rat se nastavlja! Andaimevo tajno oruzje!?

Tue 11 Sep 2012, 12:50

Vreme je da se prica nastavi kao i rat jer su uslovi postali konacni da se sve nastavi, ali da se ukratko podsetimo sta se sve desavalo u protklih nekoliko sest meseci!( u igri je proslo 12 godina ali zbog pauziranja price i svega desavanja su u svemu ovome u razmaku od 2-3 meseca u igri)

Nakon duzeg vremena tu su 5 kagea ali desava se da tsuchikage Andaime bude ubijen na misteriozni nacin. Svi dokazi su protiv Hokagea i Kazekagea, zato Raikage i Mizukage optuzuju njih za ubistvo i oni beze u izgnanstvo. Za to vreme neko pokusava u nepoznate razloge da opljacka grobove legendarnih ninji Kisai i Contea Uchihe ali neuspesno jer njihova tela nisu tu sahranjena.U isto vreme neko krade sve tajne skrolove iz svih sela osim iz sela peska jer ninja po imenu Kisai Yokubi trenutni Kazekage uspeva da ih zastiti koliko bilo. U tom momentu ninje sela peska Kaien, Law i Kisai otkrivaju mracnu tajnu da su iza svega Mizukage, Raikage i Tsuchikage koji je lazirao svoju smrt. Bolje receno njih troje su se udruzili zajedno i zele da dosegnu ogromnu moc zato su hteli da ukradu sve skrolove iz svih sela da bi naucili tajne jutsue ali zato sto Hokage i Kazekage nisu bili za to morali su ih se otarasiti da bi lakse uzeli skrolove zato su ih proterali.
U tom momentu Kazekage je dosao kod sela peska i vodi borbu sa Raikagea a Hokage u selo magle i vodi borbu protiv Mizukagea. Tada Kaien i Law putem napredne sensor tehnike saopstavaju istinu i da se prekinu borbe i da su pravi nepriatelji Mizukage, Raikage i Tsuchikage. Nazalost u velikoj borbi Mizukage Sengetsu ubija Hokagea i krece ka selu peska da ubije Kazekagea koji je uspeo da porazi Raikagea i ubije ali po cenu vog zivota i uzme jedine preostale skrolove. Kazekage koristi to vreme i sakriva najace skrolove sela peska na tajnu lokaciju koju zna samo Kisai Yokubi. Nazalost Mizukage je suvise mocan i ubija Kazekega. U tom momentu dolazi i niko drugi nego Tsuchikage Andaime koji otkriva da mu trebaju svi skrolovi sela da bi dobio veliku moc! Zeli da kreira rinengan i stvori desetorepog demona i da postane najaci ninja ikada!!! Ali da bi utpopunio moc mora naci lokaciju Zenkai Hideouta koji se moze naci samo u skrolovima sela peska koji su ostali od slavnog kazekagea Zacuija Yokubija. Zbog nemogucnosti da nadje skrolove odlazi sa Mizukagea u summoning svet zmija i povlaci se.
Posle nekog vremena pocinje opet da deluje i pohvatao je dosta demona!
Ali zbog nemogucnosti da uzme ostale demone koje je kazekage Kisai i hokage Hisashi cuvali proglasava rat i resava da ih uzme silom.
Zato pocinju ogromne borbe koje su trajale dugo zmije iz summoning sveta i ostali hibridi ljudi i zmija koje je on kreirao i nazvao Alcayonsi su stalno napadali sela i ostalo. Rat je bio ogroman kao i borbe ali ninje su uspele da odole i poraze sve hibride i zmije! Andaime je izgubio te bitke. Ali je iskoristio guzvu i oteo Sabakua ninju sela peska koji poseduje wood release koji je jedan od glavnih sastojka u kreiranju moci i rinengana. Zato sela odlucuju da posalju spasilacku ekipu u summoning svet zmija i spasu Sabakua! Izabarni su Kaien i Law i Konsai koji su otisli na tu misiju.
Dok su bili na misiji vodile su se mnoge borbe u pravom svetu i Andaimeova vojska je unistena. Zato ninje spremno cekaju novi napad Andaimea i finalnu borbu protiv njega.

