Napad na selo lisca
+2
Hisashi Namikaze
Hei Kaguya
6 posters
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
- GostGuest
Re: Napad na selo lisca
Sat 29 Sep 2012, 01:19
Odjednom Tobi izlazi iz iz zemlje dok Erza propada u zemlju,cudo nindze sela peska su nekog izdale cudo da to nisam ja,ali nema veze da neduzim dosao sam po Hisashi-a!
A sad uzmima Hiashievo telo stvaram ovo i odlazim u zemlju bez traga...
A sad uzmima Hiashievo telo stvaram ovo i odlazim u zemlju bez traga...
- Erza NamikazeAcademy Student
Sat 29 Sep 2012, 01:36
njegovo telo su već odneli tako da se džabe tu gubiš...
- GostGuest
Sat 29 Sep 2012, 01:43
Gotovo je....Kaien ce nas odvesti u maglu.... A ti Erza kazi sta je bilo... Baca Headban hissijevo njoj u ruke. Evo
jedino ti to mogu dati da sahranis...
A sada idemo!!
To je reko Hei,da ti je dao telo da ga sahranis tako da je telo bilo kod tebe,a ti si jos bila tu i htela si odgovor za njegovo ubitvo tako da je sve po pravilima.
jedino ti to mogu dati da sahranis...
A sada idemo!!
To je reko Hei,da ti je dao telo da ga sahranis tako da je telo bilo kod tebe,a ti si jos bila tu i htela si odgovor za njegovo ubitvo tako da je sve po pravilima.
Sat 29 Sep 2012, 01:46
nije mi dao telo jel ti umeš da čitaš?
- GostGuest
Sat 29 Sep 2012, 09:46
Telo je vec odneto zbog mera predstroznosti kao ove sto je Tobi, Erzi smo ostavili njegov headband za uspomenu. Nemam nista protiv sela lisca kao ni protiv Hisashija ali neke stvari su morale da se urade bile su neizbezne, zato sam pristao na takav korak da ubijem hokagea. Cim se smiri situacija vraticemo telo selu lisca da se po propisima sahrani.Ono nam ne treba jer ne trazimo moc, samo smo hteli pravdu.
Zao mi je Erza ali nisam imao izbora, bilo je ili mi svi ili on.
Zao mi je Erza ali nisam imao izbora, bilo je ili mi svi ili on.
Sat 29 Sep 2012, 12:35
Goni se Kaiene. Trenutno si poslednja osoba koju želim da vidim u mom okruženju.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3