- GostGuest
Novi Kazekage (prijave)
Wed 03 Oct 2012, 22:49
Organizujem konkurs za novog Kazekagea. Mozda dosta doprinosim ovom selu i ninjama. Ali mislim da je vreme da pruzim novim igracima sansu da vode selo i slicno, ja cu se povuci i sve moje ostalo...Samo da znate necu vam se ni mesati u igru igracu za sebe tako da moju pomoc ubuduce ne ocekujte osim ako nije nesto mnogo vazno...
Ovo radim jer sam suvise jak i postao sam bog zbog mog trenirnga, ideja i kombinacija tako da zbog toga niko nece moci da me smeni ili slicno osim ako se sam ne povucem. Pa srecno
Ovde se prijavite ko zeli da vodi selo peska!!!
Ovo radim jer sam suvise jak i postao sam bog zbog mog trenirnga, ideja i kombinacija tako da zbog toga niko nece moci da me smeni ili slicno osim ako se sam ne povucem. Pa srecno
Ovde se prijavite ko zeli da vodi selo peska!!!
- Trafalgar LawAcademy Student
Re: Novi Kazekage (prijave)
Wed 03 Oct 2012, 23:01
A gde ce te vi , Kazekage Kisai , da li cete ostati u Selu Peska?
- Satoshi NaraSpecial Jounin
Wed 03 Oct 2012, 23:07
realno vi ste taj koji je donio mir meni nesmeta da ostanete a realno law i kainen su prije mene dosli tako da njima prepustam da se dogovore imaju prednost..mada nevidim zasto se povlacite al eto Law vi se dogovorite
- GostGuest
Wed 03 Oct 2012, 23:08
Ostacu neko vreme dok ne sredim neke stvari...Inace trenutno gradim posebne odaje i ostalo daleko odavde...Tako da napusticu vas neko vreme i posvetiti usavrsavanjem ninjutsua i slicno...
Vreme je da se pokazu ostale ninje!
Vreme je da se pokazu ostale ninje!
Wed 03 Oct 2012, 23:11
Ja ne zelim da budem kage, mislim da je Kaien onaj koji treba da bude Kazekage , ali kako god
Wed 03 Oct 2012, 23:12
Relno to je posteno...moj savjet je neka bude Kainen
- GostGuest
Wed 03 Oct 2012, 23:15
Zasto vas dvoje ne zelite to? Dovoljno ste jaki za takvo nesto...
Wed 03 Oct 2012, 23:17
Realno Kisai obojica su prije mene dosli i imaju prednost realno tako da neka bude neko od njih dvojice
a i ja sam slab nemogu da opravdam tu titulu...realno
a i ja sam slab nemogu da opravdam tu titulu...realno
- GostGuest
Wed 03 Oct 2012, 23:20
Nije sve u snazi i ostalo...Kaien je poslednja osoba za kazekagea, ne voli toliku odgovornost, znam ga brat mi je, cak je odbio i da bude Mizukage...
Postoji samo za sada dva kandidata ti ili Law..ukoliko niko nece onda ce morati to biti Kaien
Postoji samo za sada dva kandidata ti ili Law..ukoliko niko nece onda ce morati to biti Kaien
Wed 03 Oct 2012, 23:26
Satoshi je upravo otisao offline , ja ubedjujem njega da on treba da bude Kage , ali on nastavlja sa pricom , Kaien i ti ste prvi dosli .... Ja licno ne zelim da budem kage , sada jos kada polako pocinjem da imam sve vise i vise obaveza u real-u xD necu moci mnogo da budem na forumu :/
Wed 03 Oct 2012, 23:27
Najbolje je da to vi odlucite Kazekage ... Ako izaberete mene , ja cu biti Kage jer ste vi tako hteli , mislim da ce tako i Satoshi postupiti ....
- GostGuest
Thu 04 Oct 2012, 09:44
Znaci ti ne zelis da budes Kage? Dobro....Satoshi sta je sa tobom...Ukoliko ne zelite da vi to budete bice Kaien onda!
Thu 04 Oct 2012, 13:49
ovako ako Kainen ne zeli onda cu da budem ali ako bar malo 1% bi htio da bude neka bude ima mnogo vecu prednost od mene..tako da neka kainen odluci ako nece onda cu biti mada realno sam slab za kazekagea (dobro promislite)
- GostGuest
Fri 05 Oct 2012, 12:01
Ja cu biti novi Kazekage! Moram to uciniti za dobro sela. Selo vrlo dobro napreduje i najace ninje su iz ovog sela kako sam upoznat sa svim tajnama ovog sela to jedino ja mogu biti iako je to vrlo zamorno...Ali sta cu ne mogu bezati doveka od odgovornosti...
Ja cu biti novi kazekage!
Ja, Law i Satoshi smo troje najacih ninji u ovom selu. Ali za razliku od Lawa , Satoshi je bio napustio ovo selo i nemamo podataka sta je za to vreme radio...Mozda se vratio ali trebace nam vreme da opet steknemo njegovo poverenje...
Tako ce Law i Satoshi bici eltine ninje sela peska. Law ce biti shanin sela magle dok se Satoshi biti special jounin.
Gledano da su to tri najveca ranka u selu kage, shanin i special jounin nas troje cemo voditi ovo selo zajedno i lepo... Ne brini brate Kisai nastavicemo gde si ti stao... Ti mozes slobodno na miru da odes i posevtis se eksperimentima i proucavanju ninjutsua koje zelis...
Ja cu biti novi kazekage!
Ja, Law i Satoshi smo troje najacih ninji u ovom selu. Ali za razliku od Lawa , Satoshi je bio napustio ovo selo i nemamo podataka sta je za to vreme radio...Mozda se vratio ali trebace nam vreme da opet steknemo njegovo poverenje...
Tako ce Law i Satoshi bici eltine ninje sela peska. Law ce biti shanin sela magle dok se Satoshi biti special jounin.
Gledano da su to tri najveca ranka u selu kage, shanin i special jounin nas troje cemo voditi ovo selo zajedno i lepo... Ne brini brate Kisai nastavicemo gde si ti stao... Ti mozes slobodno na miru da odes i posevtis se eksperimentima i proucavanju ninjutsua koje zelis...
- Aki KugaChunin
Mon 08 Oct 2012, 12:16
cekaj ako sam skonto sada je kazekage Kaien sama ako je tako cestitam i ako mogu da pitam za uslugu