Kaien i Law storu (summoning snake world story):

Kaien, Law i Konsai su pristigli u summoning svet zmija i odmah se suocili da velikim problemima napadima zmija i hibrida ali su uspevali da ih poraze.
Nazalost u ogromnoj borbi Konsai biva otrovan o porazen i Kaien uspeva da ga spasi nekako. Ali Konsai zbo osvete i arogancije napusta kamp i krece sam u osvetu tu srece misterioznog lika koji sluzi Andaimea zove se Daichi Uzumaki i pricama okrece Konsaia protiv sela i on prelazi na njihovu stranu. Konsai posle nekog vremena napada svog brata hokage Hisashija ali u ogromnoj borbi biva zarobljen i umire dok Daichi bezi nazad u svet zmija.
Zbog te krivice jer nisu zaustavili Konsaia i koji je umreo zbog njih, veliki gubtak je bio. Posle dugih borbi Kaien i Law bivaju razdvojeni velikim borbama jer Lawa otima grupa nepozatih ninji. Nakon nekog vremena Kaien dolazi i uspeva da se usunja u glavnu bazu gde drze Sabakua ali dolazi niko drugi nego Himekawa koji je suvise jak. Posle teske borbe Law konacno dolazi koji je ojacao i zajedno uspevaju da ga poraze. Uspevaju isto da spase Sabakua i svi zajedno krecu da pobegnu i vrate se u pravi svet. Tu srecu Andaimea i Mizukagea pokuavaju da se bore protiv njih ali bezuspesno i bivaju zarobljeni. Za to vreme Andaime koji je pratio dogadjaje u stvarnom svetu vidi da je Zenkai organiazcija ponovo obnovljena i da je tu niko drugo nego Konsai!!!! Koji bi trebalo da je mrtav. Tada vidi da je tu sve sto je trazio put do zenkai hideouta zato otvara portal i dolazi u pravi svet da jednom za sva vremena sve zavrsi!!! Kaien , Law i Sabaku su ostali i pokusace da se oslobode i sto brze dodju u ovaj svet i pomognu svima u borbama!!! Ali to nije sve poslasli su preko summoninga izvestaj kazekage Kisaiju koji ce videti izvestaj da Andaime i Sengetsu dolaze u ovaj svet i organizovace vojsku i pokrenuti sve ninje. ( Kada kazekage Kisai Yokubi da signal sve ninje koje zele da ucestvuju u ovom ratu neka dodju u ovu temu da pisu, do tada niko nista da ne pise)

Zato spremite se jer rat pocinje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Borba se nastavlja i Andaime krece u realizaciju svojih pravih planova!!!!!!!!

Inace Andaime je pristigao na bojno polje gde su se vodile sve ogromne predhodne borbe!!!! I niko ne zna da je pristigao u ovaj svet. Kisai ce primiti izvestaj od Kaiena i Lawa savakog casa sta se desava i morace sto brze organizuje vojsku i dodje ovde da svi zajednickim snagama odbrane ovaj svet!!!!!!!

Andaime Tsuchi
Andaime Tsuchi
Academy Student

Chapter 1: Rat se nastavlja! Andaimevo tajno oruzje!? Empty Re: Chapter 1: Rat se nastavlja! Andaimevo tajno oruzje!?

Tue 11 Sep 2012, 12:53
Odjednom otvara se portal i izlazi Andaime i Sengetsu!

Chapter 1: Rat se nastavlja! Andaimevo tajno oruzje!? Cowboy_bebop_Vicious_costume_ver_01-3-05

Hahahahahahahahhaha dugo nisam bio u ovom svetu. Osecam da je konacna borba moja!!!!! Hahahahhahahahahah
Sengetsu Fuyutama
Sengetsu Fuyutama
Academy Student

Chapter 1: Rat se nastavlja! Andaimevo tajno oruzje!? Empty Re: Chapter 1: Rat se nastavlja! Andaimevo tajno oruzje!?

Tue 11 Sep 2012, 13:00
Konacno!!! Moja Samenhada je zeljna nove chakre!!!

Chapter 1: Rat se nastavlja! Andaimevo tajno oruzje!? 424600-sephiroth_super
Anonymous
Gost
Guest

Wed 12 Sep 2012, 08:43

Odjednom iza proplanka pojavljuje se shinobi vojska koja presrece Andaimea i Sengetsua koji se uputili ka selima

Andaime!!!Sengetsu!!!!Vase vojne snage su porazene!!!Bolje se predajte mirnim putem ne mozete nas samo vas dvoje poraziti! Shinobi snage udruzene su nepobedljive!

