- Satoshi NaraSpecial Jounin
Raizen Masamune vs satoshi nara
Thu 13 Sep 2012, 20:34
Ajde mangupe preko tastature da te vidim ovako borba je 1 vs 1 i nemoze niko da udje i da jos nesto borba je do smrti tako da gubitnik umire i ostavlja telo pobjediniku.Ovako i ako ja izgubim necu da unistim tjelo ostavicu tebi da radis sta oces posteno a ako je pobjedim i ti ces da ostavis samo da znas jel se slazes?
Ovako ako se slozis borba ce da krene do smrti je i neko nesmije da udje ni prije pocetka ni tokom borbe ni na kraju jel se borimo negjde daleko samo smo ovde otvorili temu da svi vide i da bude posteno usput igraj prvi...
Ovako ako se slozis borba ce da krene do smrti je i neko nesmije da udje ni prije pocetka ni tokom borbe ni na kraju jel se borimo negjde daleko samo smo ovde otvorili temu da svi vide i da bude posteno usput igraj prvi...
- Raizen MasamuneJounin
Re: Raizen Masamune vs satoshi nara
Thu 13 Sep 2012, 20:58
Ajde da vidis da jedan jonin moze da odere ninju S ranka hahahha sigurno si i taj rank zasluzio nicijom zaslugom sto se tice ovih pravila sve je uredu ako ja pobjedim (a hocu) tvoje tjelo je moje ...hahahhahaha
(580/1000)
Energy:
(580/1000)
Chakra:
(760/1000) sad cu da ti pokazem moj bloodline ovako posto imam 300 kontrolu radim ovaj jutsu i ulazem ulazem 100 chakre to je kao da sam ulozio 400 al zbog kontrole 100 i demage je 400 expolozija je velika i nemozes je tako lako izbeci...
(580/1000)
Energy:
(580/1000)
Chakra:
(760/1000) sad cu da ti pokazem moj bloodline ovako posto imam 300 kontrolu radim ovaj jutsu i ulazem ulazem 100 chakre to je kao da sam ulozio 400 al zbog kontrole 100 i demage je 400 expolozija je velika i nemozes je tako lako izbeci...
Thu 13 Sep 2012, 21:05
Moras ti jos mnogo na naucis a sada da ti dokazem da sam ovo zasluzio ehh ovako...
Health:1000
Energy:1000
Chakra:1000-60-800=140
ukucujem onu tehniku i tonem u sjenku i nestajem i zatim se ponovo poojavljujem tako da dok odem 30 chakre i dosem 30 tako da mi ode 60 chakre zatim radim ovaj genjutsu S ranka trosi mi 800 chakre a tebe uspavljuje a kad te uspavam lagano cu da te ubijem sa kunaiem... HAHHAHAHAHAH ko se sad smije
Energy:1000
ukucujem onu tehniku i tonem u sjenku i nestajem i zatim se ponovo poojavljujem tako da dok odem 30 chakre i dosem 30 tako da mi ode 60 chakre zatim radim ovaj genjutsu S ranka trosi mi 800 chakre a tebe uspavljuje a kad te uspavam lagano cu da te ubijem sa kunaiem... HAHHAHAHAHAH ko se sad smije
- Raizen MasamuneJounin
Thu 13 Sep 2012, 21:16
(580/1000)
Energy:
(580/1000)-10
Chakra:
(760/1000)-750 radim cance =10nemoram da ulozim 1050 radi moje kontrole koja je 300 xaxaxaxa mada mi je ostalo samo jos 10 chare ali uradu nakon sto sam izbjego spremi se da osjetis moj kunai
brzo dolazim kod tebe i napadam te ovim (kunai kartica mi nesto ne radi da znas demage je 10 i energy 10) hahah uzecu tvoju krv i sve sto imas nemozes me pobjediti ovo je gotovo meni bi bilo stid ja sam ninja koji je 60 lvl a odbranio sam se od genjutsua oji je 150 lvl bijedan si satoshi nikad neces biti kao sto su K,Konsai,Hei,Kisai i ostali hahahha jadan si...
Energy:
(580/1000)-10
Chakra:
(760/1000)-750 radim cance =10nemoram da ulozim 1050 radi moje kontrole koja je 300 xaxaxaxa mada mi je ostalo samo jos 10 chare ali uradu nakon sto sam izbjego spremi se da osjetis moj kunai
brzo dolazim kod tebe i napadam te ovim (kunai kartica mi nesto ne radi da znas demage je 10 i energy 10) hahah uzecu tvoju krv i sve sto imas nemozes me pobjediti ovo je gotovo meni bi bilo stid ja sam ninja koji je 60 lvl a odbranio sam se od genjutsua oji je 150 lvl bijedan si satoshi nikad neces biti kao sto su K,Konsai,Hei,Kisai i ostali hahahha jadan si...
Thu 13 Sep 2012, 21:27
Ipak umires jadnice pa eto nisi me ni posteno namucio tvoj problem je chakra i to te je kostalo valjda si naucio lekciju da se ne kacis sa mnogo jacim od sebe...bilo mi je drago al ces morati da praivs novog lika
Energy:1000-10-400=590
koristim ovo da izbjegen tvoj napad a zatim i ovaj tajutsu nemozes da izbjegens jel si mi pre bilizu a i manja ti je briznia i sve mnogo si manji lvl tkao da bilo mi je drago...
koristim speed dodge (nemoze mi kartica al uglavnom sam izbjego trosi mi 10 energy) a zatim te udaram ovim tajutsuom
udaram te i ubijam bilo mi je drago i zanimljivo sa ovoim sam ti izbuio dah i skino full helt
(satoshi uzima telo i nestaje u zenkai organizaiju)
Energy:1000-10-400=590
koristim ovo da izbjegen tvoj napad a zatim i ovaj tajutsu nemozes da izbjegens jel si mi pre bilizu a i manja ti je briznia i sve mnogo si manji lvl tkao da bilo mi je drago...
koristim speed dodge (nemoze mi kartica al uglavnom sam izbjego trosi mi 10 energy) a zatim te udaram ovim tajutsuom
udaram te i ubijam bilo mi je drago i zanimljivo sa ovoim sam ti izbuio dah i skino full helt
(satoshi uzima telo i nestaje u zenkai organizaiju)
- Raizen MasamuneJounin
Thu 13 Sep 2012, 21:31
slusaj me satoshi ubio si me pa sta necu da se bunim jel mi je forum dojadio i sad je gotovo...ovako htio sam da te obrukam i uspio sam morao si da potrois gotovo svu chakru i pola energy da bi me ubio samo cu reci da si jadan i da nikad neces biti kao neki....pozdrav srescemo se mi jos i tad ces biti samo moj upamti gotov si
do sledeceg susreta nara (kad napravim sledeceg lika evo ti tjelo svkako je slabo) hahhahahahah pozdrav
do sledeceg susreta nara (kad napravim sledeceg lika evo ti tjelo svkako je slabo) hahhahahahah pozdrav