Ne mozemo dopustiti da se priblizite selu peska i lisca i uzmete demone!!!

Pogledaj! Mi cemo vas zaustaviti!!!

(Kisai podize ruke i ispred njega izlaze generali)

Archer Shadow! Kasai no Raion! Peda Carski! K! Hei Kaguya!L!Erza Scarlet!

Iza njih jos veca vojska koju vode...

Ovo je kraj za vas nasim zivotima cemo braniti poslednje demone i skrolove necemo dopustiti da realizujete vas plan!

Chapter 1: Rat se nastavlja! Andaimevo tajno oruzje!? -animepaper.net-picture-standard-anime-gintama-katsura-joui-clear-bromide-card-134668-voicemix-preview-16d1ad84
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 12 Sep 2012, 09:19
Culi ste Kazekagea vas put se ovde zavrsava jer cete platiti za sve ninje koje su izgubile zivot od vasih ninji

Chapter 1: Rat se nastavlja! Andaimevo tajno oruzje!? 30724-fate-stay-night-archer.4e36c2c460be22d926209efd4e012727

Last edited by Archer Shadow on Wed 12 Sep 2012, 11:46; edited 1 time in total
Sengetsu Fuyutama
Sengetsu Fuyutama
Academy Student

Wed 12 Sep 2012, 11:45
Chapter 1: Rat se nastavlja! Andaimevo tajno oruzje!? Final_fantasy_sephiroth_desktop_1280x609_wallpaper-171818

Kisai...Dugo se nismo videli obecao sam ti da cu ti se osvetiti sto si me ponizio i iskoristio to sto sam imao teske borbe da bi me umalo ubio!!!!Obecao sam ti da cemo se jednog dana boriti i da nista od tebe nece ostati!!!! Ali Andaime je insistirao da se ne borim stobom on ce se boriti u grupi stobom. Ali obecao mi je kada te dovede do ivice smrti prepustice te meni!!!! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A sada da vidimo ko je moj protivnik!!!!! Mizukage!!!!! Secam te se...Dok sam ja vladao selom magle ti si bio samo genin obican!!!! Potomak Shadowa...... Porastao si dosta za ove godine i ojacao cim si postao Mizukage!!!!

Onda da krenemo i vidimo sta znas!!!! Hahahahahahahahaahahaahahahah

(Borbe se ne vode u ovoj temi borbe se vode u posebnim temama koje otvore u ovom delu foruma)
Anonymous
Gost
Guest

Wed 12 Sep 2012, 11:49
He....To se nece desiti ti i Andaime cete biti na ivici smrti!!!!

Shadow!!! Izgleda da je tvoj protivnik odlucen!!! Ti i Peda i Kasai povedite ostale ninje koje zelite i borite se protiv Sengetsua a mi ostali cemo napasti Andaimea!!!!

Vreme je da pokazes sta znas!
Peda Carski.
Peda Carski.
Academy Student

Wed 12 Sep 2012, 11:52
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mizukage!!!!!!!!!!! Spremi se da osetis moj bes i snagu!!!!

Archere!!!!Vreme je da mu pokazemo kako se borimo!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 12 Sep 2012, 11:52
Konacno se opet srecemo Sengetsu, sada ces da budes porazen a sa mnom ce da podje Peda Carski treba mi ninja koji ima dosta snage za strategiju !
Anonymous
Gost
Guest

Wed 12 Sep 2012, 11:54
Tvoj ice release i struja ce dobro doci protiv Sengetsua!!!
Peda ce koristiti svoju veliku snagu i ostalo da lako probija razne defense i blokove od leda i slicno sto ce vam se naci na putu!!!
Dok Kasai je dobar strategist!!! Njegovi skilovi i pamet ce vam pomoci da ga lakse napadate!
Uz pridruzice vam se jos ninji koje zele u tu borbu!!

Uz to pazite se Sengetsu je ogroman poznavalac ice release!!
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 12 Sep 2012, 11:56
U redu onda tako ce i biti i Kasai ce nam se pridruziti, ali da li si ti siguran da mozes sam da se boris protiv Andaimea ?
Sengetsu Fuyutama
Sengetsu Fuyutama
Academy Student

Wed 12 Sep 2012, 11:57
Strategija vam nece mnogo pomoci protiv mene hahahahahahah!!!!
Pa to je to pocnimo!!!!

(Otvoricu temu za to kada otvorim mozemo se boriti)
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 12 Sep 2012, 11:59
Ti protiv mene, Pede i Kasaja samo da znas !
Anonymous
Gost
Guest

Wed 12 Sep 2012, 11:59
Dobro se pazite nemojte mu se mnogo priblizavati dok ne otkrijete njegov stil i neke sposobnosti!!!

Ne brini za mene!!! Necu se boriti sam uz mene je Hei, K, i ostale ninje koje se pridruze!!!

Sada vreme je da okoncamo ovo jednom za sva vremena!!!
Archer Shadow
Archer Shadow
Academy Student

Wed 12 Sep 2012, 12:01
OK srecno Kisai nadam se da cemo se opet videti posle ovih borbi !
Andaime Tsuchi
Andaime Tsuchi
Academy Student

Wed 12 Sep 2012, 12:30
Hahahahahah da videcete se ali u paklu!!!!!!!!!!!!!!

Kisai....Jos nije kasno da nam se pridruzis tvoje znanje i moc i reputaciju mocicemo da uradimo sve sto zelimo!!!!
Sta kazes na to.....
Anonymous
Gost
Guest

Wed 12 Sep 2012, 12:33
Pre cu uciniti harakiri nego se pridruziti tebi u tvom planu!!! Zapamti to!!!!

Odavde ti ides samo mrtav!!!! Potrudicu se da ne ostane ni atom od tvog zlog tela!!!
Andaime Tsuchi
Andaime Tsuchi
Academy Student

Wed 12 Sep 2012, 12:35
Imao si sansu Kisai....

(Andaime baca svoj plast i sprema se za borbu)

Vreme je da krenemo!!!! Da vidim ko se usudjuje da me izazove!!!

(Otvoricu temu gde se borimo)

NNW Story Maker
NNW Story Maker
Academy Student

Wed 12 Sep 2012, 12:59

Izgleda da su sve da su sve karte slozene i borbe ce poceti!!!Ali Andaime i Sengetsu su suvise sigurni u sebe da mogu poraziti citavu shinobi vojsku! Da li imaju neki tajni plan ili oruzje koje ce im omoguciti ogromnu moc!!!
Sudbina shinobi sveta zavisi od ovih borbi!
Najace ninje ovog sveta Kisai, Peda, Hei, Archer, Kasai i K su tu da daju sve od sebe da ih sprece! Ali da li su dovoljno trenirali i postali mocni da zaustave ninje koje znaju preko 1000 jutsua!!? Ili ce Andaime i Sengetsu odneti pobedu!!!

I gde su Kaien i Law koji trebaju da pristignu u ove borbe kao i ostale zagubljene ninje!
Sat otkucava i finalna istina se privodi kraju!!!!
Da li ce shinobi alijansa jos jednom uspeti da odbrani svet od zla ili ce zlo pobediti i ovaj svet opet upasti u "dark age". Ostanite na forumu i pratite dalji razvoj price ili se pridruzite se finalnim borbama u trecem shinobi ratu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andaime i Sengetsu ce otvoriti teme za borbu u ovom delu foruma i tada borbe mogu poceti.Sve ostale ninje mogu se pridruziti u jednoj od tih dve borbe.
Zbog velikog posla i kreiranja prica i desavanja prvo ce se odigari borba sa Sengetsua tako da ostale ninje mogu pratiti tu borbu a zatim ce se odigrati borba sa Andaimea i ninje koje zavrse borbu sa Sengetsua ce moci na miru da prate i citaju drugu borbu ali se nece moci mesati jer iako borbe ce biti jedna za drugom u igri zapravo te dve borbe teku paraleno zato se nece moci mesati ali tokom borbe uvek mogu napustiti borbu i kasnije da se prebace u drugu borbu kada ta borba dostigne broj poteza u onom momentu kada ste napustili predhodnu borbu.
Zbog ogromnog broja igraca u borbama nece se cekati da svaki igrac uradi potez jer tako ce trajati mnogo dugo borbe nece se stici sve.
Pravilo ce biti da kada neko odigra potez ukoliko posle 10 minuta niko ne napise nista recimo Andaime moze da napada ne mora da ceka da svi borci u borbi ispisu svoje poteze pa tek onda on.

Sponsored content

Back to top